cd-player panasonic, cam ciudat
![]() ![]() ![]() |
cd-player panasonic, cam ciudat
cagulaa |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 24 September 08 From: Topoloveni ![]() |
|
||
--------------------
dacia, Renault
1310, Clio Estate Dynamique 1,5 dCi 85 CP
1997
- @%& Totul trece, dar nu totul se uita!!!
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la alte marci exista un buton pe care scrie display (sau ceva de genu') si tb sa ti apasat cateva secunde pe el
sau varianta 2, ai in meniu un mod DEMO care tb dezactivat topicul se muta de aici ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cagulaa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 24 September 08 From: Topoloveni ![]() |
am incercat dar nu arec asa ceva, ciudat
vad maine ce pot sa ii fac |
--------------------
dacia, Renault
1997
|
|
Prince of Persia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.868 Joined: 22 May 06 From: Galati/Romania ![]() |
De unde l-ai luat si la ce pret? Cum ti se pare?
Pentru manual intra pe pagina de suport a Panasonic Romania,am selectat eu mai devreme modelul tau de cd auto si apar manualele existente pentru el. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
1.5 DCI 105 CP/2007/Confort Expresion/ESP and CC
- xxxxxxx
|
|
cagulaa |
![]()
|
pai l-am luat de la media galaxy era ultimul, am dat 299, si mi se pare destul de bun.
inainte am avut un sony cdx s2050, parca, super misto, dar mi sa ars procesoru si finalu si nu mai avea rost sa il repar asta vad ca are un bass destul de bun poate la selecti de sursa lasa ceva de dorit, deh pana te obisnuiesti cu el 22 Jan 2009, 22:44: mersi mult pt manuale This post has been edited by cagulaa: 22 Jan 2009, 22:44 |
--------------------
dacia, Renault
1997
|
|
Prince of Persia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.868 Joined: 22 May 06 From: Galati/Romania ![]() |
Pretul e super bun daca vorbim de aparatul asta. Are si telecomanda,nu?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
1.5 DCI 105 CP/2007/Confort Expresion/ESP and CC
- xxxxxxx
|
|
cagulaa |
![]()
|
are si telecomanda, port de usb, o intrare auxiliara pe care am anulat-o , si mai are ceva misto care face toti banii, SRS WOW.
![]() aaaaaa si inca ceva pot sa ii iau si fata cu mine, asta chiar daca am o alarma pe masinuta, nu se stie niciodata |
--------------------
dacia, Renault
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:37 |