Bord solenza cu turometru sau logan cu computer, solenza
![]() ![]() ![]() |
Bord solenza cu turometru sau logan cu computer, solenza
bogdan1115 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004/1.4MPI
|
|||
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Cauta aici , gasesti sigur.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan1115 @ 23 Jan 2009, 19:22) Salut daca are cineva vreun bord de solenza cu turometru sau de logan cu computer(din ala cu ceasurile negre..nu imi place ala cu ceasuri albe)si vrea sa scape de el contra cost bineinteles rog sa ma contacteze Am eu de Solenza Scala, daca te intereseaza da-mi un semn id. sorin_berca@ This post has been edited by Brambus: 23 Jan 2009, 22:09 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
dragosvoda_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
daca se monteaza bord de logan cu computer imi va arata consumul...sau mai trebuiesc si niste sonde...?
|
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
danono |
![]()
|
Ala care intreaba mult Group: Members Posts: 118 Joined: 12 December 07 From: Tg.Mures ![]() |
Asta e valabil doar la motoare pe benzina sau si la diesel ?
LE: am aflat ca CB merge doar la benzinare This post has been edited by danono: 26 Jan 2009, 22:21 |
--------------------
Dacia
Duster
2019
- MS-xx-xxx
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Am eu un ceas de solenza scala cu 40 000 de km daca doresti trimite un pm.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
alex-octavian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 March 09 ![]() |
Salut Bobi19xx ma intereseaza daca mai ai bordul de solenza. Daca il mai ai trimite-mi un PM pt ca eu sunt nou pe acest forum si nu am cum sa-ti trimit
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
Europa 2004
- AG-07-KVV
|
|
pattrick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 535 Joined: 20 July 08 From: BUCURESTI ![]() |
stiu ca e cam vechi topicul dar nu m-am putut opri din ras si am vrut neaparat sa il corectez pe prietenul nostru ca nu tragi fir de la uce....nu are nici o treaba uce.......se trage fir de la ecu.....e DIFERENTA!
QUOTE(dragosvoda_is @ 24 Jan 2009, 23:49) daca se monteaza bord de logan cu computer imi va arata consumul...sau mai trebuiesc si niste sonde...? @iuliano_smile :NU trebuie nimic altceva decat un fir tras de la uce This post has been edited by pattrick: 30 Sep 2009, 01:10 |
--------------------
Vw
Golf
2003 2.0T
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:09 |