Piese DEZMEMBRARI, parcuri independente, non-REMAT
![]() ![]() ![]() |
Piese DEZMEMBRARI, parcuri independente, non-REMAT
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
engime |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 November 08 From: Galati ![]() |
mie nu mi se pare mult, mai bine ca ati scos voi piesele pentru ca ati avut de unde alege
![]() |
--------------------
Ford 2.0L 131 HP
Mondeo
1998
- GL-03-UIU
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pentru ca in afara de toba si poate caloriferu'(care insa ar putea fi spart), restul sunt mai mult nimicuri, hai sa zicem ca consola ar mai fi ceva daca ai stii ca merg ceasurile alea, poate si capacele de culbutori, in caz ca aveai nevoie de asa ceva, mi se pare cam mult, tinand cont ca voi ati stat sa le scoateti...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
4 sigle dacia? Da' voi aveti boala pe alea nu gluma. Saptamana viitoare ma pun si io sa caut he he
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Au o SuperNova la dezmembrari? Intreb pt ca m-ar interesa o aripa
![]() Sa inteleg ca te lasa ei sa le iei de pe masina sau cum? This post has been edited by Executron: 3 Jan 2009, 17:51 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
da
te lasa sa pui si dinamita daca vrei... aveau vreo 4 supernove. cateva busite frontal. mah, adev e ca si mie mi s-a parut cam multisor, tocmai ca le-am demontat noi. si pt a scoate toba aia ne-am cam tarat ceva prin tarana. acu, nah. macar sa folosim toate piesele. <span class='edit'>3 Jan 2009, 19:21:</span> eu am dat 50 la toata afacerea, tot ce nu e de SuperNova. sigluta de UAP ![]() ![]() ![]() This post has been edited by tzepesch: 3 Jan 2009, 19:22 Attached thumbnail(s) Imagine_0550.jpg ( Size: 45.32k ) Number of downloads: 919 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
countryman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 September 08 ![]() |
Aveau vreun Aro ?
|
--------------------
Honda
transalp
2001 / xlv
- B 11 cbf
|
|
tzepesch |
![]()
|
da
aveau si aro chiar intreg |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
1300-uri cu ornamente ceva pe ele?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tzepesch |
![]()
|
in stare f f proasta.
rar de tot ormanemtele de sub usi. bari 1300 garla facute zob multe din ele. n-am vazut sigle uap de grile fata. nici scrisuri dacia 1300 sau uap croamte. f multe sunt deja vandalizate. sunt de vreo 2 ani acolo. era de mers in vara sau in primavara 08. atunci erau echipate. oglinzi tip vechi decat 1. capace de jante, alea cromate tip testoasa 1 sau 2 am vazut ruginite si indoite. am cam nimerit la spartu targului ca sa zic asa. sigle de volan am luat eu cam ce-am prins. volane in stare proasta de 1300. cele cu pernite coapte sau crapate cele cu spite normale crapate spitele de la ax. 1310 mai erau cateva. care vreti borduri de 1310 cu turometru duceti-ava. am vazut cateva in stare buna. faruri nu prea. cel putin ovale nu. am nimerit la frimiturile dupa ospat. o sa mai caut si alte parcuri. a dat febra in mine. am sat cam 4-5 ore la demontat chestii... calorifere nu. cred ca l-am luat eu pe ultimul in stare f buna. restu cu aripioare pliate sau fisurate la tevi. cu motoare pe ele, le numaram pe degetele de la mana. daca vreti delcouri sunt. bobine la fel. cu si fara rezistente. This post has been edited by tzepesch: 4 Jan 2009, 13:45 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 33.19k ) Number of downloads: 903 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Pai mai baieti voi nu stiati de locul acesta ?! exista si un topic la bursa cu piese vandute din acest parc de dezmembrari.
Si niste "iubitori" de frantuzoaice au distrus piesele FR ramase, de care nu aveau nevoie. This post has been edited by verde57: 6 Jan 2009, 20:17 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
tzepesch |
![]()
|
mai, o fi, eu nu stiam de el. intamplator am ajuns acolo. trebuia sa ajung in vitan si am zis sa dau o raita cu amicu intai pe la fiare. si acolo ne-a uitat D-zeu
![]() |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
salut tzepesh, oltcituri pe la dezmembrari pe acolo ai vazut? au piese bune? La ce remat-uri ai vazut oltcituri
This post has been edited by total: 7 Jan 2009, 21:05 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
tzepesch |
![]()
|
au si acolo
vreo 2 sau 3 ce-am vazut. aveau motoarele pe ele. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
il cunosc pe tipu de acolo,pe el nu il intereseaza vanzarea de piese tocmai deaia daca vine cineva pt vro piesa il pune sa o demonteze el,tipu vinde masinile la fier
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
tzepesch |
![]()
|
in cazul asta ar trebui sa le dea drk mai ieftin!
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Pai elicea care ai luato tu e din alama si aia e scumpa
![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
mi-e mi se par accesibile preturile am luat aripa tipul nou pe o bere cutie in 4 3 pachete de tigari si o bere
![]() |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Saluatare.Cine este din timisoara, si stie in timisoara unde este un remat, sau niste centre de fier vechi.Unde pot gasi dacii, sa merg sa cumpar ceva piese de la suspensia fata.Sau daca stiti pe cineva din timisoara care vrea sa duca la fier vechi o dacie.Ma intereseaza arcurile fata,telescoapele cu tot cu basculele de sus.
Ca vreau sa iau de pe o dacie care are o garda la sol mai mica, si sa pun direct pe jeepu meu.Astept raspuns.Mersi. Attached thumbnail(s) dacia_model.jpg ( Size: 32.77k ) Number of downloads: 473 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
bc01tip |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 29 March 09 ![]() |
salut!!!stiti cumva prin bacau vreun centru de dezmembrari???caut un motor de 1.6 de dacie!!!banuiesc ca toti cautam asa ceva dar totusi am pus o intrebare!!!
|
--------------------
dacia
1310
1997
- bc 01 tip
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 00:05 |