ABC Asigurari, RCA
![]() ![]() ![]() |
ABC Asigurari, RCA
babanu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Gandeste-te ca te va lovi cineva asigurat la ABC iar tu nu ai Casco, daca ti se pare o perspectiva o.k., fa asigurarea rca la ei.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Cineva de pe forum a propus obligativitatea de a face RCA si CASCO la aceeasi firma de asigurari. Eu sustin ideea 100 %.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ce facem cu cei care n-au casco?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Eu am fost lovit de cineva care avea asigurare la ABC Asigurari, si evident nu aveam CASCO, totul a fost foarte ok, mi-au reparat masina ff bine si repede.
|
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
dani com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
E ok firma, am un prieten care are la ABC, a avut un mic accident a dat asigurarea la celalalt sofer si sa rezolvat imediat
|
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Acum pot da mai multe informatii. Chiar sunt seriosi si au tarife RCA bune pentru persoanele juridice. Daca profilul firmei este de constructii se ofera o reducere suplimentara! Nici la capitolul CASCO nu stau rau. Au si casco fara fransiza. Puteti opta si la varianta fara avarii si furt extern daca nu iesiti din tara si astfel mai scade prima.
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
finlandia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 3 August 07 ![]() |
nu par a fi deloc ieftini..pentru o masina ca a mea Ford Fiesta 1250 cmc pe un an la ABC costa 460 lei, la carpatica 392 iar la omniasig 400;
|
--------------------
Dacia
1310 berlina
1995 /1397 cmc
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Am avut tangente cu ABC-ul chiar astazi; iar pana acum s-au intocmit actele si s-a facut constatarea intr-un timp uimitor de scurt fata de ce am vazut la altii + ca niciuna din cele 2 masini in cauza nu prea puteau circula, prin urmare cineva de la ABC s-a desplasat, la locul in care erau stationate, pentru constatare (o mare parte din firme nu fac asta ci te cheama tractat sau pe platforma / cunosc din problemele multor amici)
Constatarea a fost corecta, ce merita inlocuit a fost dat la inlocuit ce nu merita a fost dat la reparat (mare atentie... sunt firme de asigurari care pentru o tabla facuta armonica baga reparatie in loc sa dea inlocuire... probabil inconstienti, necunoscand ca o tabla de exterior supusa la un impact, in urma unei indreptari serioase, pe viitor te poate omora... datorita scaderii rezistentei la impact, am si exemplu o celebra firma de asigurari care i-a dat unui prieten: indreptare lonjeroane... daca in mintea lor un lonjeron se poate indrepta la ciocan atunci nu mai am cuvinte) Pana acum nu am nimic de obiectat... ramane de vazut cum decurge totul pana in momentul in care masina va arata ca inainte de impact. Au un singur sediu de daune... undeva prin zona Dorobanti... pe langa piata... usor de ajuns cu piciorul insa greu cu masina caci te zapaceste multitudinea de sensuri unice de acolo. This post has been edited by Alexio: 15 Mar 2010, 14:00 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
finlandia |
![]()
|
am fost ieri la constatare, confirm spusele lui Alexio, te incurci in sensuri unice si nu prea ai unde sa lasi masina, dar odata intrat inauntru, totul a decurs ca la carte, chiar nu ma asteptam. Mi-a bagat la inlocuit hayonul, bara spate, panou spate, si la reparat 1h oala roata de rezerva. azi vreau sa ma duc la service la intermax, ca am inteles ca aveti decontare directa cu ei, deci ar trebui sa mearga foarte repede si plus ca sunt la mine in cartier aici; e cazul sa ma mai astept la surprize?
This post has been edited by Tudor: 16 Mar 2010, 12:54 |
--------------------
Dacia
1310 berlina
1995 /1397 cmc
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Poti sa te astepti la cum face Meridianul. Panou spate/haion implica stopuri adica instalatie electrica... un coleg de pe forum a avut ca tine stramb.. desi asigurarea i-a bagat niste ore... cei de la Meridian au inclus pe deviz, citez "demontare si remontare instalatie electrica: 4h"... ale naibi 2 fire sa le tragi din cleme si sa le pui la loc 4 ore.
This post has been edited by Alexio: 16 Mar 2010, 13:40 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
kosfunny |
![]()
|
QUOTE(finlandia @ 16 Mar 2010, 08:55) am fost ieri la constatare, confirm spusele lui Alexio, te incurci in sensuri unice si nu prea ai unde sa lasi masina, dar odata intrat inauntru, totul a decurs ca la carte, chiar nu ma asteptam. Mi-a bagat la inlocuit hayonul, bara spate, panou spate, si la reparat 1h oala roata de rezerva. azi vreau sa ma duc la service la intermax, ca am inteles ca aveti decontare directa cu ei, deci ar trebui sa mearga foarte repede si plus ca sunt la mine in cartier aici; e cazul sa ma mai astept la surprize? In principiu, nu, dar stai cu gura pe cei din service. Chiar daca e un service mic si ascuns acolo isi repara masinile cateva flote ale unor firme cunoscute. De aceea s-ar putea sa nu ai intaietate! |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
finlandia |
![]()
|
kosfunny, te rog poti sa imi pui si mie cam la ce bani mi-ar evalua abc asigurari masina..e vorba de un ford fiesta din octombrie 2007, inmatriculata in RO in octombrie 2008. de noua nu stiu cat a costat, eu am dat in mai 2008 5500 euro pe ea.
motor: 1242 cmc, 75 CP, varianta comfort, fara AC. Te intreb asta tocmai pentru ca sunt supermultumit de modul in care s-au desfasurat treburile in dosarul meu si m-ar incanta o polita CASCO. Multumesc! |
--------------------
Dacia
1310 berlina
1995 /1397 cmc
|
|
kosfunny |
![]()
|
Pai suna si tu la firma sa iti faca o calculatie. Nu stiu tarife pt ca lucrez in daune. Plus de asta mi-a fost deja atrasa atentia ca incerc sa fac reclama.
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 06:49 |