bec bricheta logan, bricheta
![]() ![]() ![]() |
bec bricheta logan, bricheta
ten |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan II
2014
- B 97 BEM
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Este pe la sectiunea Piese - Logan un topic "becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... ". . Poti incepe cu pagina 12, mai pe la sfarsit.
Attached thumbnail(s) bricheta.jpg ( Size: 33.32k ) Number of downloads: 649 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ten |
![]()
|
mersi de raspuns
15 Jan 2009, 15:36: problema e ca nu scrie daca becul din butonul de deschidere geamuri este de acelasi tip cu cel de la bricheta ![]() This post has been edited by ten: 15 Jan 2009, 15:36 |
--------------------
Dacia
Logan II
2014
- B 97 BEM
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
am schimbat si eu becul. nu stiu cum arata becul de la butonul pt geamuri ca sa fac o comparatie. altceva voiam sa spun: am citit pe aici pe forum despre cineva care a inlocuit bricheta cu totul pe motiv de bec ars in garantie.
eu am preferat sa-l inlocuiesc singur decat sa pierd timp prin service. tu poti incerca pe garantie ca vad ca mai ai (daca e vorba de masina din semnatura). This post has been edited by tkx: 15 Jan 2009, 18:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
ten |
![]()
|
da mai am garantie dar sincer ca si tine nu prea as vrea sa ma complic cu cei din service si de aia intrebam cum arata becul din bricheta daca e acelasi tip cu cel al butonului de la geamuri fata
![]() Pentru cine vrea sa afle, nu este acelasi bec cu cel al butonului din geamuri va multumesc pentru raspunsuri. This post has been edited by ten: 16 Jan 2009, 17:10 |
--------------------
Dacia
Logan II
2014
- B 97 BEM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:58 |