Cateva intrebari....
![]() ![]() ![]() |
Cateva intrebari....
shakaluxxxx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 August 08 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TL
1986
|
|||
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
1. jet puternic e numai la pompare, dupa ia motoru prin aspirare,daca nu da in nas e ok
2.ar trebui sa arda benzina pe la epurator dar iti va imbogatii amestecul. Strica proprietatile uleiului benzina din el. Daca se apropie shimbul schimba-l schimba si fisele cu unele de cupru - luleaua bosch care am luat-o eu are 5-6 kohmi si avind deja fise tesla am suntat luleaua cu un fir |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
shakaluxxxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 August 08 From: Arad ![]() |
Nu da in nas deloc,am intrebat doar pentru ca mi s`a parut ciudat.Am schimbat uleiul acuma 500KM dar daca trebuie il schimb.Nu am gasit fise tesla, doar urzicei erau si am zis ca mai caut saptamana viitore si la alte magazine. Ii o problema daca luleaua bosch are 5K? (eu nu am masurat`o pe a mea).Inainte aveam una de metalplast veche de cand ma stiu.
This post has been edited by shakaluxxxx: 7 Feb 2009, 21:53 |
--------------------
Dacia
1310 TL
1986
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Schimba uleiul!!!
In legatura cu memebrana sper ca ai montat-o corect.Dupa ce intra tija in locasul acela rasuceste membrana cu 90 de grade , monteaza capacul pompei de benzina la loc si nu strange suruburile prea tare. |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
shakaluxxxx |
![]()
|
Da asa am facut cu membrana.
|
--------------------
Dacia
1310 TL
1986
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
SI nu uita schimba uleiul!!!
Cumpara alta membrana si atentie al montaj sa nu se ciupeasca. |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
QUOTE(shakaluxxxx @ 7 Feb 2009, 22:43) Nu da in nas deloc,am intrebat doar pentru ca mi s`a parut ciudat.Am schimbat uleiul acuma 500KM dar daca trebuie il schimb.Nu am gasit fise tesla, doar urzicei erau si am zis ca mai caut saptamana viitore si la alte magazine. Ii o problema daca luleaua bosch are 5K? (eu nu am masurat`o pe a mea).Inainte aveam una de metalplast veche de cand ma stiu. ia fise de cupru, tesla si urziceni sunt rezistive , nu merg cu rotoru rezistiv dar mai sigur ne spune gotronic (si eu am at dar 011) scrie in prospect sa nu fie fisele peste 4kohm, reduc scinteia prea mult |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
shakaluxxxx |
![]()
|
Acolo unde`i sageata in pompa nu trebuie sa ajunga beznina,nu?
Nu vreau sa lungesc topicul asta pre mult dar daca tot am deschis topicul intreb aici: Ce marca de fise nu au rezistentza? sa stiu ce sa caut. Si daca fisele de la bobina si buji si eventual luleaua nu au rezistentza alt efect in afara de paraziti mai sunt?Adica imi solicita bobina prea mult? Daca sunt doar parazitii.....aia ii pot rezolva usor cred....un filtru de deparazitare pe casetefon cred ca ajunge. This post has been edited by shakaluxxxx: 8 Feb 2009, 10:43 |
--------------------
Dacia
1310 TL
1986
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
- Ciocul, pisa corect
- Parca ai spus, ca membrana care s-a rupt, era noua? Nimeni nu ti-a spus cum sa o montezi corect. Sunt niste erori ale tampitilor care le fac, pentru ca pe margine, ar trebui sa fie ondulata, pentru a se putea intinde la pompare , asemeni membranelor de la difuzoare. Ei nu le mai fac asa, sau chiar asa. Pentru aceasta, in momentul cand strangi suruburile, cu o mana ti de coada apasat pana jos, si cu cealalta strangi toate suruburile, pentru ca membrana sa fie prinsa, in pozitia de maxima intindere. Daca o montezi in pozitie normala, la prima intindere de catre cama, plesneste. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
krapcarasu |
![]()
|
nu ar trebui sa fie benzina sub membrana.
nu strica sa fie din cupru, nu stiu o marca anume , sunt si mai ieftine si se pot schimba mai des dar ce am vazut eu sufera la calitatea izolatiei , mai bine cu fisa tesla si rotor(lulea) nerezistiv |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
shakaluxxxx |
![]()
|
Consider ca am primit raspunsul la intrebarile mele. Multumesc
|
--------------------
Dacia
1310 TL
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:11 |