Drumul spre munte
![]() ![]() ![]() ![]() |
Drumul spre munte
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Traiasca masina nemtasca si maneaua...
Isi permit sa faca asta pentru ca intotdeauna exista un PROST care-i lasa sa intre inapoi in coloana! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ei sunt cum sunt, nu au nici o vina, ca asa i-a lasat Dzeu, vina e a celor care permit treaba asta, a celor care nu sunt in stare sa faca un drum in tara asta, si sa tina traficul sub control si in parametri normali.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Intr-o tara civilizata s-ar fi gasit multi dispusi sa sune la 112. Da' la noi unii ii injurau, altii le urmau exemplul... ca deh...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
bucuresti - buzau - brasov aprox 260 km
bucuresti - valenii de munte - brasov ?? bucuresti - camulung- brasov - 190 km |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ce smecheri sunt aia
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
De la tine nici nu ne asteptam la alta parere...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
dada,suntem toti cu punga pe partie,da-te baaaa sa moara dujmanii tei!
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Existã Informaþii Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(argon @ 31 Dec 2008, 12:15) ei sunt cum sunt, nu au nici o vina, ca asa i-a lasat Dzeu, vina e a celor care permit treaba asta, a celor care nu sunt in stare sa faca un drum in tara asta, si sa tina traficul sub control si in parametri normali. De aceiasi parere. Cat despre protagonisti, (cel putin soferul), o sa-l vedem, cand o sa-l lase norocul, la stiri . Astia se curata repede, pacat ca uneori mai iau si nevinovati cu ei. ![]() |
--------------------
Nu Existã Informaþii
Nu Existã Informaþii
Nu Existã Informaþii
- Nu Existã Informaþii
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Dupa mine nu au ei nici o treaba ,vine este a autoritatilor care nu fac nimic cu drumurile astea cu toate ca in fiecare an se intampla lafel ,iar eu sa fi fost in locu lor faceam lafel pentru ca urast foarte tare sa stau la cozi de astea .Ce mai pot zice bravo lor ,sau descurcat fara sa ii prinda ,si nu mai vorbiti voi cu tarile civilizate ca si acolo se fac de astea .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana in MM sau Bucovina nu poti merge matol la volan, e prea departe.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Mai este o singura zona: Bran.
Restul sunt sub asteptari. Mai pui la socoteala si distanta? Sunt sigur ca nu. Propun sa se anunte la televizor in fiecare vineri: "Daca vreti sa veniti la munte lasati taranii acasa. Cei din tribune s-au simtit deranjati." Voi chiar aveti impresia ca in zona aia nu exista niciun Fernando de la Caransebes? Va inselati amarnic si ajungeti la concluzia ca taranii nostrii sunt mai taranii ca ai vostri. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai gustos iaurt Danone l-am mancat la Bran, cu paine KTouch, la o pensiune RURALA, cu Touaregul jupanului sub geam.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
DrK - nu contesta nimeni ca exista cocalari (la figurat) in TOATE regiunile tariii, ideea e ca Valea Prahovei e super-aglomerata. Acum normal, n-are sens sa te pleci de la Bucuresti la Borsa sau la Vatra Dornei pentru un weekend, dar cred ca exista si alte solutii (din auzite doar, zona de Sud-Vest a tarii e superba) si nu cred ca turism adevarat se face EXCLUSIV in Valea Prahovei.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vijelie |
![]()
|
Turism adevarat?
La Calimanesti nici curve nu sunt. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 31 Dec 2008, 16:29) MM e putin cam absurd intradevar, dar Bucovina o poti ataca. Unii se lauda ca drumruile catre Iasi is super. Si in final s-ar putea sa te coste o ora in plus de fapt. Dar macar nu stai inghesuit pe drum, la destinatie ai unde sa respiri. Dar noah. Acuma fiecare cu sistemul lui de valori. Voua va trebuie nu stiu ce desvoltat, dar stati ca in Bucuresti sa va mirositi rahatul unul altuia. Si tot voi sunteti agitatii cand altcuiva nu ii place rahatul asta si problemele care decurg de aici si tot noi suntem problema. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
QUOTE domnu' e de la bacau,da?ca sa nu ne auzim vorbe apoi Si care e treaba ca sunt din Bacau ?? Cei drept de ceva timp sa mai aglomerat ,dar tot se circula mai bine ca in alte orase ![]() ,si poate de aceea nu imi place sa stau la cozi si in blocaje . Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am facut Valea Prahovei de cel putin o data pe luna, in ultii trei ani si nu mi-a luat mai mult de 2 -2:30h niciodata, nici vinerea la dus si nici duminica la intors.
Nu generalizati aiurea o situatie care se petrece o singura data pe an. Cine e baiat destept ia trenul in cazul asta. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Exact, am un coleg de facultate care sta in Sinaia si face aproape saptamanal drumul asta pana acasa, pleaca vineri seara si se intoarce duminica seara si nu s-a plans niciodata de trafic infernal.
Recunosc, si eu am fost de Craciun acum si am prins nebunia, dar eu am mers pentru ca vroiam sa vad zapada de sarbatori ca asa-s obisnuit, nu sunt fan munte, m-am nascut si am copilarit in zona de munte. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
azi au fost si pe la pro tv,antene,irealitatea.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
uite asa ajunge taranu vedeta... daca atunci cand erau ei mai viteji venea un tir si soferul se scobea in nas si nu ii vedea? ce se intampla oare? ii vedeam mai vedete?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
da,la stirile de la ora 5!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu impreuna cu alti 3 membrii de pe forum am fost martorii unui act de "vitejie" pus in practica de un sofer din prahova care la volanul unui BMW cu tractiune spate asezonata cu cauciucuri de vara a avut placerea sa depaseasca inainte de o curba cu vizibilitate 0, undeva pe langa Sinaia. Rezultatul: la 2 masini in fata noastra a trecut prin coloana aflata in mers, reusind uimitor sa nu loveasca pe nimeni si a izbit balustrada care spre norocul lui...a rezistat. Asta se intampla in noaptea de dupa Craciun. Dar nu cred ca va intereseaza prea mult pentru ca nu e din Bucuresti deci, e un caz izolat.
This post has been edited by razZzor: 3 Jan 2009, 14:57 |
--------------------
Renault
Megane
RS '07
- B 38 GFL I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de unde atata rautate si atata ura pe cei din Bucuresti...chiar nu va inteleg. Chiar toti nenorocitii au domiciliul in Bucuresti? Nu e cazul sa dam curs unor frustrari. Am mers prin toata tara la volan si am intalnit tot felul soferi, mai buni sau mai rai si nu pot sa fac un top al prostiei la volan pentru ca prosti sunt peste tot. ...si asta doar vorbind de soferi... Unii ati inceput sa ne etichetati si ca oameni. Adevarul ca sa jignesti nu costa nimic.
Statistic vorbind...si daca sunteti curiosi cautati pe net datele exacte, dupa Bucuresti cele mai multe accidente se produc in Prahova, Brasov, Costanta si Timis. Raportul este de 3 la 1 Bucuresti-oricare judet din cele enumerate. Mult o sa spuneti...dar e vorba de un oras raportat la un judet, care oricum nu are mai multi locuitori decat Bucurestiul. |
--------------------
Renault
Megane
RS '07
- B 38 GFL I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
se pare ca societatile de asigurare considera altfel: bucuresti in zona 2 de risc si timisoara, constanta, sibiu, iasi, bacau.... in zona 3 cu diferente de 200-300 ron intre primele de asigurare din cele doua zone. mai safe in bucuresti nu?
http://www.asirom.com.ro/repository/files/...0RCA%202009.pdf This post has been edited by catalin_tm81mis: 4 Jan 2009, 14:51 |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am plecat pe 1 ianuarie la Sinaia pe traseul clasic si am facut 1h30'. Am venit azi si am facut tot 1h30'. Am prieteni in Sinaia, Azuga si Busteni care sunt obligati sa mearga pe jos din cauza traficului ingrozitor sau sa stea in coloana cu zecile de minute. Vineri seara am facut 1h din Sinaia pana in Busteni... oribil. Oricum, Valea Prahovei = Mamaia.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ok, impartit sanctiuni la toti responsabilii pentru dezastrul de aici. Nu am suspendat pe nimeni ca nu mi s-a parut nimic chiar atat de grav, dar considerati warnul prima atentionare, la o a doua abatere de acest gen se da vacanta.
Deschid topicul, fiti civilizati va rog. Si ca sa comentez si eu putin clipul.. Ce sa le cerem? Nu e vina lor, saracii sunt niste rebuturi umane, e vina politiei ca pe un drum atat de aglomerat cu atatia tampiti nu sunt de gasit. In alte parti depasesti o caruta pe linie continua cand nu e NICIO masina si ramai fara permis. Pe DN1, cosmarul Romaniei dpdv auto, astia isi fac de cap pe contrasens. Suma IQ-urilor din acea masina nu depaseste 50. Nu ai ce sa le ceri LOR, dar politia unde e? Restul soferilor de ce nu s-au simtit sa sune la 112? E drept, n-avem de unde sa stim cati au sunat si cati nu, dar as paria pe faptul ca foarte putini s-au gandit... Si de sunau, ce rezolvau? E un cerc vicios. Cat despre generalizarile facute despre bucuresteni sau alti romani... Sa fim seriosi... E plina tara asta de idioti... Unul mai taran ca altul. Eu zic ca idiotii sunt uniform raspanditi in aceasta tara. La urma urmei, cate clipuri cu tampiti am vazut de prin alte zone? E absolut cretin sa generalizezi o zona intreaga dupa cativa idioti de pe net. Pun pariu ca gasim clipuri de peste tot, cu astfel de subspecii. Plus... Te prinde politia.. Si? Permis suspendat. In maxim 3 luni te intorci la volan. Pentru asa ceva ar trebui anularea permisului direct, pe cativa ani, macar sa stie o treaba. Problema e ca tehnologia asta cu "iutubul" a ajuns la prea multi, se faceau si inainte astfel de nebunii, dar acum stie si taranul de rand "sa este online buey mancatzaash"... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Contrasens pe DN1.. interesant, dar slab rau, paleste in fata individului de mai jos care e .. hardcore
![]() http://www.realitatea.net/video_588856_sme...nta_427126.html This post has been edited by Asi: 5 Jan 2009, 15:55 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
vijelie |
![]()
|
Cine e mai breaz: ala de merge pe contrasens sau ala care merge pe banda 2 ca sa aiba ce arata lumii pe sectiunea de Upload? La fina se retrage totusi pe banda 1, oare cate masini a incomodat? Nu conteaza, important e ca a demascat un "smecher".
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:27 |