Ambasada Frantei, traseu Gara - Ambasada
![]() ![]() ![]() |
Ambasada Frantei, traseu Gara - Ambasada
Sh4rk |
![]() ![]()
|
||
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|||
luck |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Nici nu stiu dc. te ia taxiu' pana acolo ca nu e asa de departe
![]() Bafta ... ![]() This post has been edited by luck: 15 Feb 2005, 17:07 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
133 duce de la Gara de Nord in romana (aproximativ, oprste pe Dacia inainte de Romana si la liceul Economic).
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ia taxiul ca-s 10 min pina acolo (daca te-o lua ca fac si astia niste mofturi....)
Poti lua metroul pina la Romana (mergi o statie pina la Piata Victoriei unde schimbi si mergi inca o statie pina la Romana). Acolo traversezi bulevardul si intrebi (mai mergi 5 min). |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Iei de la Gara metroul pana la Piata Romana
Si de acolo e usor pe jos (10 minutele maxim) |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
absolut corect
iei metroul, cobori la romana. daca ai iesit spre universitate, te intorci spre victoriei pana ajungi la trecerea de la coloane. daca ai iesit pe la coloane, traversezi pur si simplu. ajungi la beraria turist. traversezi inca o data, de data asta strada mendeleev. traversezi dacia si o iei pe bulevard (pe langa hotelul duke) pana ajungi la prima la dreapta (str. n. iorga) o iei pe n. iorga, treci de pasapoarte, si pe dreapta gasesti ambasada. This post has been edited by adso: 15 Feb 2005, 19:54 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Adso, cred ca aia e ambasada Canadei. ambasada Frantei este pe str Biserica Amzei.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
consulatul e peste bulevard de amasada Canadei, langa Liceul Francez...pe AMzei e Ambasada si acolo, nu cred sa aiba traba...accesul este bine descris de Adso numa' ca atunci cand spune el dreapta inseamna stanga...cu alte cuvinte meri pe bd ala mare si cand se termina niste magazine cu vitrine mari pe partea stanga si dai de o ghereta pe care scrie Atlassib..hopa coteala stanga si mergi pena se infunda strada....
Daca nici eu nu stiu consulatul unde e? ![]() This post has been edited by mil: 15 Feb 2005, 21:40 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Bre asta! DREAPTA BRE!
Vb de magazinele Castel. Iorga e pe dreapta! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pt sfaturi
![]() ![]() Cred ca topicul poate fi inchis. |
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
...atunci inseamna ca am luat viza de la ambasada Canadei
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 18:36 |