si la altii se intampla..., ingropati in zapada
![]() ![]() ![]() |
si la altii se intampla..., ingropati in zapada
RIon |
![]() ![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture1.jpg ( Size: 38.41k ) Number of downloads: 116 Picture2.jpg ( Size: 28.75k ) Number of downloads: 112 Picture3.jpg ( Size: 26.87k ) Number of downloads: 308 Picture4.jpg ( Size: 27.04k ) Number of downloads: 98 |
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-aduc aminte de o zapada mai mare ca asta in Focsani, cand eram prin clasa a 7-a , sau a 8-a. Tin minte ca atunci cand am iesit din scara blocului, stratul de zapada era peste nivelul ochiului
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
tari rau de tot pozele? da' unde asta ca in bucuresti nu cred ca e?
|
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
RIon |
![]()
|
Boston
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
309 |
![]()
|
Le urez bafta la deszapezit!
![]() |
--------------------
Peugeot
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Primaria nu-i buna de nimic; autoritatile iarasi au fost prinse nepregatite.
Priviti aceasta zapada, ganditi-va la oamenii care au ramas inchisi in locuinte si li s-au terminat rezervele de mancare, ce vor face ei in continuare, cum vor rezista pana ce iarna se va sfarsi? Ce drame se ascund in acest blocuri, asteptand o deszapazire ce intazie sa mai vina? Ptr. dvs. - Catalin lemn Tanase. |
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da si nici spirit civic n-au in ei; vedeti ce zapada e pe masini ?
(ma intreb unde ar putea-o da in caz ca n-au ce face ! cred ca ar putea sa o bage in case si sa traga apa) This post has been edited by costi: 9 Feb 2005, 17:27 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
RIon |
![]()
|
Diferenta e ca ei par veseli, noi...morti si ingropati
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
309 |
![]()
|
daca mai ninge putin o sa le ajunga la ultimul etaj. atunci astia ajung sa se hraneasca cu H2O!
![]() |
--------------------
Peugeot
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mdea asa ceva am prins de rev in 97 la vatra dornei cand de la cabana pana la drumul national...vara ii faci in 12-15 minute pe jos...cel mult un km ii ....dar atuncea l-am facut in 8 ceasuri cu masina...
cu lopeti...faceam 50 metrii..apoi iar dadeam lopeti...imi place iarna sa tina numa 2 saptamani da sa fie zapada ca in poze...si in rest frig...cel mult -5 grade...o luna si apoi +5-+10 grate...si apoi vara ![]() |
-------------------- |
|
309 |
![]()
|
Mersi mult RIon pentru poze. Doamne ce-i acolo...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Sor-mea s-a intors in Boston spre sf. lui Ianuarie. Din cauza zapezii si a viscolului orasul a fost cam paralizat cateva zile - nu mergea nimic, cam toate magazinele inchise, scoli/universitati la fel, nu circula nimic. Singura modalitate de deplasare (si oricum cea mai folosita de obicei) - metroul. A fost fain, o vacanta (scurta) in plus.
Inca mai sunt munti de zapada (aia adunata), dar deja s-a incalzit, si azi ploua bine, dar spre deosebire de Buc., apa si zapada topita au unde sa se scurga, si e curatel... |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut mai devreme filmul "The day after Tomorrow". Sa vezi acolo inzapezire !
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:37 |