Benzina scursa pe motor, Colier rampa injectoare rupt
![]() ![]() ![]() |
Benzina scursa pe motor, Colier rampa injectoare rupt
VladG |
![]()
|
||
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|||
MariusWsW |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 9 May 04 ![]() |
Din ce stiu eu e ca acolo la rampa e un furtun cu clips ca la filtrul de benzina.Cum sa fie cu surub?Eu nu am vazut asa ceva ... e posibil ca o garnitura(fiindca la furtunul original cu clips are 2 garnituri) sa nu fie buna sau sa lipseasca.Daca lipseste poti termina treaba cu nise silicon rosu GASKET de etanseizare....dar explica-mi cum e asta cu surub ca la mine o garnitura e rupta(un oring mare) si se mai tine intr-una singura...
|
-------------------- Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MariusWsW @ 11 Feb 2005, 02:19) Din ce stiu eu e ca acolo la rampa e un furtun cu clips ca la filtrul de benzina.Cum sa fie cu surub?Eu nu am vazut asa ceva ... e posibil ca o garnitura(fiindca la furtunul original cu clips are 2 garnituri) sa nu fie buna sau sa lipseasca.Daca lipseste poti termina treaba cu nise silicon rosu GASKET de etanseizare....dar explica-mi cum e asta cu surub ca la mine o garnitura e rupta(un oring mare) si se mai tine intr-una singura... Pai modelul de colier cu clips e cel original. EU l-am inlocuit cu unul cu surub. Dar se pare ca problema s-a rezolvat prin strangerea mai puternica a colierului. Ani nu mai pierdea deloc benzina si nici nu s-a slabit colierul. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 23:40 |