DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Marian Cozma- omorat in Ungaria, Odihneasca-se in pace!

Cocojambo
post 9 Feb 2009, 11:48
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Mare pacat de baiatul asta.

http://www.jurnalul.ro/articole/143998/mar...ucis-in-ungaria

Si sa ne mai acuze cineva de xenofobie cand injuram tiganii.

Handbalul românesc este în stare de șoc. Marian Cozma, component al echi­pei na­țio­nale, a murit în Ungaria, la doar 26 de ani, înjunghiat în inimă, după un conflict între colegii lui de la Veszprem și un grup de romi. Handbaliștii fuseseră invitați într-un club de colegul lor Gergo Ivancsik, care organizase o petrecere pentru că îi născuse soția. Pe mâna dreaptă, Marian avea tatuat numele lui în limba chineză, iar pe brațul stâng, un mesaj cutremurător: "Nihil sine Deo" (Nimic fără Dumnezeu)!

Internaționalul român Marian Cozma, component al echipei ungare MKB Veszprem, a fost înjunghiat mortal în noaptea de sâmbătă spre duminică de un grup de romi. Alți doi colegi ai săi au fost grav răniți.

Handbalul românesc este în stare de șoc. Pivotul Marian Cozma a murit la doar 26 de ani, în urma mai multor lovituri de cuțit în zona ini­mii, după un conflict iscat între jucătorii de la Veszprem și un grup de țigani. Hand­­baliștii fuseseră invitați într-un club de colegul lor Gergo Ivancsik, care a organizat o mică petrecere pentru că tocmai îi născuse soția. La o masă alăturată se aflau, după mărturiile președintelui clubului maghiar, aproximativ 30 de lo­calnici de etnie romă, între cele două păr­ți iscându-se, în jurul orei 3:00 noap­tea, o altercație care s-a în­che­iat în mod tra­gic. Marian Cozma a fost înjun­ghiat cu un cuțit în inimă, alți doi colegi ai săi, croa­tul Ivan Pesici și sârbul Zarko Sesum, ale­gându-se cu leziuni gra­ve în zona rini­chilor și cu traumatisme cranio-cerebrale grave. Cei trei au fost transportați de ur­gență la spital, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru Marian Cozma. Acesta a murit în jurul orei 5:00, în bra­țele colegului său Ferenc Ilyeș.

MĂRTURII

Valentin Ghionea, jucător la echi­pa Pick Szeged și coleg cu Marian la na­ți­o­na­lă, a plecat imediat la Veszprem după afla­rea îngrozitoarei vești și a discutat cu oficialii maghiari despre cele în­tâm­plate: "După câte am înțeles, el a fost cu prietena sa și cu colegii de echipă și, de când au intrat, acel grup de țigani a fost cu ochii pe ei. Când a mers la toaletă a în­ceput bă­taia. Au vrut să-l scoată afară, dar nu au reușit, iar pe niște scări înguste, unul dintre ei l-a înjunghiat. Salvarea a venit repe­de, a încercat să-l resusciteze. Au fost vreo șapte handbaliști, dar unii din­tre ei au ple­cat acasă înainte să se în­tâmple. Nu au fost decât patru-cinci atacatori. Erau cu pistoale, erau puși pe scandal. A fost o cameră de luat vederi în fața clubului".

A fost confundat?
Tatăl lui Marian, Petre Cozma, fost handbalist la Dinamo, a aflat tragica veste de la cel mai bun prieten al fiului său, Rareș Jurcă. "Rareș m-a sunat de dimineață. Sunt terminat, nu știu ce să cred. Născuse nevasta unui coleg de-al lor și s-au dus să sărbătorească. A ieșit un conflict și băiatul meu a ieșit afară. Au băgat trei cuțite în el! Acum plec spre Ungaria, of, Doamne, nu pot să cred! Sâmbătă, la ora 23:30, vorbisem cu el și era bine. Își făcea planuri de viitor", a spus, sfâșiat de durere, Petre Cozma. Conform presei locale, autorii atacului nu au fost găsiți. Aceasta crede că Marian Cozma a fost confundat cu o altă persoană, "cea mai plauzibilă ipoteză fiind că el a murit din greșeală". "Echipa sărbătorea faptul că s-a născut copilul lui Ivancsik. Jucătorii se comportau normal, dan­sând, când aproximativ 30 de oameni au atacat-o pe fata cu care dansa Cozma. Bătaia a continuat în stradă, iar apoi a fost înjunghiat în inimă", a spus Akos Hunyadfalvy, preșe­din­tele de la Vezsprem. Consulul Ro­mâ­niei la Budapesta, Marin Ursuț, a luat legă­tura cu autoritățile ungare și ur­mează să demareze formalitățile pentru repatrierea corpului neînsuflețit.

Lacrimi de durere
"Pâng pentru tinerețea lui și pentru ce urma să însemne în handbalul româ­nesc. Nu aș vrea să fiu în locul părinților lui Marian, amândoi foști mari sportivi. Am vorbit cu tatăl lui, am pus la punct niște detalii funebre, dar altceva nu avem ce face, viața nu putem să i-o dăm îna­poi", a declarat președintele FRH, Cristian Gațu. Foștii colegi ai lui Marian Cozma își vor aminti întotdeauna de sufletul bun al celui căruia, din cauza înălțimii sale im­presionante, 2,11 metri, îi spuneau "Pă­să­rilă". "Nu-mi vine să cred, sunt șocat, nu am cuvinte. Marian era blând, nu era violent, nu sărea la bătaie. Și atunci, când a mai fost înjunghiat, știu că a fost o întâmplare. Marian era un băiat vesel, nu-mi vine să cred că vorbesc despre el la trecut", a mărturisit George Buricea, fostul său coleg de la echipa națională. Conducerea Federației Ungare de Handbal a reacționat prompt după decesul lui Marian Cozma și a decis ca la meciurile care au avut loc ieri să se țină un moment de reculegere în memoria acestuia. Jucătorii români de la Szeged au ajuns ieri la Veszprem, unde era așteptat și Rareș Jurcă, cel mai bun prieten al lui Marian Cozma.

Șocat, Ferenc Ilyeș a trecut pe calmante
Poate cel mai bun prieten al lui Marian Cozma de la Vezsprem era Ferenc Ilyeș, românul născut la Odorheiul Secuiesc, și component de bază al naționalei Ungariei. "Când am venit eu la echipă, Marian era deja acolo. Are grijă și mă mai corectează când vorbesc limba română. În schimb, eu n-am ce să-l învăț, că vorbește foarte bine maghiara", povestea acum două săptămâni Ilyeș, despre care se zice că în brațele lui ar fi murit Marian. "A încercat să-i facă respirație gură la gură", a aflat președintele FR Handbal, Cristian Gațu. Feri nu a putut fi abordat ieri. "Este șocat. Nu-i venea să creadă ce s-a putut întâmplat. Nu poate vorbi. M-a sunat și mi-a zis că e bine, să nu-mi fac griji în privința lui. Mi-a zis că nu era în aceea­și încăpere, la acel club, cu Marian. Mi-a mai spus că va lua niște calmante și că încearcă să se odihnească", ne-a povestit, de la Odorheiul Secuiesc, mama jucătorului, Magdalena, fostă componentă a naționalei feminine de handbal a României. "Și eu sunt distrusă. Nici nu vă dați seama ce bun prieten era Feri cu Marian! De câte ori mă duceam în Ungaria, găteam câte ceva special pentru Marian și-l chemam la masă la noi".

Retragere definitivă

La Osijek, alături de australianul Blondell

"Fusesem în 1995 în Is­landa, la ultima par­­ticipare a Româ­niei la Campionatul Mondial masculin. După 14 ani am reu­șit să reînnod și eu șirul calificărilor și să fiu iar alături de tricolori la Campio­natul Mondial ce s-a terminat acum câ­te­va zile în Croația. Așa mi-a fost dat să-l cu­nosc pe Marian Coz­ma. Un uriaș talent al handbalului ro­mâ­nesc. Un om de o ex­tra­ordinară mo­des­tie. Un tip de o in­te­ligență rară. Și, peste toate, sufletul echi­pei! Omul respon­sabil cu buna dispoziție.
La Reșița, înainte de plecare la Osijek, atunci când a fost prezentată echipa ce pleacă la CM, s-a intonat imnul național. Toate ce­le șase strofe. Jucătorii s-au oprit din fredonat după primele trei. Un singur om a continuat să cânte până la final, semn că știe tot imnul: Marian Cozma.
"M-a uimit cât de repede a învățat să vorbească ungurește", se mira colegul său de la Veszprem, ro­mânul Ferenc Ilyeș, care joacă la naționala Ungariei. L-am au­zit vorbind ungurește la telefon. Ai fi jurat că e născut dincolo de Tisa.
După partidul cu Australia, în care a fost declarat jucăto­rul me­ciului, cu zece goluri, Marian Cozma a venit la conferința de presă. Nu au existat traduceri de limba română. Antrenorul Aihan Omer l-a invitat să vorbească în limba română, urmând ca el să facă traducerea în limba engleză. Marian a zâmbit și a început să vorbească. Într-o engleză fluentă!
La antrenamente, cine erau cei mai tăbăciți la glume? Marian Cozma și cu bunul său prieten, Rareș Jurcă! La glume răspundeau cu glume. Când, la sală, Marian se vedea cu jucătorii Ungariei, instantaneu se stârneau zâmbete complice.
Acum câteva zile, am auzit la Realitatea TV o declarație a lui Ma­rian: "Nu mai vin la echipa națională". Era supărat că a fost prea puțin folosit la CM. Toți cei care-l cunoșteau știau că nu poate să-și ducă la capăt avertismentul. "Cu siguranță îl întoarce cineva. Poate chiar Rareș Jurcă. Sigur se va prezenta la lot". Din păcate, Marian a plecat, fără voia lui, pe un drum fără întoarcere. Nimeni nu mai are puterea de a-l face să se răzgândească. Avem parte de cea mai tristă retragere. Handbalul nostru masculin, și așa sărac, pierde stupid o mare valoare. Dumnezeu să te odihnească, Mariane!
Florin Gongu

A mai fost atacat
În luna martie a anului 2005, pe vremea în care juca la Dinamo, Marian Cozma a fost bătut și înjunghiat de un grup de opt persoane. El a avut o plagă la spate, în apropierea coloanei vertebrale, de opt centimetri lungime și de trei centimetri adâncime. Handbalistul a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, iar medicii i-au spus că a avut mare noroc că nu a rămas paralizat. Marian Cozma și-a revenit nesperat de repede, iar în toamna aceluiași an s-a transferat la echipa ungară MKP Veszprem. La finele recent încheiatului Campionat Mondial din Croația, el fusese ofertat de Barcelona, dar declinase oferta, spu­nând că se simte foarte bine în Ungaria.

Sârbii vor răzbunare
Croatul Ivan Pesici și sârbul Zarko Sesum, jucători răniți și ei grav în conflictul în care și-a pierdut viața Marian Cozma, ar putea să nu mai joace niciodată handbal. Potrivit unor informații din Ungaria, lui Pesici i-a fost scos un rinichi, iar Sesum riscă să-și piardă un ochi. Sârbii s-au revoltat și vor să-l răzbune pe Sesum, promițând că agresorii nu vor scăpa ușor, mai ales că tatăl handbalistului este patronul celei mai importante firme de bodyguarzi din Serbia. Conform GSP TV, au fost mobilizați 300 de foști membri ai grupării paramilitare condusă de Arkan, care vor să plece în Ungaria pentru a-i pedepsi pe vinovați.

This post has been edited by Cocojambo: 9 Feb 2009, 11:55

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 9 Feb 2009, 11:56
Post #2

Mesaj semiautomat

RIP

umbla vorba ca era genul scandalagiu ca dovada a mai fost implicat in altercatii, uneori mai trebuie sa lasi de la tine desi ai impresia ca le stii si poti face pe toate, ca uite ce se poate intampla.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
murfi
post 9 Feb 2009, 12:07
Post #3

Membru autentic

Nu stiu cum a fost acolo dar am jucat si eu handbal si stiu cum faceam cand ieseam cu baietii la o bauta dupa meci. Pacat ca era baiat bun pentru echipa nationala.

--------------------
+
bendix
post 9 Feb 2009, 12:11
Post #4

Membru autentic

From: Timisoara.RO

Un moment de reculegere pentru Marian Cozma sad.gif
A fost un sportiv foarte talentat. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

QUOTE(Cocojambo @ 9 Feb 2009, 11:48)
Sârbii vor răzbunare
Croatul Ivan Pesici și sârbul Zarko Sesum, jucători răniți și ei grav în conflictul în care și-a pierdut viața Marian Cozma, ar putea să nu mai joace niciodată handbal. Potrivit unor informații din Ungaria, lui Pesici i-a fost scos un rinichi, iar Sesum riscă să-și piardă un ochi. Sârbii s-au revoltat și vor să-l răzbune pe Sesum, promițând că agresorii nu vor scăpa ușor, mai ales că tatăl handbalistului este patronul celei mai importante firme de bodyguarzi din Serbia. Conform GSP TV, au fost mobilizați 300 de foști membri ai grupării paramilitare condusă de Arkan, care vor să plece în Ungaria pentru a-i pedepsi pe vinovați.
*

Daca sunt oamenii lui Arkan, nici nu vreau sa ma gandesc ce vor pati tiganii. post-336-1110552449.gif De aceea a facut apel la liniste, ministrul de justitie al Ungariei. Am auzit la radio dimineata, dar nu intelegeam exact ce se intampla.

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
Victoras2001
post 9 Feb 2009, 12:42
Post #5

Membru autentic

Arkan.

Cu sarbii nu prea te joci.
Pacat de el. Dumnezeu sa-l ierte.

This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2009, 12:43

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
bendix
post 9 Feb 2009, 12:56
Post #6

Membru autentic

From: Timisoara.RO

Conform presei locale, autorii atacului nu au fost găsiți. Aceasta crede că Marian Cozma a fost confundat cu o altă persoană, "cea mai plauzibilă ipoteză fiind că el a murit din greșeală".

Acum am citit si eu prostia asta. Sa injunghii un om din greseala, am mai auzit, dar trei ... ? blink.gif

Mai jos, un articol interesant pentru cei care il considerau un tip agresiv:
http://www.mediafax.ro/sport/toma-marian-n...ml?1689;3881320

This post has been edited by bendix: 9 Feb 2009, 13:13

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
Victoras2001
post 9 Feb 2009, 14:33
Post #7

Membru autentic

QUOTE(argon @ 9 Feb 2009, 11:56)
umbla vorba ca era genul scandalagiu ca dovada a mai fost implicat in altercatii, uneori mai trebuie sa lasi de la tine desi ai impresia ca le stii si poti face pe toate, ca uite ce se poate intampla.
*

Mda.
M-am certat in viata asta scurta, cu diverse persoane. Din diverse motive. Cu unele am fost mai calm, cu altele am fost mai violent. Am urlat, am scuipat, am injurat, am dat picioare-n cur, am amenintat, am blestemat, am si luat. In sfarsit... Am facut cam ce face omul cand nu-si mai poate stapani nervii.
De doua ori in viata mi s-au intamplat niste chestii pentru care altii s-ar fi simtit indreptatiti sa omoare. Eu n-am facut-o. Ar fi trebuit?
Vad ca dai ca exemplu ce se poate intampla daca esti "scandalagiu". In opinia mea, iti iei o bataie, te faci de ras si cu asta basta. Din pacate, in opinia altora, meriti trei cutite-n inima.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
radian
post 9 Feb 2009, 15:57
Post #8

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Pai, ziceau pe la TV ca a mai fost injunghiat odata acum vreo doi ani. Si, ce drac de sportiv, de lotul national e ala care la 3 noaptea chefuieste prin carciumi?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Lostboy
post 9 Feb 2009, 17:25
Post #9

Finding my way!

La cât cantonament bagă ăștia ....e de înțeles!
Întrebați-l pe Carlos!

--------------------
. . .
+
Victoras2001
post 9 Feb 2009, 17:38
Post #10

Membru autentic

Un nenorocit! O cazatura. Un venetic. 'Tu-i muma-n cur de netrebnic. Pai ce plm cauta el in carciuma? Auzi nenorocitul... Cat tupeu pe el...
Cum sa te duci ma, sportiv de lotul national, in carciuma? Huo!!!
Baaaaaaaaaaaaa, mi-e scarba de astia care-o frecati pana ustura, pana se umfla pielea pe gland...
Deci tu si Argon l-ati gasit p-asta vinovat. Ca n-a stat acasa. Ca era scandalagiu. V-ati fatait voi cu el prin toata lumea si-ati tras o concluzie obiectiva. Si daca n-a stat acasa, si daca era scandalagiu, ce ma? Ii dati cu sisu-n inima?

This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2009, 17:40

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Lostboy
post 9 Feb 2009, 17:41
Post #11

Finding my way!

Victoraș, ce ai bre?
Nu te-au acceptat în echipa școlii?

--------------------
. . .
+
Victoras2001
post 9 Feb 2009, 17:43
Post #12

Membru autentic

Hai rade-te. Ce-ti plac glumitele tale!

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Lostboy
post 9 Feb 2009, 17:56
Post #13

Finding my way!

Nu ”mă râd” bre. Vreau să spun că fiecare are dreptul la o opinie. Asta nu înseamnă că argon și radian îl desconsideră prin prisma vieții sale private, ci doar atrag atenția asupra unui aspect al personalității sale care i-a dăunat. Atât.
Vorba aia: ”Despre morți, numai de bine!”
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

LE Este o artă să ști când să ”taci”!

Nimeni nu are dreptul suprem asupra vieții, oricât de multe rele poate face cineva.
Cel mai dureros este vârsta la care acesta a fost ”răpus” și faptul că a fost o persoană publică.

Dar multe persoane sunt acum ”îndurerate” pt. că dă bine pe sticlă. Nu mă refer aici la cei apropiați și familie.

This post has been edited by Lostboy: 9 Feb 2009, 18:02

--------------------
. . .
+
vijelie
post 9 Feb 2009, 18:01
Post #14

membru violet

Eu efectiv nu-mi dau seama de ce se initiaza astfel de topicuri.
La urma urmei, amaratul ala a murit.
Pentru cei mai multi oameni era un necunoscut.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Victoras2001
post 9 Feb 2009, 18:10
Post #15

Membru autentic

QUOTE(Lostboy @ 9 Feb 2009, 17:56)
Nu ”mă râd” bre. Vreau să spun că fiecare are dreptul la o opinie. Asta nu înseamnă că argon și radian îl desconsideră prin prisma vieții sale private, ci doar atrag atenția asupra unui aspect al personalității sale care i-a dăunat. Atât.

Cu siguranta "un aspect" al personalitatii sale i-a daunat. Acel aspect care l-a indemnat sa accepte sa traiasca alaturi de diversi nimici si de diverse micimi. Un fleac...
Apropos, nu-mi mai traduce. Ma descurc singur.

LE Este o artă să ști când să taci!
*

Povata asta am s-o retin. Mai ales cad va sari cineva cu sisu' la mine. Apropos, "stii".

<span class='edit'>9 Feb 2009, 18:12:</span>
Cel mai dureros este vârsta la care acesta a fost ”răpus” și faptul că a fost o persoană publică.
*

Da. Ai reusit sa ma naucesti. Nefiind persoane publice, de la ce varsta pot fi "rapusi"?

This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2009, 18:14

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Lostboy
post 9 Feb 2009, 18:13
Post #16

Finding my way!

QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2009, 18:10)
...
Apropos, "stii".
*

Nu mi-o lua în nume de rău dar http://dexonline.ro/search.php?lexemId=54450

--------------------
. . .
+
vijelie
post 9 Feb 2009, 18:15
Post #17

membru violet

Bre, la infinitiv o fi cu un "i" dar la conjunctiv se pun doi "i", mai ridica si tu cateva almanahe de jos.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Victoras2001
post 9 Feb 2009, 18:17
Post #18

Membru autentic

Nu mi-o lua în nume de rău dar http://dexonline.ro/search.php?lexemId=54450

E, ti-ai demonstrat limitele.

This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2009, 18:18

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Lostboy
post 9 Feb 2009, 18:18
Post #19

Finding my way!

QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2009, 18:10)
Da. Ai reusit sa ma naucesti. Nefiind persoane publice, de la ce varsta pot fi "rapusi"?
*

Buuuuuuuuunnnn, dar totuși, ce nu înțelegi?

--------------------
. . .
+
Victoras2001
post 9 Feb 2009, 18:20
Post #20

Membru autentic

QUOTE(Lostboy @ 9 Feb 2009, 18:18)
totuși, ce nu înțelegi?
*

De ce dracu' traim in aceeasi tara?

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
radian
post 9 Feb 2009, 18:21
Post #21

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2009, 17:38)
...mi-e scarba de astia care-o frecati pana ustura, pana se umfla pielea pe gland... 
*

Ti-am dat report pentru fraza de mai sus.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Lostboy
post 9 Feb 2009, 18:22
Post #22

Finding my way!

Când o să-ți dai jos ochelarii de cal, o să înțelegi.

LE @radian: Lasă-l bre, că e și el mic și ia foc repede.

This post has been edited by Lostboy: 9 Feb 2009, 18:23

--------------------
. . .
+
Victoras2001
post 9 Feb 2009, 18:29
Post #23

Membru autentic

QUOTE(radian @ 9 Feb 2009, 18:21)
Ti-am dat report pentru fraza de mai sus.
*

E na? Mai incearca, n-am primit nimic. sad.gif
Esti sigur ca e fraza? Poate d-aia...

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
logan1.5dci
post 9 Feb 2009, 18:35
Post #24

Nu Există Informații

From: Dobrogea

QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2009, 17:38)
Un nenorocit! O cazatura. Un venetic. 'Tu-i muma-n cur de netrebnic. Pai ce plm cauta el in carciuma? Auzi nenorocitul... Cat tupeu pe el...
Cum sa te duci ma, sportiv de lotul national, in carciuma? Huo!!!
Baaaaaaaaaaaaa, mi-e scarba de astia care-o frecati pana ustura, pana se umfla pielea pe gland... 
Deci tu si Argon l-ati gasit p-asta vinovat. Ca n-a stat acasa. Ca era scandalagiu. V-ati fatait voi cu el prin toata lumea si-ati tras o concluzie obiectiva. Si daca n-a stat acasa, si daca era scandalagiu, ce ma? Ii dati cu sisu-n inima?
*

Chiar daca e offtopic si am sa primesc warn, mi-l asum, sper totusi sa fiu de folos colegilor, chiar si lui Victoras 2001.

Cand i-a casunat pe mine m-am abtinut cat am putut, am zis ca poate am gresit eu cu ceva, si nu am dat curs. Totusi, de atunci am privit mai atent postarile "amicului" Victoras 2001.
Asa ca domnu' Victoras 2001, cred ca ai oarece probleme. Consulta-te sau ia ceva masuri pentru ca uneori te ia cu crize de furie, pe care nu cred ca suntem datori sa ti le suportam.

This post has been edited by logan1.5dci: 9 Feb 2009, 18:39

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
BlaueCorsa
post 9 Feb 2009, 18:53
Post #25

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Presa a zis clar ca sarbatoreau faptul ca sotia unui coleg de echipa nascuse. E de condamnat faptul ca a iesit cu echipa? Il transforma asta intr-un pierde-vara prin baruri? Tare ne mai place sa punem etichete...

Odihneasca-se in pace, e o mare pierdere pentru nationala de handbal.

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
Lostboy
post 9 Feb 2009, 20:06
Post #26

Finding my way!

QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2009, 18:29)
E na? Mai incearca, n-am primit nimic. sad.gif
Esti sigur ca e fraza? Poate d-aia...
*

Bre, recunoaște că nu te ”băga” nimeni în echipa de fotbal a școlii.
Cum???
Nici în echipa de fete?
Hai măi, ce draq?
Trebuie să fii bun la ceva, totuși!?!?!

--------------------
. . .
+
vlpvlp06
post 9 Feb 2009, 21:32
Post #27

Membru autentic

From: Slobozia

Chiar trebuie sa va certati?Nu va dati seama ca este vorba despre moartea unui om aici?unii dintre noi l-am cunoscut si nu era deloc un scandalagiu si un golan.

Cine nu l-a cunoscut este mai bine sa se abtina decat sa faca comentarii gratuite.

Nu te vom uita niciodata Mariane!!!

--------------------
ex:dacia solenza/ volvo for life!!!/ T-5 power
Magazin de piese auto on-line.

http://vlpauto.ro/
+
Victoras2001
post 9 Feb 2009, 22:25
Post #28

Membru autentic

Domnilor, cu respect va aduc la cunostinta ca n-am facut decat sa-mi expun punctul de vedere in paralel cu opiniile dumneavoastra.
Combateti-ma cu argumente. Nu va mai plangeti ca gastele lu' Enica dupa ce-a trecut masina postei peste ele.
Ati spus mai sus ca acel OM a fost ucis pentru ca era scandalagiu. Ati spus ca trebuia sa invete sa-si tina gura. Iar eu am spus ca indiferent ce facea, nu merita sa moara. Iar daca trebuia sa moara, nu trebuia sa moara ucis miseleste.
Va invit sa-mi demonstrati ca era scandalagiu. Si ca d-aia a trebuit sa moara.
Voi stergeti cu el pe jos. L-ati vazut vreodata? Stiti voi cu ce se mananca durerea pricinuita de pierderea unui copil? Ati fost voi cu el la carciuma?
Lasa sa-l aprecieze ungurii

ca voi aveti treaba cu mine si cu faptul ca era scandalagiu.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Solon
post 9 Feb 2009, 22:31
Post #29

Membru autentic

Pana la urma, scandalagiu sau nu, mie imi pare rau de el! Avea 26 ani!Nu aprob violenta in nici un fel! Dar pentru asasini nu cred ca exista pedeapsa suficient de mare!
PS: Am o rugaminte: topicul este despre moartea unui om! Excesul de testosteron face topicul sa se transforme intr-un mare rahat!
Aveti pm pentru scandal!
Multumesc pentru intelegere!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Lostboy
post 9 Feb 2009, 22:33
Post #30

Finding my way!

QUOTE(argon @ 9 Feb 2009, 11:56)
RIP

*

Vorba aia: ”Despre morți, numai de bine!”
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

LE Este o artă să ști când să ”taci”!

Nimeni nu are dreptul suprem asupra vieții, oricât de multe rele poate face cineva.

Dar multe persoane sunt acum ”îndurerate” pt. că dă bine pe sticlă. Nu mă refer aici la cei apropiați și familie.
*

De unde rezultă că
Voi stergeti cu el pe jos.
?

Domnilor, cu respect va aduc la cunostinta ca n-am facut decat sa-mi expun punctul de vedere in paralel cu opiniile dumneavoastra.

Nu zău?!?! Și noi de ce nu am avea dreptul la a avea o opinie? Că nu este 100% în concordanță cu ce ai zis tu? A zis cineva aici că merită ce i s-a întâmplat?
Deci domnul Victoraș2001, nu te mai grăbi în a face acuzații și încearcă să înțelegi ce spun alții.
OK?

Eu mă opresc aici. dry.gif
Dumnezeu să-l odihnească.

--------------------
. . .
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 00:57
Forum Renault