Troncane fata, pivoti noi, bielete de directie la fel..
![]() ![]() ![]() |
Troncane fata, pivoti noi, bielete de directie la fel..
shaq_rose |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|||
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Bataia aia probabil o ai in caseta de directie.Incearca sa schimbi bucsa de teflon de la ea(se gaseste in dreapta).Ai shimbat numai bieletele de directie sau si capetele de bara?
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Am un prieten care a avut o problema similara din cate imi dau eu seama si era de un suport al motorului. Verifica-le si pe alea. Pentru orice eventualitate, nu de alta.
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
bucsa teu amortizor?
bucsa teflon? tachete impingator caseta directie? planetara? placutze frana? verifica jocurile! |
-------------------- fan VAG!
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
la fel troncanea si la mine pe partea dreapta fatza, si era de la bucsa de tirant si batea fier pe fier.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
posibil de la bucsa de teflon din dreapta casetei de directie,dar daca spui ca mai ales pe piatra cubica face mai tare,vezi sa nu fie si amortizoarele.
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
si la mine ii la fel.. si am impresia ca amortizoarele sunt de vina
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Poate e de la "t-urile" de la telescoape ....
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
nu e de la amortizoare, nu au nimic si nici teurile lor, de la placute nici vorba.
bieletele de dir sunt schimbate complet si cu capetele de bara se poate sa fie de la bucsa de teflon... |
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
aceeasi problema o am si eu.schimbat amortizoare,caseta directie,t-uri amortizoare,biele si nu mai stiu ce prostii dar problema persista.am schimbat anterior si bucsa de "teflon" de la caseta dar e o mica problema:e de plastic si de teflon nu am gasit.mecanicul m-a sfatuit sa o fac la strung,dar o bucsa asa mica sa faca atata galagie?nu prea cred.
asa ca pls HEEEEEEELP m-am saturat de troncaneli. |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
De curiozitate....daca spui ca ai schimbat totul pe acolo.....ai verificat si lonjeroanele sau semi-lonjeroalenel....poate ai vreunu fisurat.Sa stii ca o bucsa din aia poate sa faca atata galagie.Facuta la strung????Toata lumea pune din aia care se gaseste in magazin iar tu o faci la strung???Sunt bune alea din magazin.
This post has been edited by gattoman: 6 Mar 2005, 10:14 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bucsele de cauciuc de la bara stabilizatoare!!!!!schimba-le si mai vorbim!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 19:21 |