ambreiaj dacia 1310, ambreiaj dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
ambreiaj dacia 1310, ambreiaj dacia 1310
raul_eddye |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia 1310
1994
- ct 03 xrv
|
|||
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
eu cred ca ceea ce trebuie sa faci e mai mult decat evident:o urci pe o rampa(sau in canal),o dai jos,o desfaci,o schimbi si o pui la loc.Altceva nu vad ce ai putea sa faci.
|
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
Lunaticul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 December 07 From: Iasi ![]() |
Stim cu totii ca nu e prea comod sa mergi prin oras (mai ales unde ai si rampe) cu o masina a carei ambreiaj cupleaza prea sus. Daca il reglez asa cum ar trebui (cei 2-3 mm la furca) imi tine destul de sus. Initial il reglasem sa cupleze putin sub jumatatea cursei. Si acum intrebarea : daca merg cu ambreiajul astfel reglat (nu caraie in nici o treapta si nici la cuplarea marsalierului) poate avea de suferit placa de presiune in vre-un fel ?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996 In orice situatie, ceea ce este cel mai dificil de facut, este, deobicei, ceea ce trebuie facut.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:25 |