nokia 6610i
![]() ![]() ![]() |
nokia 6610i
spiridushu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 1 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2002
- BR-03-xxx
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
cablu: Nokia Connectivity Cable DKU-5 (il gasesti pe bursa la 400k lei);
soft: Nokia PC Suite sau Oxygen Phone Manager. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma sincronizez foarte bine pe 6610 (fara i) cu un port infrarosu infipt in usb
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
Cu cablu foarte mare grija sa nu te tepuiesti. Poate sa arate ca unul original (ambalaj, tot) dar poate sa fie smecherie. Iti spun ca si eu am avut 6610i si m-am tepuit original. Mai bine ia unul IR si il conectezi la usb
|
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Stati putin, ca omul nu a zis ce vrea.
Deci: tu vrei jocuri si alte cele, sau vrei sa resoftezi telefonul? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(valentin.dumitran @ 16 Feb 2005, 04:45) Offtopic: Ce-mi "place" mie termenul asta "resoftezi" ![]() Ontopic: Cel mai indicat ar fi un adaptor Irda sau Bluetooth (vorbesc ... si la modul general) cu care iti faci treaba si in cazul in care iti vinzi telefonul si iti iei altul (evident care sa aiba Irda si/sau Bluetooth) + ca poti sa iti si incarci telefonul in timp ce lucrezi cu unul din cele doua porturi (pe cand daca lucrezi cu cablu de date, la majoritatea telefoanelor nu il poti si incarca in acelasi timp ... chestie de care m-am lovit eu la un moment dat si mi s-a parut un inconvenient destul de naspa) ... parerea mea. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Amintirile mele imi spun ca 6610i nu are BT, iar pe IrDA mie mi-a facut ceva probleme (se conecta doar cand avea el chef); oricum solutia cu adaptor IrDA e mai ok decat cu cablu de date.
Offtopic: QUOTE Offtopic: Ce-mi "place" mie termenul asta "resoftezi" Ia nu te lua de romana mea de balta! Cum ai fi vrut sa scriu? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
In loc de "resoftezi" de exemplu: rescris soft-ul in telefon (dar si asa e cam impropriu)
![]() Later edit: parerea mea ![]() This post has been edited by Obscuru: 17 Feb 2005, 08:11 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 22:23 |