Pt Djasu ca am vazut ca stie, Amplificare sub!
![]() ![]() ![]() |
Pt Djasu ca am vazut ca stie, Amplificare sub!
AndreyIan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ia-l pe assu și mergeți la otv să dezbateți problema...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Please send my regards to Elodia. Tks!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca aveai treaba doar cu djasu sa stii ca s-au inventat mess-ul si pm-ul
This post has been edited by ady77: 16 Feb 2009, 14:09 |
--------------------
|
AndreyIan |
![]()
|
mda.... mai astept sa vad vreo idee buna!!
Sau poate stiti gata facut!! da dar sunt la munca si nu pot sa intru pe mes:)) si nu am mesu lui. Si aici poate si-a facut careva si imi spune cum se aude! o sa pun o poza cum vreau sa-l fac!!! This post has been edited by AndreyIan: 16 Feb 2009, 14:11 |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ce?
PM este înjurătură cumva? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@AndreyIan - Daca nu stiai exista o facilitate de a trimite de aici de pe forum un mesaj NUMAI unui user anume. Ea se numeste PM (Private Message).
Te duci intr-un topic unde a postat djasu, iar sub avatarul (imaginea) lui gasesti un buton PM. Apesi acolo si ii scrii mesajul (ca un fel de mail). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
AndreyIan |
![]()
|
Am inteles asta, dar eu vroiam si alte pareri ca poate si-a facut si altcineva si pune poze ceva, dar am scri pt djasu ca sa-i sara in ochi si lui!!!!
|
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Se pare ca nu ai scris destul de mare, ca vad ca nu-i sare in ochi.
Hai ca te ajut sa vada. UP |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@AndreyIan - daca ai inteles pune si in aplicare, adica da-i omului PM si cere-i parerea.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
AndreyIan, cred ca ar trebui sa incepi electronica cu ceva mai simplu. Din experienta, iti zic ca e mai educativ sa arzi intai un amplificator si un difuzor ieftin si apoi sa treci la cele complicate. Eu ti-as recomanda sa dai foc prima data la un amp de cam 10W. Nu sunt sadic, dar asta e electronica: fuctioneaza pe baza unui fum alb, care daca iese din circuite, nu mai functioneaza nimic si pentru un amator e imposibil sa bage fumul inapoi. De-aia, trebuie sa VEZI fumul ca sa intelegi cum functioneaza si numai asa prinzi experienta. Cauta o schema simpla de cativa W, cu alimentare din 12-15V, fa-ti un cablaj, fi foarte atent sa nu il alimentezi invers si iti asumi riscul ca poti sa arzi si cd-ul sau sursa de semnal, si... bafta.
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
AndreyIan |
![]()
|
Am trecut de mult de fata cu fumul alb il stiu foarte bine , mai ales cand bubuie un condensatorrr superr, dar asta se intampla demult pe la 18 ani cand imi bagam mainile in toate dar acum caut ceva sa nu mai ma complic cu cablaje etc sau daca iese ieftin il fac , ieftin si bun cred ca vreau cam mult!!:(((:
O sa mai caut pe net sa vad ce gasesc si pu poza sa vad ce parere aveti!! |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Deci da, se pricepe...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Ce plm e PM?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Private Long Message
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:12 |