Piese de cumparat
![]() ![]() ![]() |
Piese de cumparat
olariu_ciprian_ionut |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 26 January 09 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- BT 66 CBE "Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare...:)..."
|
|||
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Deci la aprindere:
1 Aprindere electronica AT011 cu senzor,inlocuieste platina si costa 75 de ron direct de la producator + posta 7 ron (de la Domnul Gelu Olaru ,are nick-ul Gotronic aici pe forum).NU FAC RECLAMA DOAR O RECOMAND 2 Fise bujii Tesla siliconate 20 ron 3 Capac delcou Doduco sau Bosch (pe Bosh am dat 20 de ron) 3 DIstribuitor (lulea) doduco 5 ron 4 Bujii....aici nu stiu ce sa iti zic ,fiecare masina cu placerile ei oricum max 40 de ron daca vrei ceva bun si original . 5 Bobina beru sau bobina de tico ,am auzit ca sunt foarte bune. Cam asta ar fi la aprindere... Alimentarea cu benzina 1 Furtune necrapate , necoapte 2 Coliere care strang perfect 3 Pompa de benzina sa fie ok 4 Returul bun 5 Un filtru decantor inainte de pompa si unul dala de unica folosinta cu hartie. Cam atat... |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
olariu_ciprian_ionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 26 January 09 From: Botosani ![]() |
mersi mult....
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- BT 66 CBE "Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare...:)..."
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bujii eyquem A12 s.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
sau banalele sinteroame 14np21 pentru masina din semnatura ta.
Eu tot zic sinteroamele da mai nou am pe masina 2 champion nu stiu de care, 1 denso 20fpu sau asa ceva si inca o chestie frantuzeasca la care nu ii pot retine numele. Am reglat si distanta la ele la 1,23mm si merge perfect. Azi am ramas uimit ca problema mea cu aprinderea nu era nici din bujii, nici nu incepuse aprinderea sa dea scanteie aiurea ci mai simplu: capacul delcou. Si daca tot schimbai capacul cu unu de metaplast pentru ca azi am avut doar 40 de lei de bagat in masina am zis sa iau si lulea bosh si platina bosh. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
@Mr_Devil83 Saracul motor , ce bujii si ce distante suporta
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
de ce nu?
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
G I M |
![]()
|
Ma gandeam si eu
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
mariusb007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 February 07 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
R12
1975
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
la bujii e cam relativa treaba... fiecare dacie le inghite pe care vrea... a mea nu se impaca deloc cu Sinterom... in schimb cu Brisk mergea ceas... alte bujii care am auzit ca sunt ok ar fi NGK.
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:46 |