Vanzarile Porsche Romania au scazut cu 8% in 2008
![]() ![]() ![]() |
Vanzarile Porsche Romania au scazut cu 8% in 2008
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As dori sa mentionez un lucru mai putin cunoscut, Porche Romania are alt tip de vanzari fata de Renault Romania. Renault le vinde prin dealeri (comisionari) pe cand Porche Romania le vinde la revanzatori (nu ca dealeri-comisionari).
Deci chiar daca la porsche romania apar ca vandute masinile (catre revanzatori) asta nu inseamna ca sunt si vandute la end-user, ci pot sta bine mersi in curtea revanzatorului. Chestie de indicatori statistici si mod de calculare... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Din nou....ca vad ca postul a fost sters.E asa importanta o scadere cu 8%?
Din nou ... crezi ca e important si util sa scrii un post de genul asta ? Adica el pune o stire, tu ai Butonul Report pe-aproape dar alegi sa intrebi asa ceva ... poti sa-mi explici si pe PM utilitatea acestui post al tau. Multumesc, This post has been edited by cmandrei: 9 Jan 2009, 14:08 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
iti dai seama, au inceput bogatasii sa resimta criza financiara si au renunta la Porsche in favoarea Loganului
![]() off: acum ca vad cate topicuri ai deschis, imi dau sema ca probabil nu stiai ca avem un topic cu "Stiri auto pe scurt" pentru astfel de maruntisuri. |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 10:30 |