DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme directie?

ionut_badea
post 19 Jan 2009, 11:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut!Ma puteti ajuta va rog frumos?Am si eu o problema cu DSN-ul meu vechi si obosit.In mers imi trage dreapta...nu la modul acela ca mi'ar suci mana dar daca las volanul liber si am 50-60 km/h in max 20 de metri sunt in sant.Am fost la 3 service-uri specializate sa imi regleze directia,am schimbat jante,cauciucuri,am echilibrat roti si tot degeaba.Ce imi puteti recomanda?Multumesc anticipat.

--------------------
dacia supernova 2002 - AG-32-AUG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AndreyIan
post 19 Jan 2009, 12:33
Post #2

Membru incepator

La mine era de la cauciucuri unu avea circumferinta mai tocita dar cand le-am pus noi nimic nu mai tregea aiureaD

Nu ti-a facut geometria la roti, unghi de fuga deastea????

--------------------
Supernova Clima 2002 - B-83-AAN
+
Tince1290
post 19 Jan 2009, 14:11
Post #3

Membru cititor

QUOTE(ionut_badea @ 19 Jan 2009, 12:37)

am schimbat  jante,cauciucuri,am echilibrat roti si tot degeaba.Ce imi puteti recomanda?Multumesc anticipat.

*

poate e de la frane...poate merge infranata roata fata...sau mai probabil roata spate....pentru ca la roata spate e tendinta mai mare sa te arunce in sant ca "pivoteaza" masina in jurul ei daca e infranata....de cat timp se intampla?....pentru ca daca e de curand si ai mers mult pe "ud" si apoi ai lasat-o cu frana de mana trasa e posibil sa fi ingheteat pe partea dreapta....nu stiu....verifica toata masina...nu doar directia.....ca aia la service schimba toata directia ca e in interesul lor sa-ti ia banii blush.gif .....eu spun sa verifici rotile dreapta daca nu se incalzesc in mers....sau sa o ridici pe cric si sa vezi cum merge si care e problema.... wink.gif

--------------------
- - -
+
Post #4

Membru incepator

la mine era de la cap bara dreapta.

--------------------
Dacia Supernova 2002 Clima
+
snackes
post 31 Jan 2009, 22:38
Post #5

Membru incepator

frate incearca si u sa vezi franele....cum a spus colegu de mai sus..posibil sa ai vre-un etrier blocat si sa iti traga....eu am patit-o la dacia 1300 tot asa in 20-30 m ma baga in sant....smile.gif)altceva nu cred ca ar fi..wink.gif

--------------------
dacia supernova 2002 confort - b-73-exa
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 19:30
Forum Renault