volan, fara airbag
![]() ![]() ![]() |
volan, fara airbag
dragosvoda_is |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|||
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu ma intreb daca se poate pune airbag ..da ma gandesc ca trebuie umblat in calculator,banuiesc ca trebuiesc pusi niste senzori care sa declanseze airbag-ul la un anumit impact ...
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si daca n-are ? chiar nu stiu intreb si eu ,se poate monta pana la urma ?
This post has been edited by abc: 29 Dec 2008, 12:51 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
pedros |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
ptr dragosvoda_is: panglica cu o mufa in capat este intradevar de la airbag deci in concluzie cel de la care ai cumparat masina ti-a inlocuit volanul cu airbag cu unul fara
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-as fi asa de sigur ca i l-a inlocuit. In manualul pentru Solenza (si e vorba de cel facut pentru primele serii, din 2003, cu UCE si fara airbag) apare panglica aceea chiar daca nu exista airbag. Cel mai probabil ca a fost "mostenita" de la alt model din gama Renault intreaga comanda sub volan.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:32 |