Sfat Service Auto, La ce service sa fac aceasta reparatie?
![]() ![]() ![]() |
Sfat Service Auto, La ce service sa fac aceasta reparatie?
nicusor |
![]()
|
||
![]() Mr. Group: Members Posts: 162 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
04.2004 Scala Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
|
|||
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
QUOTE(nicusor @ 9 Feb 2005, 13:18) Va salut! A treia oara intr-un an mi-au spart masina, iar de data asta mi-au luat MP3 Playerul fara fata. Ce or face cu el...s-a mai discutat. Ideea e ca, atunci cind l-au scos, au fost tarani, si au rupt plasticul ala negru din bord in care sta prins Radio CD-ul si au rupt si tzucumbarul ala de la care resetezi kilometrajul si setezi ceasul. Presupun ca astia de la CASCO vor fi de acord sa imi schimb bordul, adica macar partea de sus. Intrebarea mea este: unde sa fac aceasta operatie? Costurile nu sunt esentiale, asa ca ma intereseaza calitatea si timpul cat mai scurt de rezolvare. Va multumesc inca odata pentru ajutor! P.S.: mi-am luat Solenza de la Automarcus si am avut tentative de vizite pe acolo, dar m-au sictirit. Acum, ultima data, am sunat de pe mobil la 5 numere de telefon, am dat de seful de service, care mi-a zis sa sun inca odata pe nr ala, sa cer interiorul de la magazie, sa intreb acolo daca au geam, sa il sun inapoi..... MM........... Cauta un service unde sa te lase sa stai langa ei cand iti desfac bordul sa nu-ti rupa una alta sau sa-ti lase firele de izbeliste. In rest succes. poate la un service Renault sa fie mai seriosi? |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Intr-un service agreat de aia de la CASCO pentru decontari directe...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe langa ce a zis Klaus, as adauga sa fie si un service autorizat DACIA. Asta ar fi bine ca sa nu ai dupa aia probleme cu garantia, adica sa comenteze vreo cineva ca ai facut lucrare in service neautorizat.
Repet: daca service-ul nu e autorizat DACIA primesti doar garantia lucrarii: 18 luni la piese si 3 luni la manopera. Alfel intra tot pe garantie. Sper sa nu gresesc.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
nicusor |
![]()
|
OK, deci un Service Dacia, care sa te lase sa stai linga ei imi puteti recomanda?
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
asm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 January 05 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(nicusor @ 10 Feb 2005, 03:34) Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, e nasol sa treci prin faze de astea. Nu stiu de unde esti, dar de exemplu la AutoProsper (Baia Mare) poti sa stai langa masina cat poftesti cand ti se face reparatia. |
--------------------
Dacia
Logan
2009 Laureate
|
|
blackhand |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 February 05 ![]() |
cel mai bun service este dacoserv din Militari . pt o suma modica se rezolva orice in cel mai scurt timp .
![]() |
--------------------
bicilcleta
cursiera
- ro
|
|
nicusor |
![]()
|
Hmmm, intr-adevar mi-au dat sa schimb ceasul de bord pentru ca era rupt tzucumbarul ala si planseta de bord, aia de deasupra. (asta dupa ce m-au frecat un pic cu drumuri Politie-Asiban)
Intrebarea este: Sunt usor de schimbat ceasurile din bord? Adica, merita tambalaul doar pentru tzucumbarul ala care merge lipit cu super glue? Exista posibilitatea ca dupa schimbarea bordului sa am neplaceri gen contacte imperfecte, scartzaieturi...etc. P.S.....stiti cum e..."suflu si in iaurt"....... Multumesc pentru ajutor! |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ceasurle se schimba foarte usr. Sunt doar 4 suruburi si 4 mufe, foarte usor de ajuns la ele (odata data partea de sus a bordului jos). Daca iti pun mufele la loc cum trebuie nu ai de ce sa iti faci griji de contacte imperfecte. In ce privesc scartaiturile, trebuie sa ai grija sa iti puna bordul cum trebuie si sa nu stranga ca taranii suruburile.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
nicusor |
![]()
|
Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:30 |