dau gratuit spre folosinta dacia 86, unui iubitor de dacia,exclus cocalari
![]() ![]() ![]() |
dau gratuit spre folosinta dacia 86, unui iubitor de dacia,exclus cocalari
magelan_explorer |
![]()
|
||
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|||
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by bz_26_zzz: 5 Feb 2009, 23:04 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
n-o instreinezi de tot?
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce mai dai pe langa ea?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
o saptamana se poate ? cat este loganu in service ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
te complici
lasa sa o ia cineva sa mearga mai mult cu ea pana in vara lui 2010 sigur n-am nevoie de ea ca sa mai dau cateva detalii,pe langa masina nu mai am nimic ca tot ce mai erau piese au fost donate vecinilor. iti las o copie color dupa talon,iti faci RCA,imi lasi o copie dupa CI si si un nr de telefon si pleci cu masina. ne auzim peste un an doi sa-mi dai masina inapoi. ma bazez pe bun simt si onestitate si pe inca ceva (in caz ca vrei sa-ti plateasca altcineva amenzile sau alte probleme) |
--------------------
solenza
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Tu vrei sa faci un bine, dar vezi sa nu ti-o furi. Stii cum e cu facerea de bine...
Incearca s-o dai cuiva pe care il cunosti. Asta ca sa nu deschizi topic "am facut un bine si mi-am luat-o". |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
astra nu o dai? nu de alta dar sa nu te si injure careva cand ii zici de Dacie..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
un act notarial ca oferi masina pe un timp specificat costa 50 ron. acolo se mai specifica faptul ca cel care o ia se angajeaza la toate cheltuielile: amenzi, taxe, etc...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
ciolansteen |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 February 09 ![]() |
Salut... faina initiativa... m-ar interesa pe mine. Am luat permisul acum 2 luni si de atunci tot incerc sa gasesc o masina sa o conduc... vb mai mult pe PM.
LE: mda... nu pot trimite PM ca n-am destule posturi ![]() ![]() This post has been edited by ciolansteen: 6 Feb 2009, 11:49 |
--------------------
?
?
?
- ?
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Domnul asta n-are niciun post p-aici, da vrea masina. Cum ai mirosit anuntul?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
O fi clona lui StefanT
![]() ![]() |
--------------------
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pai ce? e masina cu monitor?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(ciolansteen @ 6 Feb 2009, 11:48) Salut... faina initiativa... m-ar interesa pe mine. Am luat permisul acum 2 luni si de atunci tot incerc sa gasesc o masina sa o conduc... vb mai mult pe PM. LE: mda... nu pot trimite PM ca n-am destule posturi ![]() ![]() Super tare. S-a inregistrat la 11.42 si la 11.48 deja postase primul sau post pe acest topic. Oare a cui clona oi fii tu micule ciolansteen ? ![]() QUOTE ciolansteen Astãzi, 11:48 Mesaj #11 Grup: Members Mesaje: 0 Înregistrat: Astãzi, 11:42 This post has been edited by ionut.tanase: 6 Feb 2009, 12:16 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ciolansteen |
![]()
|
![]() nu sunt clona nimanui ![]() ![]() anyway... sper ca n-am pasit cu stangul in comunitatea voastra... sincer, daca as fi putut, i-as fi dat omului PM ca sa va scutesc de imaginat scenarii ![]() |
--------------------
?
?
?
- ?
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Pe forum.cg ai user-name LORD-C , nu?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ciolansteen |
![]()
|
aveam LORD-C... s-au skimbat multe d'atunci
![]() LE: YUPEEEE... imi merge contu LORD-C pe CG!!!! 10x dude... uitasem ca mi-au ridicat ban-u ![]() This post has been edited by ciolansteen: 6 Feb 2009, 14:54 |
--------------------
?
?
?
- ?
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
io ma gandeam ca o sa fie p'aci mesaje "eu! "ala eu!", "eu!" si cand colo...
cand cautam asta vara dacie nu gaseam nici cu bani... p.s. pacat ca esti din bucuresti... stiam io un baiat care are nevoie si merita... This post has been edited by slaiciprian: 6 Feb 2009, 18:21 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
magelan_explorer |
![]()
|
astra momentan o tin !
mare teapa nu pot sa-mi iau mai mult ca face ala masina praf.. ideea e sa-mi recuperez placutele de inmatriculare ca sa nu mai pierd timp sa scot altele la momentul ala (am inteles ca trebuiesc predate) oferta ramane valabila ! |
--------------------
solenza
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:57 |