anunt sters, de ce?
![]() ![]() ![]() |
anunt sters, de ce?
``GTI`` |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- bv Audi A6 2001
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bursa
Vinzi/cumperi ceva? Subforumuri: Bursa non-auto Moderat de: Tudor, DragosP, cmandrei, dil Ia legatura cu unul din cei 4 moderatori. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
``GTI`` |
![]()
|
am luat legatura cu primii doi cu care ai spus tu, adica le-am dat PM , si raspuns ........nici dupa 3 zile
probabil ii doare in c.r, parca as fi membru de ieri de azi.... dar anuntul au putut sa il stearga, da de luat masuri nimic de dat Warn-uri ca am dat un up in mai putin de 24 ore s-a putu imediat la asta se pricep...ca na........ doar traim in Romania.......... |
--------------------
dacia
1310
- bv Audi A6 2001
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Probabil de aia l-au si sters ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit colegu asa se practica aici,trage aer in piept si mergi mai departe.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
``GTI`` |
![]()
|
nu cred ca pt un singur ``up`` sa il stearga, au dat Warn si am inteles de ce la-au dat si e ok , nu am ce zice, suport consecintele
dar nu cred sa il stearga din aceasta cauza,si nu dupa cateva zile si dupa ce am dat PM -uri la 2 dintre moderatorii raspunzatori de aceasta sectiune, si nu am primit raspuns...... macar sa imi spuna :``Ba B..le ti-am sters anuntu din cauza ta....`` da eu am cerut sa ii stearga posturile celuia ce a scris aiurea... |
--------------------
dacia
1310
- bv Audi A6 2001
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu iti recomand sa te calmezi si sa astepti raspuns de la unul din moderatori. Facand panarama iti faci numai tie rau.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
``GTI`` |
![]()
|
nu fac panarama, si nu imi fac rau, da macar sa stiu si eu o explicatie, ca pot foarte simplu sa pun alt anunt cu aceleasi jenti si as fi terminat toata faza
dar inainte de a posta astept raspuns, da si asteptarea are o limita...... asa ca astept un raspuns de la un moderator |
--------------------
dacia
1310
- bv Audi A6 2001
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci, pentru cei 2 cetateni mai rar cititori de regulamente dar vajnici doritori de informari asupra motivelor, sa le dau eu un citat din regulamentul pe care ei evident nu l-au citit:
QUOTE(regulament la bursa) NU se tolereaza UP-uri date mai repede de 24 de ore de la ultima sa postare sau de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Se sanctioneaza orice abatere de la aceasta regula, chiar si numai cu 1 minut! Atentie la eventualele desincronizari dintre ceasul serverului si ceasul calculatorului dvs, inainte de a posta un UP, verificati timpul oficial in coltul dreapta jos al forumului. La incalcarea acestei reguli, topicul va fi șters si autorul sau va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului Acuma, ca atat domnul ``GTI``cat si domnul bobi19xx au reusit in sfarsit sa ia la cunostinta de aceasta prevedere a regulamentului de la bursa, pot sa inchid pe aici? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
renault_hyundai |
![]()
|
![]() Sunt german.Comentarii? Group: Members Posts: 22 Joined: 30 September 08 ![]() |
Daca nau citit regulamentul.Cred ca se poate inchide aici.A si domnul gti poti repune anuntul la bursa daca nu s-a vandut.
|
--------------------
O masina
De la dealer
Intr-un an Imposibil de crezut dar am Koleos.Mai exista si o laguna si un hyundai tucson(posibil de vanzare).
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(``GTI`` @ 13 Feb 2009, 23:45) nu cred ca pt un singur ``up`` sa il stearga, au dat Warn si am inteles de ce la-au dat si e ok , nu am ce zice, suport consecintele Inițial a fost șters pentru un singur "up", pen'că la reglement așa scrie. Da' dacă tot comentăm, ne-am mai uitat un pic pe topicul cu pricina și am mai găsit vreo 2..3 "up"-uri o țâră cam grăbite, care la vremea lor au trecut neobservate. Ei, acum sunt trecute la catastif, împreună cu o pauză reglementară de 3 zile. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
La cei ce nu respecta regula si mai sunt si cu nasul pe sus pedeapsa regulamentara ar trebui dublata.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 14:17 |