[CUMPAR]covorase megane, material textil,echiparea privilege
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR]covorase megane, material textil,echiparea privilege
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
nu mai are nimeni presulete de vanzare?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
daca inca mai esti interesat...eu le mai am pe ale mele....aceeasi oferta.....noi noute....200 ron....
|
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
gotty |
![]()
|
totusi la banii aia imi luam de la dealer....
eu ti am oferit mai mult de jumatate,ceea ce mi se pare un pret corect.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
iti dau eu un set, sigilate. 150 lei.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
gotty |
![]()
|
ofer 100 ron.
Multumesc! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
140 lei, altfel le tin eu pentru cand oi vinde masina...
![]() |
--------------------
Honda
CRV
|
|
gotty |
![]()
|
120 ron,transport inclus!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Bacu |
![]()
|
140 lei, sigilate.
![]() |
--------------------
Honda
CRV
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
ti dau eu 100 de ron de unde esti? eu am le am pe cele de la privilege si mi le am cumparat altele si le am pus pe deasupra asa ca sunt cat de cat protejate:)
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
gotty |
![]()
|
bucuresti....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
chitsro |
![]()
|
ok e bine si eu tot la fel:) dar mentionez ca pretul este fix , nu le dateam ca nu ma incomodeaza dar vreau sa mi i au subwoofer:) ti las un ym: chitsro
This post has been edited by chitsro: 22 Feb 2009, 16:42 |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
gotty |
![]()
|
in principiu,ne vedem pe saptamana viitoare....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
am inteles ca le ai vandut....
asta e...UP! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
chitsro |
![]()
|
dap sory , nu mi ai spus nimic sa ti le opresc...
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
le vand si eu cu 150 ron setul... noi noute, pastrate in tzipla
cand am luat masina de la dealer, am luat o data cu ea si covorase de cauciuc si am facut schimbarea imediat o sa le fac si niste poze eventual |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
gotty |
![]()
|
pot oferi 100 ron...e cam praf momentan in buzunarele mele....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Bacu |
![]()
|
mentin oferta de 140 lei...
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
Bacu |
![]()
|
scrie si tu macar cat vrei sa dai pe ele, nu mai da asa up sec...
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
gotty |
![]()
|
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
sal,
Vezi aici, postul 8 http://forum.reno.ro/-VAND-Covorase-t14625...ml#entry1835271 L!nux spunea ca ar fi nu stiu ce oferta de 80 ron la Renault. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
gotty |
![]()
|
multumesc,dar nu sunt cele pe care le caut eu....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
toporas |
![]()
|
![]() Schizofrenic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 21 December 06 From: Bucuresti ![]() |
De curiozitate intreb: tu stai fara covorase de atata timp ? Mi se pare ridicol sa cauti niste covorase timp de 6 luni; ori esti ghinionist ori esti...pretentios.
Si ca sa fiu on topic: ai cautat in targ? |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
noi si sh Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
Raspuns: Mesterul Manole |
|
gotty |
![]()
|
pentru a ti satisface curiozitatea o sa ti spun ca le am pe cele originale ale masinii si mai vreau un set....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gotty |
![]()
|
up!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
renault megane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 990 Joined: 24 June 09 From: bucuresti ![]() |
scuza-ma gotty, am o nedumerire: vrei covorase din material textil sau mochetele care echipeaza la livrare renault megane privilege?
in ambele situatii pretul propus de tine este foarte mic pentru a doua varianta putem sta de vorba |
--------------------
renault
megane
2007
|
|
gotty |
![]()
|
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
renault megane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 990 Joined: 24 June 09 From: bucuresti ![]() |
"covorasele originale, din material textil, culoare bej" care sunt standard in echiparea privilege ti le ofer eu cu 150 lei.
8 Jul 2009, 17:56: scuza-ma am uitat sa precizez ca sunt nefolosite, iar in ceea ce priveste pretul putem discuta This post has been edited by renault megane: 8 Jul 2009, 17:56 |
--------------------
renault
megane
2007
|
|
gotty |
![]()
|
esti din bucuresti?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
renault megane |
![]()
|
da, sector 6 - militari
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:29 |