Service recomandat
![]() ![]() ![]() |
Service recomandat
sky79ct |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|||
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
pot sa-ti recomand un baiat cu service proriu de la intersectia alexandriei cu bucuresti-magurele. si el citeste forumul btw.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Problema ar fi ca el este din Constanta, cel putin dupa numarul masinii.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Eu sunt din Constanta
Dar aici as fi vrut sa trecem fiecare pe unde a fost si a fost multumit de servicii si daca vreodata plec in concediu si am o problema la masina sa caut un service despre care sa stiu ca lucreaza bine.. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
solenzoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 11 November 07 ![]() |
eu zic ca e o idee buna , sa scriem despre service. Chiar daca suntem din localitati diferite , vorba initiatorului ,poate in concedii sau in trecere avem nevoie de asa ceva. Personal recomand pe cei de la service automobile Turda. Nu doar pentru ca sunt din localitate dar sunt multumit atat de lucrarile efectuate cat si de preturile practicate. In plus , nu ai acea senzatie ca deranjezi pe cineva , sau ca de fapt intrand in service tu ii deranjezi pe ei , sau le distragi atentia de la ceva mai interesant decat tu si masina ta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003, Scala
- Cj-75 LAR
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
uite..eu va recomand dacia colentina..cel care e si in afumati..meridian cred..super multumit.piese preturi ca in magazinul dacia,manopera ieftina prox 30-35 ron ora la solenza...dar mai bine sa nu aveti nevoie la service
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
era simpotrans..scuze1
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:59 |