Geamuri electrice fata, problema?? sau.........
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice fata, problema?? sau.........
Alecs_TGA |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa te duci in service.
La dsn aceeasi problema avea drept cauza "chederul" exterior din partea de jos a geamului care impingea prea tare in geam. Problema mentionata aici, dar intr-o forma mai putin acuta o am si eu, si banuiesc acel cheder. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
razvanescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 6 January 05 ![]() |
O problema similara am si eu cu geamul din partea soferului , care la mine urca greu, de coborat coboara usor. Mai astept sa vad daca isi revine sau se agraveaza...
|
--------------------
Logan Preference 1,6
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
In caz de inghet motorasul electric este protejat? Deci daca geamul lateral este blocat de gheata si incerci sa il cobori, se defecteaza motorasul sau are protectie la suprasarcina?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ai grija ca pe vremea asta ingheata cu succes orice firicel de apa care ajunge pe/langa geamuri. In plus (banuiesc eu) cauciucul din care este facut chederul se contracta si strange un pic marginile geamului.
Am patit-o cu geamul din dreapta, care cobora/urca foarte incet. Fenomenul nu a aparut decat la temperaturi scazute. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca va puneti buton c impuls si pe drepata, nu o sa aveti probleme, ca ala are limitator de sarcina...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
sti cumva cat costa un buton dinala??
acum ca s-a mai incalzit vremea vad ca merge mai bine adica merge!! sa vad cum se comporta!! |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
klaus |
![]()
|
Buton impuls in targ cca 300 k -350 k lei. Cred ca este una din investitiile cele mai utile pe logan...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 119 Joined: 12 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, te rog mult, explica-mi si mie ce face acest buton impuls si cum se poate monta pe masina. Multumesc anticipat.
|
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
klaus |
![]()
|
Sa-ti explic: te urci intr-un logan si apesi PE RAND butonul de geam stanga si pe cel de dreapta (nu amandoua odata ca au un consum ca la balamuc...). Testul o sa fie relevant...
Stanga: push the button, coboara geamul singur, fara sa mai tii apasat. push the button again, se opreste. Daca tii apasat (nu dai doar un impuls la buton, de sub o secunda) geamul o sa coboare atatat timp cat tii apasat. Dreapta: push si tii apasat ca sa coboare geamul... remarca: referirea la coborare geam se aplica si la ridicarea lui... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Si presupun ca "in tirg" semnifica nu magazin de piese auto, ci mirifica lume a "tirgului Vitan". Pe mine ma imbolnaveste tirgul asta, cite se gasesc in el si nu in alta parte. Si e asa de departe. Uite ca rimeaza!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
razvanescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 6 January 05 ![]() |
Am cautat acum doua saptamani in targ la Vitan un asemenea buton - am luat toate magazinasle la rand si aia nici macar nu stiau ce inseamna un buton cu impuls... In final am renuntat.
|
--------------------
Logan Preference 1,6
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Pe la Brasov ce sa mai zic ... no chance.
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
collinro2: pai hai pana la Bucuresti sa vedem si noi mirificul targ din Vitan!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
klaus tu ti-ai cumparat buton dinasta cu impuls???
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
unde si cum se poate monta butonul respectiv? ce se desface? partea cu "impulsul" e incorporata in buton banuiesc. in cazul asta trebuiesc doar inlocuite butoanele... daca nu il montez in service pierd garantia la electric...nu?
de fapt e o intrebare retorica pt ca atunci cand un amic s-a dus cu un Preferance pt schimbarea softului i-au zis "sa nu va bazati numai pe calculator ca nu va arata intotdeauna cu exactitate consumul..cea mai buna metoda e metoda plinului" Asa ca daca nu stiu sa faca diferenta intre ele m-as mira sa stie daca a fost sau nu un buton impuls din fabrica...desi oamenii de la Dacia te pot surprinde uneori... ![]() This post has been edited by naturall: 16 Feb 2005, 15:30 |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
klaus |
![]()
|
1. Eu zic asa: cand aveti oleaca de timp, ca sa nu fiu nevoit sa inchid acest topic pentru divagare de la subiect si dublarea unei probleme deja discutate, bagati un ochi pe aici:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7164&st=60 Preferabil uitati-va pe tot topicul... 2. In targ e plin de butonase, cel putin Ovidiu are sigur... 3. Butonul cu impuls se monteaza in locul celui fara impuls. Pur si simplu. Sunt perfect compatibile la "pini" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Asa de repede se duce motorsasul de la geam ???
Mmm.... mai bine imi iau Laureate ca sa am doar 2 probleme in loc de 4 ![]() |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
klaus |
![]()
|
Voi cititi un topic inaite de a posta in el, sau va uitati asa superficial la titluri si la pozele din avatar?
Unde s-a zis ca a cedat motorul de geamuri electrice? S-a spus doar o parere ca s-ar putea, dar eu nu cred ca e de acolo, ci din alta parte, si pana nu se vine cu constatarea, aici nu se poate spune ca e motorul de geam. Of, viata mea... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
deocamdata o data cu incalzire vremii vad ca a inceput sa mearga bine!!
nu cred ca mai e nevoie sa ma duc la service ca nu mai face figuri!! ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Klaus. Butonul asta, e doar butonul propriu zis ?(sper ca ai inteles ce vreu sa zic).
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
st2005 daaa... este 1 buton simplu, uite aici niste detalii despre el
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=3823 si aici ai o poza cu el http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=3823 (cel din stanga cel cu impuls) |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:56 |