Se mai frabrica perii pt gemuri de Sn ?, Unde?
![]() ![]() ![]() |
Se mai frabrica perii pt gemuri de Sn ?, Unde?
Koffy |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|||
nokiaccr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 11 January 08 ![]() |
nu musai de supernova cred ca ar merge ok si de solenta
dar ar trebui sa gasesti sigur la magazine |
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
- BR 83 RZV
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Koffy @ 29 Dec 2008, 19:27) Am cautat dar nu am gasit perii de geamuri pt k cele vechi si-au facut banii,plus knd inchid usile sar chedere in sus:D:D:D:. Un vanzator mia zis k numai e niciun producator pt dacia care sa fabrice perii? Stie cineva unde pot gasii si eu ? Daca da lasati-mi si mie un com va rog frumos. nU Se fRaBrIk pErRi pT. gEmUrI De sN. This post has been edited by AR-18-MOS: 1 Jan 2009, 21:34 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Koffy |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
AR-18-MOS
Vrei sa zici k nu se mai frabrica acum, dar inainte se fabricau. Asta am inteles si eu de la un vanzator kre mia spus k a iesit producatorul de pe piata care se ocupa de asaceva. Nush daca se potrivesc de solentza am sa ma interesez. Mersi |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
se fabrica geamuri nu mai vorbiti voi aiurea ... se gasesc geamuri de super nova la magazinele dacia din pantelimon bucuresti.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Koffy |
![]() ![]()
|
QUOTE(djasu82 @ 5 Jan 2009, 07:36) se fabrica geamuri nu mai vorbiti voi aiurea ... se gasesc geamuri de super nova la magazinele dacia din pantelimon bucuresti. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
Se fabrica toate chederele si periile pentru usile si geamurile de supernova in afara de agrafele pentru perii si nu stu inca daca se fabrica chederele pentru geamul fix triunghiular din spate.
Am pus preturile in sectiunea piese de schimb |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
ady 2111 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 28 March 09 ![]() |
se fabrica si agrafele se gasesc in autovit:D
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- B-84-PMA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:06 |