Sfat pentru a soate o bila din aeroterma, A cazut prin grilajul din bord
![]() ![]() ![]() |
Sfat pentru a soate o bila din aeroterma, A cazut prin grilajul din bord
mariusd4 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Daca o vezi o poti scoate cu o bucata de banda adeziva de orice fel.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
din pacate nu pot sa o vad si nici nu ma prea pricep, dar din cate se aude ar fi pe undeva prin bord mai jos de nivelul playerului
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
chiar daca ai vrea nu poti sa o vezi acolo,iar sa o scoti e cam greu in cazuri d'astea se demonteaza bordul
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
ZLATE58 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 December 08 ![]() |
QUOTE(mariusd4 @ 7 Jan 2009, 09:51) Este un fel de fruct de brad de forma unei bile si de marimea unei bancnote de 10 bani. A cazut prin grila de pe bord, pana acum nu m-a afectat cu nimic, dar acum vad ca imi blocheaza comanda cand vreau sa dirijez caldura doar spre parbriz, mi-am dat seama cand am avut nevoie sa dezghet parbrizul si nu mai puteam regla, am fortat putin si a sarit, acum se plimba pe acolo pe undeva ca se aude la fiecare groapa din Buc. Ma poate ajuta cineva ? Cum se poate scoate ? Va multumesc tuturor . ![]() din pacate nu ai alta solutie decit demontare plansa bord demontare aeroterma si desfacere aeroterma in doua mai greu este daca are si AC trebuie recuperat freonul |
--------------------
renault
megane
1.6 16v electrica auto
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Are si aer . Of cam nasol, deci nu-mi ramane decat sa ma obisnuiesc cu zgomotul si sa sper sa nu-mi mai blocheze comenzile. Va multumesc tuturor pentru sfaturi !
![]() This post has been edited by mariusd4: 8 Jan 2009, 11:33 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Mai incearca sa arunci 90 de bani, ca poate se face bancnota de 1 leu si nu mai se aude!
Daca rogi un copil sa bage mana pe gaurile care ies la picioarele pasagerilor oare nu ar putea ajunge la ea? Eu asa am scos la 1310 niste chei cazute in aeroterma... Nu stiu daca se poate, zic si eu.. This post has been edited by eXtenSion: 8 Jan 2009, 15:04 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
am vazut in selgros (la raionul auto) o chestie interesanta de recuperat obiecte din spatii stramte, si nici nu era scumpa. poate te ajuta in cazul tau
cam asa arata: This post has been edited by migabryel: 8 Jan 2009, 18:21 Attached thumbnail(s) cleste.JPG ( Size: 2.88k ) Number of downloads: 886 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pune-ti filtru de habitaclu. Cand tai aeroterma poate vezi bila.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
NU trebuie sa demontezi toata unitatea de climatizare.
De bord nu scapi, ala trebuie dat jos. Apoi poti demonta GMV-ul, ai acces la gaurile tehnologice (care nu sunt efectuate) ale radiatorului electric si filtrului de polen, prin care poti mai mult decat sigur sa extragi bila respectiva. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Da, cam nasol ! La revizie am sa apelez la service ! Va multumesc .
![]() |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ma gindeam sa inclini masina ridicind-o pe pe cric sau chiar mai mult, bagind niste pene sub el, pina aduci bila sub aerator, de unde s-o scoti printr-una din metodele propuse mai sus....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
slabe sanse sa ajunga bila din aeroterma in tubulatura dinspre aeratoare...ar trebui sa intorci masina cu sus'n jos...abia atunci cu putin noroc s'ar putea sa iasa
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
ai putea incerca cu un aspirator: faci o reductie la tubul gros al aspiratorului - pui un furtun gros ca degetul (furtun de apa sau benzina - flexibil)
Bagi furtunul pe la dezaburire (sau scoti un aerator) poate reusesti sa aspiri obiectul daca nu, toarna o sotutie usor cleioasa in tubulatura, poate ramane intepenit (glumesc) |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
mariusd4 |
![]()
|
am sa incerc faza cu aspiratorul, dar la noroc pot spune caci bila nu se vede . daca nu sa pun niste apa sa putrezeasca a naibii .
![]() |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:12 |