Probleme la trapa, inlocuire, dupa ce mi-a cazut in cap
![]() ![]() ![]() |
Probleme la trapa, inlocuire, dupa ce mi-a cazut in cap
asmodeus_ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
1.6 l
- CJ-??-???
|
|||
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu stiu ce trapa ai.. dar am o idee.. nu ii super dar merge.. du`te la dezmembrari..
![]() ![]() PS Hai maine la intalnire pe la 15 la Sala Sporturilor ![]() This post has been edited by d3vil: 18 Feb 2005, 23:16 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
nasol , oricum , trebuie sa pui alta cu tot cu tabla , si inca una buna ca sa nu mai ai "surprize" . Ultima solutie este o bucata de tabla si un aparat de sudura
![]() |
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
asmodeus_ |
![]()
|
QUOTE(torvalds @ 18 Feb 2005, 23:48) nasol , oricum , trebuie sa pui alta cu tot cu tabla , si inca una buna ca sa nu mai ai "surprize" . Ultima solutie este o bucata de tabla si un aparat de sudura ![]() Dragul meu torvalds, cum sa iti spun eu... 1. Nu fac gunoi din masina, oricat de mult as fi sfatuit sa fac asta. 2. Oameni ca d3vil pot sa ofere solutii la probleme si pot discuta in mod civilizat despre problemele despre care li se cere sfatul. 3. Sarcasmul si ironiile de 2 bani nu isi au rolul aici. Pentru asta exista emisiuni gen Teo si alte alea... 4. Presupunand ca ai vorbit serios, solutia pe care mi-ai dat-o e aiurea, total neplauzibila. |
--------------------
Dacia 1310
1.6 l
- CJ-??-??? Constant compromise... Endless sacrifice...
|
|
asmodeus_ |
![]()
|
QUOTE(d3vil @ 18 Feb 2005, 22:55) Nu stiu ce trapa ai.. dar am o idee.. nu ii super dar merge.. du`te la dezmembrari.. ![]() ![]() PS Hai maine la intalnire pe la 15 la Sala Sporturilor ![]() Merci mult, d3vil, o sa incerc sa dau de firma respectiva si mai caut... ![]() E de inteles sa nu-ti poti imagina cum e sa-ti crape trapa in timp ce mergi cu masina. Defapt, nu a crapat, s-a spart toata, s-a facut "panza de paianjen" si instantaneu mi-a cazut in cap si in tot habitaclul. Nici eu nu cred ca as fi inteles cum se poate intampla una ca asta. E nasol, oricum. La dezmembrari daca gasesc musai tre sa fie buna, sa nu ma trezesc ca-mi ploua inauntru. Si tre' sa fie pusa bine. Cat despre intalnire, nu o sa pot veni, ca mi-e masina "decapotabila", daca ninge sau ploua, am pus-o, ca fac fleasca habitaclul. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
1.6 l
- CJ-??-???
|
|
asmodeus_ |
![]()
|
P.S. d3vil, intreaba, te rog, daca nu cumva se poate schimba numai sticla (desi nu cred).
Merci |
--------------------
Dacia 1310
1.6 l
- CJ-??-??? Constant compromise... Endless sacrifice...
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(asmodeus_ @ 19 Feb 2005, 11:54) Dragul meu torvalds, cum sa iti spun eu... 1. Nu fac gunoi din masina, oricat de mult as fi sfatuit sa fac asta. 2. Oameni ca d3vil pot sa ofere solutii la probleme si pot discuta in mod civilizat despre problemele despre care li se cere sfatul. 3. Sarcasmul si ironiile de 2 bani nu isi au rolul aici. Pentru asta exista emisiuni gen Teo si alte alea... 4. Presupunand ca ai vorbit serios, solutia pe care mi-ai dat-o e aiurea, total neplauzibila. Bai ce te-ai aprins........... Omul si-a dat parerea si tu ai luat-o ca misto. Mai uita-te si pe alte topicuri sa vezi ca se practica. Zau, eu nu vad ce a fost necivilizat in ce ti-a zis de te-ai simtit asa ofensat... Si la o adica are dreptate. Daca nu gasesti trapa, e o solutie tabla si aparatul de sudura. Ce, masinile fara trapa sunt gunoaie? Acuma ar trebui sa sarim toti pe tine? |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
ok o sa-i intreb
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
asmodeus_ |
![]()
|
QUOTE(romulus @ 19 Feb 2005, 12:52) Bai ce te-ai aprins........... Omul si-a dat parerea si tu ai luat-o ca misto. Mai uita-te si pe alte topicuri sa vezi ca se practica. Zau, eu nu vad ce a fost necivilizat in ce ti-a zis de te-ai simtit asa ofensat... Si la o adica are dreptate. Daca nu gasesti trapa, e o solutie tabla si aparatul de sudura. Ce, masinile fara trapa sunt gunoaie? Acuma ar trebui sa sarim toti pe tine? romulus, nu am zis ca masinile fara trapa sunt gunoaie. Dar gandeste-te un pic... cum ar arata o dacie dupa ce a avut trapa si ii sudezi "capac" de tabla in locul ei. E un petec. Si se vede urat ca dracu. Plus ca rar gasesti un tinichigiu grozav care sa faca opera de arta, ca sa nu se vada. Si, in timp, o sa vezi cum incet-incet o sa iti rugineasca exact pe unde a fost sudata tabla. Pana la urma o sa iasa exact conturul trapei, facut din rugina. Arata "cool". Unde mai pui ca in interior ai de lucrat mult si bine la tapiterie, mai exact trebuie inlocuita. Si nu am de gand sa fac si asta, mai ales ca toata masina mi-e tapitata cu acelasi material de care sunt foarte multumit. Nu am de gand sa carpesc masina. Oricum, imi cer scuze daca "m-am aprins", nu stiu ce intentie a avut omul. Eu zic sa ne oprim aici cu criticile pentru ca nu e nici momentul si - mai ales! - nici locul potrivit pentru a purta astfel de discutii. |
--------------------
Dacia 1310
1.6 l
- CJ-??-???
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Sanate! Si sa gasesti ce cauti
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
jaf |
![]()
|
i-am intrebat dar nimeni nimic
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
asmodeus_ |
![]()
|
O sa merg, sigur, si pe la dezmembrari, desi in materie de trapa trebuie multa atentie. Daca s-a format garnitura dupa caroseria pe care a fost montata initial, atunci e nasol ca s-ar putea sa vezi "pic..., pic...", ma intelegi.
![]() Daca nu gasesc nimic bun, n-am de ales, o sa dau pe la Gimarom sa probez trapa aia de-o au ei la 5.291.000. O sa mai vin sa mai zic ce am rezolvat. Merci oricum, d3vil. |
--------------------
Dacia 1310
1.6 l
- CJ-??-???
|
|
dorucioby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 December 04 ![]() |
Am avut si eu probleme cu trapa mis a spart sticla, solutia am gasito la dezmembrari cu o trapa putin mai mare se ca urmare a acestui fapt am marit gaura de deasupra. Am avut un capac din plexic modelat provizoriu insa fara rezultat.trapa care o am acum este la mana a 2 a insa mult mai sanatoasa decat prima + ca este si ionizata
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
- sv-02-chw
|
|
dorucioby |
![]()
|
Am avut si eu probleme cu trapa mis a spart sticla, solutia am gasito la dezmembrari cu o trapa putin mai mare se ca urmare a acestui fapt am marit gaura de deasupra. Am avut un capac din plexic modelat provizoriu insa fara rezultat.trapa care o am acum este la mana a 2 a insa mult mai sanatoasa decat prima + ca este si ionizata
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
- sv-02-chw
|
|
dorucioby |
![]()
|
Scuze de dublul post din greseala
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
- sv-02-chw
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nasol rau de tot!cred ca cineva a incercat sa o scoata pt ca nu avea cum sa cada sa!eu zic ca poti sa pastrezi trapa veche si sa ii faci un fel de mason pe langa ea!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
romulus |
![]()
|
Ei? Ce ai mai rezolvat?Ai gasit trapa pana la urma?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
asmodeus_ |
![]()
|
Salutare din nou.
Nu am mai scris nimic pe aici, am zis ca n-o s-o mai fac pana nu rezolv problema. Ceea ce s-a intamplat ieri. Oricum, trapa am gasit-o extrem de greu, mai vazusem una in Praktiker, dar nu eram sigur ca merge la dimensiuni si, in plus, sticla era de rahat. Pana la urma am ajuns sa sun la firme de piese auto/accesorii/dezmembrari in tot judetul si prin Mures... ![]() ![]() Sa va zic de ce imi place trapa asta: de-aia ca e finlandeza, de-aia ca e ionizata f fain si de-aia ca nu e securit (ca prima), nici duplex, ci triplex. Eu zic ca am nimerit-o. De curs apa pe langa ea nu curge, deci e totul OK si ma bucur ca IN SFARSIT am rezolvat problema si nu-mi ingheata capul cand trec de 100 km/h. ![]() Anyway, merci tuturor care m-au ajutat cu sfaturi s.a.m.d. |
--------------------
Dacia 1310
1.6 l
- CJ-??-???
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
poti pune o poza te rog? si eu am trapa si am manerul rupta unde se prinde de cadru
![]() 23 Jan 2008, 10:22: nu m-am uitat ca a fost postat acum 3 ani ![]() This post has been edited by ionut L.: 23 Jan 2008, 10:22 |
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:23 |