DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Benzina scursa pe motor, Colier rampa injectoare rupt

VladG
post 10 Feb 2005, 10:44
Post #1

Membru preistoric

Group: Members
From: Bucuresti

Ieri de dimineata, dupa cateva zeci de metri de mers am sesizat miros de benzina in habitaclu. Am oprit masina si am observat ca pe la imbinarea dintre furtunul de benzina dinspre rezervor si teava de plastic ce merge la injectoare improsca benzina la greu peste motor.
Bine ca era frig afara si motorul nu apucase sa se incinga...
Colierul de prindere era sarit.
Am cumparat un colier nou, modelul cu surub (celalalt era din acela care se "agata" cu patentul), l-am montat si totul parea ok.
Azi de dimineata iar arunca benzina pe acolo. Mentionez ca initial nu l-am strans foarte tare de teama sa nu plezneasca teava de plastic.
Deci ieri nu mai curgea, azi da.
Intrebarea mea e daca e potrivit acest tip de colier (cu surub). E posibil sa se fi slabit singur?
Azi l-am strans complet, dar pot avea surprize in continuare?

Merci.

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MariusWsW
post 11 Feb 2005, 00:19
Post #2

Membru

Din ce stiu eu e ca acolo la rampa e un furtun cu clips ca la filtrul de benzina.Cum sa fie cu surub?Eu nu am vazut asa ceva ... e posibil ca o garnitura(fiindca la furtunul original cu clips are 2 garnituri) sa nu fie buna sau sa lipseasca.Daca lipseste poti termina treaba cu nise silicon rosu GASKET de etanseizare....dar explica-mi cum e asta cu surub ca la mine o garnitura e rupta(un oring mare) si se mai tine intr-una singura...

--------------------
Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
+
VladG
post 11 Feb 2005, 10:09
Post #3

Membru preistoric

From: Bucuresti

QUOTE(MariusWsW @ 11 Feb 2005, 02:19)
Din ce stiu eu e ca acolo la rampa e un furtun cu clips ca la filtrul de benzina.Cum sa fie cu surub?Eu nu am vazut asa ceva ... e posibil ca o garnitura(fiindca la furtunul original cu clips are 2 garnituri) sa nu fie buna sau sa lipseasca.Daca lipseste poti termina treaba cu nise silicon rosu GASKET de etanseizare....dar explica-mi cum e asta cu surub ca la mine o garnitura e  rupta(un oring mare) si se mai tine intr-una singura...
*

Pai modelul de colier cu clips e cel original. EU l-am inlocuit cu unul cu surub.
Dar se pare ca problema s-a rezolvat prin strangerea mai puternica a colierului. Ani nu mai pierdea deloc benzina si nici nu s-a slabit colierul.

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 23:40
Forum Renault