B 48 C U P Logan 1.6 MPI, Preference, race car wannabe
![]() ![]() |
B 48 C U P Logan 1.6 MPI, Preference, race car wannabe
Dsign |
![]()
|
||
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) _IGP4003.JPG ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 26677 b27wli_021.jpg ( Size: 385.53k ) Number of downloads: 27334 dan_007.jpg ( Size: 261.1k ) Number of downloads: 27053 dan_011.jpg ( Size: 253.92k ) Number of downloads: 26686 P1010090.JPG ( Size: 242.31k ) Number of downloads: 25927 P2040023.JPG ( Size: 238.64k ) Number of downloads: 3605 Picture_128.jpg ( Size: 476.36k ) Number of downloads: 4028 Loganclub_084.jpg ( Size: 823.58k ) Number of downloads: 4095 Loganclub_085.jpg ( Size: 768.34k ) Number of downloads: 3969 Loganclub_099.jpg ( Size: 813.43k ) Number of downloads: 3757 Picture_016.jpg ( Size: 903.23k ) Number of downloads: 4849 Picture_018.jpg ( Size: 709.07k ) Number of downloads: 5210 |
||
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Super masina! Sa o stapanesti sanatos.
![]() Nu ai spus de filtrul de aer sport. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 1 Jan 2009, 18:41 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am un filtru Green, montat in carcasa originala, e cu intretinere.
|
--------------------
D
Logan
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Frumoasa masina! Felicitari!
![]() Cred ca o suspensie mai de asfalt este lucrul pe care mi l-as fi dorit cel mai mult de la logan. Din pacate cei de la Dacia au fost de alta parere si momentan nu am buget pentru treaba asta. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Dsign |
![]()
|
suspensia este ceva ce poate fi modificat cu bani putini... cel putin garda la sol se reduce cu aprox 150e, cit costa un set de arcuri sport. Vezi topicul de imbunatatiri
Am de urcat acum citeva poze cu scaunele si o aparitie in fituica lu' Vardie, Autoshow nr 208 This post has been edited by Dsign: 2 Jan 2009, 01:16 Attached thumbnail(s) jlp_20004.jpg ( Size: 181.42k ) Number of downloads: 4881 jlp_20005.jpg ( Size: 177.46k ) Number of downloads: 3325 jlp_20007.jpg ( Size: 194.16k ) Number of downloads: 2882 jlp_20008.jpg ( Size: 187.81k ) Number of downloads: 2978 untitled1.jpg ( Size: 894k ) Number of downloads: 3304 untitled.jpg ( Size: 849.27k ) Number of downloads: 3274 |
--------------------
D
Logan
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Arata chiar diferit Loganu! Felicitari pentru munca depusa!
![]() btw..."ugly look"...? ![]() This post has been edited by j.d: 2 Jan 2009, 01:33 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Fainut lucrat.
Observ modificarile de la consola centrala. Interesant. Dar daca se permite o mica critica. Parca se puteau face putin alte linii, daca tot s-a facut modificarea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Dsign |
![]()
|
Am uitat sa precizez la inceput, fiind topic unde am drept de "moderator" : criticile se accepta in totalitate si nu vor fi sterse sau editate. Imi iau angajamentul sa raspund la toate potrivit.
Consola levierului de viteze este la origine de Faza2/Sandero, peste care am lipit bucata din fatada centrala, cea cu butoanele. Mi-a dat prin cap sa fac si alte forme, insa initial aveam in plan sa vopsesc toata smecheria si m-am gindit ca o sa fie dificil de finisat. Oricum, mai multe muchii insemnau mai multe posibilitati de aparitie a crapaturilor in chit. In realitate nu e hidos, chiar arata binisor zic eu, singurul lucru care zgarie privirea este nepotriveala coloristica : plansa bord gri, consola albastru cu negru... Parca as face bordul cu negru ![]() Mersi de "critica" ![]() j.d. : toata lumea ii spune "bad boy look", eu i-am zis asa pentru ca lucrarea nu este desavirsita, adica a mai sarit chitul pe ici pe colo si a inflorit si rugina. La sfirsitul acestei luni trocariciul va suferi citeva operatii estetice minore (bara fata noua, proiectoare noi, capota refacuta, capota spate si spoiler spate revopsite) Incepusem la un moment dat o prosteala cu fibra de sticla, dar cind mi-a sarit numarul de inmatriculare de pe bara respectiva si a poposit sub ea, fracturand-o, am zis ca nu-i de mine si am revenit la barele din plastic. Am muncit mult, uneori de unul singur, doar pentru a face troaca sa stea pe sosea cum trebuie. Asta nu se vede cu ochiul liber, insa un adevarat cunoscator observa si apreciaza. Multumesc j.d. , felicitari pentru ceea ce faci, am vazut niste lucruri faine la tine. @driverx, o sa reproduc poezioara la serviciu, poate te alegi cu vreo revizie gratuita ![]() ![]() This post has been edited by Dsign: 2 Jan 2009, 03:27 |
--------------------
D
Logan
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
foarte faina.felicitari
in fituica lu vardie de ce are alt numar? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
felicitari pentru masina, abia asteptam sa revina la un look mai comun. Cum is scaunele alea sparco la drum ceva mai lung?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Dsign @ 2 Jan 2009, 03:15) ....In realitate nu e hidos, chiar arata binisor zic eu, singurul lucru care zgarie privirea este nepotriveala coloristica : plansa bord gri, consola albastru cu negru... Parca as face bordul cu negru ![]() .... Da' n-am zis ca ar fi hidos. As mai fi zis si ceva de albastrul ala, dar imi era teama sa nu fie deja prea mult ![]() ![]() QUOTE(Dsign @ 2 Jan 2009, 03:15) @driverx, o sa reproduc poezioara la serviciu, poate te alegi cu vreo revizie gratuita ![]() ![]() Da' lucrezi la Mitsu? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Apreciez munca depusa dar mai ales cred ca ai pus si mult suflet in ceea ce ai facut si de aceea nu comentez , dar o singura intrebare am....banii au fost din bugetul propriu sau sponsorizari ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Dsign |
![]()
|
sa raspund pe rind :
@ady85btz: in vara, cam prin preajma marii curse de la Casa Poporului, urcam cu tr a2a in blana pe dealul de pe Serban Voda, la Tineretului, troaca abia tragea la deal si au trecut in fuga, pe linga mine, mai mai sa ma mature de pe sosea, 3-4 logane de curse, toate cu nr de inmatriculare ce continea literele CUP. M-am enervat si peste 2 zile m-am pricopsit cu un nou nr de inmatriculare. Stiu, imi lipsesc multe doage... pe acolo mi se duce inteligenta ![]() @aphophis, scaunele sunt ok la drum lung, mai nasol prin Bucuresti, prin gropi, simti orice la noada. La ce te-ai referit cind ai zis "abia asteptam sa revina la un look mai comun" ? @soferics, vezi in topicul tau. Da, lucrez la Mitsu. @ l@au, banii au fost in intregime ai mei. Cu imprumuturi pe scurta durata la amici (carora le multumesc din suflet) si cu multa sudoare, mi-am facut damblalele. Anul trecut am fost la mare doar in trecere, intr-un we, iar acum 2 ani prietena mi-a zis adio,pentru acelasi motiv, ca n-o dusai la mare si cheltuii banetu' pe fier ![]() Chiar te rog sa comentezi, de bine, de rau, cum vrei tu. Poate ma ajuta careva sa ma cobor de pe norisorul pe care plutesc Mai am un hop, maricel as zice eu, sa-mi iau alta, sa transfer toate astea pe ea si sa nu mai repet greselile de pina acum. Am eu ceva pete ![]() Si ca sa vedeti care-i avantajul de a avea Logan, iata ceva poze din primavara trecuta (sa se scuze mizeria, eram dupa calatorie de 500km prin curata noastra tara, iar acolo unde ma aflam, singura posibilitate era s-o spal "ca cocalarii" in rau, ceea ce nu fac) This post has been edited by Dsign: 2 Jan 2009, 12:46 Attached thumbnail(s) paste0233.JPG ( Size: 812.37k ) Number of downloads: 3092 paste0235.JPG ( Size: 781.31k ) Number of downloads: 2471 paste0236.JPG ( Size: 774.62k ) Number of downloads: 2246 paste0237.JPG ( Size: 770.1k ) Number of downloads: 2264 paste0186.JPG ( Size: 857.18k ) Number of downloads: 2180 paste0218.JPG ( Size: 806.65k ) Number of downloads: 2900 |
--------------------
D
Logan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Daca banii erau din sponsorizari comentam dar asa ma abtin caci ai pus prea multa pasiune si prea mult suflet in masina asta si deci se poate sa incep o batalie care de la inceput am sa o pierd.Poate nu imi plac cateva lucruri dar astea sunt minore pe langa munca si sacrificiile facute...........nu iti face griji caci ai sa cobori de pe norisorul tau cand va fi vremea de coborat.....important este sa nu cobori prea tarziu. Toata stima pentru ceea ce ai facut !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La faza cu fatuca aia, eu mi-as face griji.
Sau in astia 2 ani de la incident ai gasit pe cineva care nu stie sa spuna "Adio"? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mersi Dsign! Imi place cum sta pe sosea masina ca si garda la sol si in combinatie cu jantele pe 17", vizual sta perfect. Nu stiu cat de in regula e taierea unei spire din arc...poate mai ok era sa comprimi arcul prin incalzire si revopsire. E drept, nu stiu daca e cineva in Romania care sa faca asa ceva...
![]() Poate nu ar strica niste faruri cu lupa din moment ce zici ca ai xenon... ![]() Consola cu butoanele chiar arata foarte bine zic eu. Ca forma e exact ce trebuie ca "dsign". Zic eu ca ar trebui totusi continuata consola astfel incat sa cuprinda si frana de mana si cotiera care, banuiesc ca ar trebui coborata un pic acum cu noile scaune. Per total oricum, unul din cele mai frumoase Logan-uri pe care le-am vazut, tocmai prin prisma faptului ca e facut destul de discret. Sper sa mergi pe aceeasi linie in continuare. ![]() This post has been edited by j.d: 2 Jan 2009, 16:18 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
avand in vedere ca modelul in sine este unul masiv, si unele tuninguri nu fac altceva decat sa-l fac mai grasan, acesta unul dintre cele mai misto loganuri "personalizate" pe care le-am vazut, bravo dsign. cel mai mult imi place combinatia dintre culoarea masinii si cea a jantelor, si dimensiunea lor este una care completeaza perfect caroseria loganului.
am citit mai sus ca vrei sa iti schimbi bara fata, cu una de mcv. nu e rau, dar mie mi se pare mult mai misto bara fata (si spate) de logan phII, ar fi misto daca ai putea sa le adaptezi pe masina ta. cel putin, dupa mine, bara fata s-ar potrivi cu, capota prelungita, avand o forma similara. apropos, dsign te mai ocupi cu modificare iluminarii bordurilor pe la logan?? am un prieten care cam este interesat, doar asteapta sa vina februarie sa-i iasa masina din garantie. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Dsign |
![]()
|
Multumesc.
Fatuca avea ceva probleme gen "pitzi", asa ca nici eu nu m-am straduit. @j.d. , o sa fac si consola franei de mana, dar dupa ce schimb cotiera, intr-adevar, e un pic cam sus, mai ales ca e si schimbatorul mai scurt. Vreau sa va zic, apropo de consola mea, ca a fost imbracata in plus de un prieten care abia a implinit 17 ani. Este elev, silitor, iar in timpul liber munceste ca sa poata face rost de bani cu care sa-si imbunatateasca Loganul. Are si el un Logan egee. Il admir pe pustiulica pentru ca, spre deosebire de generatia haifaiv din care face parte, munceste din greu pentru o pasiune cit de cit nobila (fata de droguri, batai la meciuri de fotbal si altele, imbunatatirea unei masini este deja nobil la virsta lui). Poate ca nu mi-a facut o treaba excelenta, insa eu apreciez efortul lui. Despre arcuri fata : masina statea cam cu un cm mai sus de fata decit spatele, in viraje era destul de ciudat de controlat, mai ales cu ceva incarcatura... Arcurile sunt suficient de tari, amortizoarele sunt bune, asa ca nu cred ca am facut ceva chiar atit de meschin... Meschin ar fi fost sa tai arcurile de fabrica, atunci sa fi vazut dans ![]() Astept oferta unui amic care a adus o generatie noua de xenon H4, cu lupa incorporata, astept sa vad care-i baiu' dupa care o sa-mi iau niste faruri chinezesti cu lupa. Nici pe mine nu ma prea incinta de la o vreme xenonul fara lupa. Cit despre "unul din cele mai frumoase Logan-uri", mie imi place sa cred si sa spun ca mi-am imbunatatit troaca, nu ca am modificat-o, tuningat-o, etc ![]() Am avut un moment de vrie, cind ma apucasem de fibre, insa mi-am revenit si am apucat caile functionalitatii. Imbunatatirile se doresc a fi pentru mine si pentru pasiunea mea pt raliuri. Oricum, o masina de raliu este un exemplu de fier eficient, fara acareturi nefolositoare, asa ca urmeaza roll-cage. In varianta mai soft, adica fara sa montez chiar toate elementele (ca sa ma mai pot urca in masina decent, nu de alta), insa va fi un roll-cage adevarat. Mai vreau niste discuri mai mari pe fata si niste discuri pe spate, pentru frinare eficienta, dupa care voi transfera toate piesele pe noul Logan, care va avea si ABS de data asta. This post has been edited by Dsign: 2 Jan 2009, 17:16 |
--------------------
D
Logan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La o admisie mai nervoasa, nu te gandesti?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
si noul logan va fi un 1.6 16v, presupun. sau astepti varianta de 133cp?? oricum daca transferi totul pe modelul nou si iei o culoare care sa dea bine cu jantele albe (parerea mea tot un albastru, rosu sau gri comete) o sa arate si mai bine masinuta. trebuie sa recunosc ca pt loganul nou, am asa o mica pasiune si parca se preteaza mai bine la "personalizari". singurul lucru care il strica, in opinia mea, este grila radiatorului, parca e din "alt film" comparativ cu restul masinii.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Dsign |
![]()
|
Pai as astepta sa vad ce iese, daca iese, cu motor mai puternic decit actualul 16v.
Mosule, ai un fix cu admisia ? ![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Asa este.
![]() In oras, nu functioneaza statia? |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Dsign @ 3 Jan 2009, 03:17) Pai as astepta sa vad ce iese, daca iese, cu motor mai puternic decit actualul 16v. Da' nu vrei si tu o masina care sa stea bine pe sosea? ![]() May I suggest, like, Mazda 3? Sau Civic 5d? Sau macar un Cee'd in 3 usi? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
slider2 |
![]()
|
- logan prestige 1.6 16v 105cp - 10.000 (ar putea sa-si ia laureate, si chiar i-as recomanda, daca tot ii pune el jante si alte chestii)
- logan sport 1.6 133cp - sa zicem 14.000 - kia ceed/proceed 1.6 126cp - max 14.000 deci s-ar incadra la un ceed sau proceed, dar acum depinde si ce vrea el, poate el vrea tot logan. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 13 April 06 ![]() |
Nu da Dacia pe KIA e loganist convins...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Dsign |
![]()
|
QUOTE(adip @ 2 Jan 2009, 20:58) Da' nu vrei si tu o masina care sa stea bine pe sosea? ![]() May I suggest, like, Mazda 3? Sau Civic 5d? Sau macar un Cee'd in 3 usi? ![]() No way Jose! Dacia e pentru mine tati. Pai ce parere ai, ca daca aveam o astfel de tigaie, mai aveam atitia bani pentru imbunatatiri? Fac eu la Kia o revizie in garantie cu 250 lei ? Pai astia la Kia iti dau 5 sau 7 ani garantie, adicatelea daca prinzi o distributie in perioada de garantie, tre s-o faci la ei, rezulta ca dai un sfert de masina pe revizia aia. Lasa nene, ca merge si Dacia, vad ca nu mi-au cazut gradele. Am asudat vara, ce-i drept, ca am fost fraier si nu mi-am luat cu aer conditionat, in rest sunt foarte multumit de gramada de fiare. Si daca tot vorbim de stabilitate, troaca mea sta foarte bine pe drum acum, si sunt mindru ca eu am muncit s-o fac asa. ![]() Mosule, in oras nu prea e combinatie cu statia, mai ales pe la 12 noaptea. La ora aia afli informatii despre cuiburi de c.urve, nu despre radare ![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
baiatu te FELICIT sincer pentru pasiunea pe care o ai pentru automobilul tau, si pentru munca si banii depusi pentru a transforma aceasta masina ca sa fie o parte din tine!
insa am si eu o critica pot sa spun a mea si doar a mea... de ce Logan? sunt o gramada de masini care sunt frumoase si pot arata adevarate bestii pe strada, si sunt dintr-o clasa superioara Loganului, iar piesele nu sunt cum spui tu scumpe.. daca stii unde sa cauti poti avea piese ieftine si bune! parerea mea.. dupa cum am spus... doar a mea... Loganul e tot Logan, asa cum oltcitul e tot oltcit! Intr-adevar pasiunea pentru masina se vede pe strada! ![]() |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Dsign |
![]()
|
Fara doar si poate sta mai bine, sa nu uitam ca am o suspensie dura, cu scopul declarat de a oferi mai multa stabilitate, fara confort. Lancer-ul are o suspensie simpla, stabila, mult mai stabila decit a altor masini, insa e de serie, si o masina de serie ca asta (berlina familiara cu putere mica-medie) trebuiie sa ofere si o doza de confort.
@demin, daca de altceva nu sunt bani, altceva nu-mi iau. Ideea e ca daca ai 15000e in buzunar, esti tare prost sa-i arunci pe toti din prima pe o masina, fara sa te gindesti la urmari. Dupa mintea mea, daca ai acesti 15000e in buzunar, iti rezervi 8000-10000 max pentru masina, si restul ii pui deoparte. Ideea e sa-ti vezi lungul nasului si sa te multumesti cu putinul pe care-l ai. Si putinul e care-l ai sa-l dai cu cap, pe ceva care sa merite. Asa cum am mai spus, mie imi place troaca, masini SH nu inghit, iar altceva nu-mi permit. Are si asta neajunsurile ei, dar si celelalte au neajunsuri mai costisitoare. Hai sa ne vedem cu bine pe strazi ![]() EDIT: Mai e si chestiunea cu mesteritul, ca nu ma prea pot abtine... Tot timpul trebuie sa fie ceva care sa ma nemultumeasca si care sa ma tina in atelier, cu patentul in mana. La Dacia am rezolvat multe chestii cu garantia, desi m-am bagat pina la gat in ea, la altii n-aveam sanse. Nu uita ca lucrez in service si ma mai ocup si de garantii, stiu ce zic aici. This post has been edited by Dsign: 3 Jan 2009, 01:26 |
--------------------
D
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:03 |