PC REMOTE, de pe mobil pe desktop
![]() ![]() ![]() |
PC REMOTE, de pe mobil pe desktop
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
logmein se misca formidabil cu mozilla firefox....exista un plugin special pentru firefox si merge super..nici nu se simte ca nu este calculatorul tau. il folosesc des la servicu pentru interventii online. merita toti banii... si este free
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 9 Jan 2009, 19:16) logmein se misca formidabil cu mozilla firefox....exista un plugin special pentru firefox si merge super..nici nu se simte ca nu este calculatorul tau. il folosesc des la servicu pentru interventii online. merita toti banii... si este free ![]() esti simpatic.. da' eu am zis clar ca imi trebuie ptr. WINDOWS MOBILE.. (si nu ma refeream la laptop...) ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Nu il instala pe card: direct in device.
Succese! ![]() [attachmentid=1627492323] |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:48 |