Parere despre o dacie, ...........
![]() ![]() ![]() |
Parere despre o dacie, ...........
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Attached thumbnail(s) Dacia_1310_1400_1_237036.jpg ( Size: 75.96k ) Number of downloads: 324 236.JPG ( Size: 62.2k ) Number of downloads: 372 dacie_model.jpg ( Size: 137.67k ) Number of downloads: 384 dacie_interior.jpg ( Size: 129.04k ) Number of downloads: 365 dacia_mea_smenn.jpg ( Size: 126.52k ) Number of downloads: 344 |
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mult! mai cautati ca e coapta
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
estetic mi se pare ca nu arata chiar rau, 10-11 mil ii ajung
![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
imbinari nu mai are asta e concret ............oricum marginile aripilor din spate sunt pline de chit si date cu spray ,si are o gaura cam mare la compartimentul unde bagi roata de rezerva ,chit pe capota din spate ..............mi se pare corect un pret de 10-11 milioane ca s-ar mai folosi de ea un an asa lejer apoi poate ar dezmembra-o ............masina arata mai bine in poze ca e si spalata .......
This post has been edited by vallyyy: 10 Jan 2009, 00:48 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cine a zis ca fiecare masina are ceva al ei... nu a gresit! din 'nspe mii de dacii pe care nu le cumpara nimeni voi pe asta ati gasit-o?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vallyyy |
![]()
|
Sincer eu i-am recomandat dacia de la bursa dar el a zis ca e din Bucuresti, ca nu stiu ce ..........el si-a gasit-o pe alt forum dacia asta ............in principiu i-am zis daca accepta ala 10-11 milioane sa o ia .........dar nu merita 15 milioane
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
on topic: are itp, asigurare si tot?
off topic: am si eu una, am vopsit'o si sta in curte, de 2 ani. Daca cumva, din greseala va intereseaza ![]() This post has been edited by Ingerasu: 10 Jan 2009, 00:56 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
vallyyy |
![]()
|
Pai de interesat cred ca l-ar interesa ..........dar pe tipul asta il mai intereseaza sa fie masina din Arges ........
10 Jan 2009, 00:57: Itp-ul il are pana in februarie 2010 ,asigurare are ............ This post has been edited by vallyyy: 10 Jan 2009, 00:57 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
atunci e ceva pana la cluj. Succes in continuare
This post has been edited by Ingerasu: 10 Jan 2009, 00:58 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca e sigur ca nu-l loveste vreun betiv cu bicicleta, s-o ia cu 8-9 milioane.
Io nu m-as baga la ea. Are 14 ani. N-ai de unde sa stii ce-a carat ala cu ea, da io zic ca a carat destule. Nu pare masina de mers la serviciu cu ea. "Podea este incat sa bagi cricul" spune totul. Patru poprietari. Valeu, astia sigur au ingrijit-o. Arata rau pana si-n poze. Nu vreau sa ma gandesc cum arata in realitate. Parerea mea sincera si neinteresata, NU!!! Apropo, amicul tau, care vrea s-o cumpere, are asigurare de viata? In loc sa-i faca tabla i-a pus praguri... E vopsita ca sa astupe defectele. Nu-i de cumparat. This post has been edited by Victoras2001: 10 Jan 2009, 01:05 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Jan 2009, 00:58) sau macar familia daca beneficiaza... eu unul dau un sfat pe care il mentin! nu o lua. asa primesc si eu sfaturi ca sunt in cautare de o masina un pic mai buna ca dacia... doar din poze iti spun nu o lua... ca la fata locului cred ca as lua un extraveral. |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bine ca i-a dat cu silicon pe bord.
Io nu-s as in a verifica o masina. Da asta, dupa pozele 600X400, m-a umplut de nervi. E urata rau si sigur e plina de gauri. E o caruta muncita bine pe coclauri si "cosmetizata" in gradina de zarzavaturi. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sa nu cumparati dacii care au mastile alea pe praguri, alea sunt folosite ca sa astupe ce a mai ramas din praguri...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
mult ... macar daca ai putea s-o iei cu vreo 8 milioane... si sa o ti pt. eventualele piese care le mai are bune + motorul + cutia, ca ziceai ca's bune...
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu stiu cum e masina, dar daca si 300 de euro e mult pentru o masina functionala inscrisa.... ce naiba ca atata costa un telefon MEDIU, sau o masina de spalat
![]() Nu cred ca sfaturile noastre de pe forum te pot ajuta prea mult, daca tu care ai fost acolo si ai probat-o nu esti sigur, nu o lua. Parerea mea e ca mai bine mai pui ceva bani si iei una mai intreaga, eventual pe injecti. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:57 |