infiintare loc de parcare
![]() ![]() ![]() |
infiintare loc de parcare
viezurele006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
viezurele006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 January 09 ![]() |
serios,nu-mi arde de glume
oricum,multumesc pt.raspuns |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cand ai fost la primarie ai depus si ceva anexe? Vreo 2-3 anexe roz, cam asa.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(costi @ 17 Feb 2009, 16:07) Si mie mi se pare normal sa vina primaria sa-mi faca loc de parcare in jurul blocului...acum ca in realitate se intampla deseori altfel....este mult de vorbit despre asta dar pe scurt, atitudine. This post has been edited by logan1.5dci: 17 Feb 2009, 16:29 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
sa spui daca ai rezolvat ceva. sunt foarte curios. nici blocul meu nu are lift...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Asta- i din aia subtila.
![]() Nu va realiza nimic, poate doar prin asociatia de proprietari. Dar si asa trebuie sa vina aia de la urbanism, proiect lo lo lo. Trebuie sa existe fonduri , dorinta ... Anul asta (daca n-are pile) i-o baga direct, scuza cu criza . |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ii dadea lu' aia de la primarie vreo 2-3 anexe roz ii spunea aia procedura.
Ce i-a comunicat lui e o vrajeala aburita. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dacialover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 August 08 ![]() |
Ca sa-l intelegem pe klaus, aceleasi anexe se mai dau si la asistente in spitale, la doctori sau la unii care ne mai presteaza niste servicii in afara orelor de program
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
klaus |
![]()
|
Pe romana: ia uitati-va in portofel, poate observati culoarea hartiilor (ma rog, plasticelor)... Unele merg anexate din cand in cand pentru atingerea obiectivelor.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:26 |