Cumpar motor ori axa cu came dacie 1310.
![]() ![]() ![]() |
Cumpar motor ori axa cu came dacie 1310.
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
sandu_race |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 July 08 ![]() |
Pai cauta pe forum colega , eu am doua blocuri cu vilbrochen pe care le dau la bani foarte putini , oxa cu came nu stiu sigur daca mai am da sigur te scoti daca vi la mine . Baga mare !!!!
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1985
- B 24 JFD
|
|
dancuciureanu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 19 June 06 From: IASI ![]() |
Motor de 1400cc perfect http://www.daciaclub.ro/Dezmembrez-Dacia-1...89-t137320.html ai si film
|
--------------------
opel daewoo renault
captur si altele
2016
|
|
sandu_race |
![]()
|
DANCUCIUREANU , opel rulz man !!!!! Cu respect ! Daca iti sunt de trebuinta blocurile astea doua TIE ti le dau gratis , eu le tin de 2 ani in curte . si e pacat de ele .
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1985
- B 24 JFD
|
|
dancuciureanu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 19 June 06 From: IASI ![]() |
Hai sa nu amestecam Opel aici chiar daca la astea ma pricep si le stiu bine, Dacia e o masina clasica foarte usor de depanat si cu putine scule. Pe asta imi pare rau ca o dezmembrez dar asta e situatia si am explicat-o pe forum.
Multumesc de oferta dar eu vreau sa scap de masina, nu mai doresc sa adun si alte piese...daca ai sti cite piese relativ bune am aruncat (carat cu masina), pai numai la Remat si tot aveam un ban de pe ele. Blocurile eu zic sa le mai pastrezi chiar daca le vei da la pret de fier vechi, ajuti un coleg si asta conteaza enorm, toarna ceva ulei/vaselina pe ele...mai pune un anunt poate e cineva interesat. Sa vad poate gasesc undeva unde sa postez intimplari si rezolvari adevarate si pe loc, distractive dar merg, am facut si pe dracu' si masina a mers super...mine de pix in carburator...sirem din gard si dopuri in loc de fise...folii la pompa de benzina.... |
--------------------
opel daewoo renault
captur si altele
2016
|
|
sandu_race |
![]()
|
pe dacia am invatat si eu mecanica , anunturi despre blocurile astea sunt postate aici de 1 an , nimic , nimeni interesat , le duc la fier vechi si iau 50 ron pe ele si gata .
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1985
- B 24 JFD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:03 |