Piscina, pe unde pot gasi o piscina in Bucuresti?
![]() ![]() ![]() |
Piscina, pe unde pot gasi o piscina in Bucuresti?
Bogdan_F |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
|
||
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|||
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
pai nu prea stiu eu care e zona de sud.
da poti merge la bazin la lia amnoliu sau floreasca. floreasca>acceptabil lia manoliu> super conditii abonamentele in jur de 600 mii pe luna vreo 12 intrari dar poti intra cu 50 mii la paznic program destul de flexibil inclusiv week`end |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
50 de mii e la lia manoliu unde abonamentu e 1 mil cu 10 intrari am uitat sa specific
![]() si avantaju e ca nu tre sa faci un abonament pe care sa il consumi intr-o luna (obligatoriu). |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Hotel Parc (Casa Scinteii) si hotel Bucuresti
In ambele locatii ai si sauna si un simulacru de sala de forta; preturi in jur de 100-150.000 intrarea (la Buc ar putea fi mai mult) This post has been edited by costi: 19 Feb 2005, 19:29 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Parc adica Crown Plaza. Nu? E super acolo, a bagat Georgica Copos bani, dar a iesit bine.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
john_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Vis-avis de regie, in fostul IDM, e un club care are, printre altele, si piscina. Am auzit ca e 90E taxa de membru pe 6 luni (ca sa intri la piscina trebuie sa fii membru). Cica ar avea si "curent" adica inoti impotriva curentului, sa nu faci ture de bazin.
|
--------------------
DSN Clima 2001
ex Oltcit 11R 1993
- B-xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
corecta info cu IDM Regie.
Bomica nu e Crown (desi o fi facut Copos vreuna dar nu cred) este Parc cum am zi . In locul ala sint trei hoteluri: Crown Plazza lu' Copos; Turist si Parc |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Ok, Costi. Atunci si Plaza e o optiune.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Vezi la "casa de sanatate" de pe serban Voda
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ala de pe Lia Manoliu nu e cumva neacoperit? Poate cineva sa puna si programul exact la asta si la ala din IDM?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Drumul Taberei , la Club Passion pe Valea Oltului, piscina acoperita, sauna ... Intrarea 150.000, 50000 sauna. E cam micuta dar sunt ok conditiile.
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
costi |
![]()
|
daca tot v-a apucat dorinta de piscina aveti grija de urmatoarele:
http://www.cdt-babes.ro/articole/piscina.htm IDM Club Adresa: Spl. Independentei 319B Telefon: 221 58 30, 093 644 611, fax 637 78 64 Info: Program: 9:00 - 01:00. Info suplimentare: http://www.diseara.ro/templates/sport.php3 This post has been edited by costi: 21 Feb 2005, 10:25 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi) acneea la clor, granulomul de piscina, dermatofitia piciorului, diverse micoze, conjunctivita data de chlamidia trachomatis, leptospiroza, pruritul cutanat - Hai , mai Costi ca mi-a pierit tot cheful. Banuiesc ca astea sunt mai mult "de strand" decat "de piscina". Sau asa sper. Am in plan un drum cand s-o mai incalzi pe la "Parc" si o sa va spun daca vreuna din cele de mai sus intra gratis in pretul biletului |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costi |
![]()
|
le poti preveni imbracind costum de scafandru
![]() sau pune-ti un prezervativ macar acolo sa fii sigur !!! Acum serios daca vezi un afis cu "dusul inainte de intrarea in bazin obligatoriu" (dar sa nu ai cum scapa de asta) si un fel de tava cu o zeama prin care trebuie sa treci ca sa ajungi in apa, atunci stai mai linistit. Altfeeeeel, atentie maxima ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu merg la Floreasca
800.000 - 12 intrari, si pot intra pana la 3 persoane pe acelasi abonament conditiile nu sunt cine stie ce, dar oricum oricine intra in bazin trebuie sa treaca print-un mini-bazin in care banuiesc / sper ca-s substante dezinfectante. este bazin si nu piscina, adica trebuie sa inoti nu sa te balacesti nu este cea mai luxoasa cladire dar macar garderoba este pazita. programul este destul de strain, in timpul saptamanii de la 6-7 dimineata si apoi seara parca de la 20-23 sambata de la 19.30 la 22 duminica de la 16.00 la 20. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Eu va recomand la Palatul Parlamentului. Tocmai s-a descoperit, ca e una acolo.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca sunteti cuminti va pun si apa. Dar sa va luati costume de protectie, ca am vazut mult moloz pana la ea.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
tz, tz, tz; moloz era pe unde au bagat ziaristii, sperind ca-i sperie si se lasa;
Piscina are acces cu liftul si bar; |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Am aflat si eu, ulterior.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva preturi mai noi, ceva noi aparitii in legatura cu subiectul?
De Miramar stiti ceva preturi si conditii? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Miramar e misto, curat, apa calda daca e cazul. Vreo 150 000 o intrare cred (100 000 acum 2 veri, cu reducere de student)
Lia Manoliu are si bazin acoperit, iar pe vremuri trebuia sa vii cu adeverinta medicala cum ca nu ai avea boli de piele. Dupa vreo 3 abonamente acolo am invatat sa inot si am capatat o conjuctivita (de la clor). Folositi ochelari si nu aveti probleme. Balaceala placuta. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Ake @ 1 Feb 2006, 15:36) 8 lei daca esti student. Apa in nici un caz nu se poate numi curata si calda (decat daca te raportezi la dambovita!). Mai tot timpul sunt o groaza de pusti care se balacesc aiurea si nu prea ai cum sa faci linistit bazine. Nu e recomandat pentru cei care vor sa inoate serios parerea mea ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Pe Serban Voda, aprope de Directia de Impozite a sectorului 4. poti intra si pe D. Cantemir ( a doua la dreapta daca vii de la Unirii, sau prima la stanga - peste - linia continua hahahhaha ! - dupa trecerea de pietoni, daca vii de la Sincai)
Asta ca ziceai ceva de partea de sud. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 08:34 |