Poza pentru poster, de unde si cat de mare?
![]() ![]() ![]() |
Poza pentru poster, de unde si cat de mare?
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
am eu un poster cu asa ceva.
Vreau 399 de euro pe el ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
E un exemplar urat ala din poza. E de macadam. De ce nu cauti unu' de asfalt?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca pe macadam si zapada faceau ele treaba mai buna decat Porschele. De exemplu uite aici
Momentan e cea mai buna poza mare gasita cu google, mai mai uit. This post has been edited by einstein1984: 2 Feb 2009, 16:03 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
maritul pozei se face destul de usor cu soft special. Problema este unde se printeaza asa ceva? Io vreau sa imi fac unul cu poza coforumistului dvirus
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627491029 This post has been edited by kog: 3 Feb 2009, 00:22 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La un centru foto oare merge? Ca si eu vreau sa fac cateva postere.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Eu in bucuresti stiu unde (www.azero.ro). Insa la centrul foto nu trec de 20x30 cm. Pentru ceva mai mare e nevoie de imprimanta speciala.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Inchis la cererea initiatorului.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:13 |