Probleme caldura, aveam caldura de ma sufocam ..acum...mor de frig...
![]() ![]() ![]() |
Probleme caldura, aveam caldura de ma sufocam ..acum...mor de frig...
alextirca |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
dec. 2005 Ambition
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Aeroterma mai functioneaza? Ai motor diesel sau benzina?
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
alextirca |
![]()
|
da aeroterma mai functioneaza...pe toate vitezele....am motor de 1.6 mpi an 2005....inainte dadea o caldura foarte puternica......si acum da caldura cand dau la maxim de tot..da foarte putzina....nu ca inainte.....si ar mai fi ceva de zis...cand dau sa vina aer cald la picioare..nu vine mai deloc...trebuie schimbate filtrele alea de aer...???
|
--------------------
Dacia
Logan
dec. 2005 Ambition
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
S-a intepenit voletul de dirijare a aerului prin calorifer sau, mai degraba, a sarit cablul de actionare.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai filtru de polen pe gura de admisie?(ala de la stergatoare) Daca da, verifica daca mai e acolo. Daca aveai si nu-l mai gasesti, e prin aeroterma.
Daca aveai filtru de polen in aeroterma(al cu decupaj), poate nu mai sta la locul lui, scapa aer, si tot aerul rece ti-l baga-n masina. Daca dai pe recirculare baga caldura? This post has been edited by BodoC: 6 Jan 2009, 20:43 |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
alextirca |
![]()
|
BodoC eu sunt cam incepator in ale mecanici..asa ca nu stiu toti termeni astia....de care zici u acolo.....stiu ca filtru de polen nu a fost schimbat niciodata.....cel putin asa mi-a spus vechiu propietar......acuma zi-mi ce e de facut....tre sa desfac bordu neaparat nu??.....ca din spatele bordului s-a auzit huruitu...si pe urma fum.....acum sa deviez putin de la subiect.....se poate ...strica...ceva..dak mergi cu viteza(140 Km/h) cam atunci mia huruit la viteza asta...???? fiind frig afara..???
This post has been edited by alextirca: 8 Jan 2009, 09:41 |
--------------------
Dacia
Logan
dec. 2005 Ambition
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Loganul nu are filtru de polen din fabricatie. Datorita celor de pe forum, s-au adaptat la masina doua tipuri de filtre de polen. Primul tip, a fost montat in compartimentul de aerisire de sub capota motorului, dupa care s-a descoperit posibilitatea motarii unui al doilea tip de filtru, in habitaclu. Daca primul propietar ti-a spus ca nu a fost schimbat, era bine sa-ti spuna si ce fel de filtru a pus. Daca a montat primul tip de filtru, este posibil ca in functie de cum l-a montat primul propietar, in timp sa se fi desprins din locul unde a fost montat si sa fi fost atras in gura de ventilatie. Dar imi este greu sa cred ca ar putea sa se aprinda si sa scoata fum.
Despre filtrul de polen, citeste aici |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:11 |