Einstein, papagal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Einstein, papagal
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sh4rk>>foarte vechi clipul....oricum..destept jako....
logan 1.5> daca il cumperi pentru un copil este mai recomanat un perus decat nimfa.. |
--------------------
------
------
------
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Perusi i-am luat baiatului meu cand era mic 1-2 ani (nu mai tin minte exact) parca avea , a invatat cum se deschide usita si intro zi, cat s-a dus sotia pana la bucatarie, a bagat mana si a strans unul de gat. Chiar masculul, femela am dat-o apoi.
![]() Acum fetita e inebunita dupa animale, mai ales dupa caini ...dar nu am de gand sa iau caine la bloc. Asa ca am sa iau un papagal nimfa, ceva mai mare ...sa nu poata sa-i rupa gatul. ![]() ![]() ![]() Acum glumesc, dar vreau de cand eram flacau unu (nimfa) si nu aveam bani, perusi am tot avut. This post has been edited by logan1.5dci: 18 Feb 2009, 20:41 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
wtf?????
Un prieten de-al tatalui meu se lauda ca papagalul lui e in stare sa poarte o conversatie insa nu l-am crezut. Singura data cand l-am vazut era micut, si imita extrem de bine latratul unui caine din curte. Nu-ti dadeai seama care latra, decat daca te uitai la gura lui. Insa papagalul din filmulet e extraordinar. E uimitor cum poate retine atatea lucruri astfel incat sa le reproduca intr-o anumita succesiune. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
uff
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 18 Feb 2009, 20:00) Acum fetita e inebunita dupa animale, mai ales dupa caini ...dar nu am de gand sa iau caine la bloc. Asa ca am sa iau un Papagal nimfa, ceva mai mare ...sa nu poata sa-i rupa gatul. ![]() ![]() ![]() Hamsterii sunt draguti si usor de crescut. (am abut 1buc, il lasam cate 2 ore sa se plimbe prin camera apoi il puneam la loc in cusca. A trait 1 an. Mama l-a omorat, a intrat in camera si cand a inchis usa, l-a prins de gat) Porcusor de guineea, iarasi usor de crescut, dar sunt foarte atasati de stapan si trebuie sa stai cu ei in brate, sa-i alinti. (am avut 1 buc, il lasam prin camera 1 ora, mai dormeam dupaamiaza cu el in pat. In general stau pe loc sau vin dupa stapan. A murit de batranete la 6 ani.) Ambele animale au mancat tot ce am mancat si eu. De la cartofi prajiti, la ciorba, prajituri, bere, vin, suc. Daca nu ma angajam....mi-ar fi placut un Chinchilla. Dar faptul ca traiesc 25 de ani nu ma incanta. This post has been edited by Mirciulik: 18 Feb 2009, 20:46 Attached thumbnail(s) 1203011521IMGP00030.JPG ( Size: 20.81k ) Number of downloads: 431 |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io vreau tarantura
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Mirciulik @ 18 Feb 2009, 20:46) Eu zic ca sunt foarte greu de crescut in comparatie cu un papagal...Nu stiu cum tineai tu hamsterul in pat un timp indelungat...trebuia sa mentionezi ca hamsterul urineaza odata la 20 min...inclusiv porcul de guineea care este un aparat de facut kk...trebuie sa-i schimbi talasul de cateva ori pe azi...asta daca nu vrei sa puta in camera a mort...un papagal poti sa l mai lasi singur cand pleci de acasa 3 zile sa zicem dar un hamster sau un porc de guineea nici gand....asadar nu sunt de acord cu tine cand spui ca '''sunt usor de crescut''' .. sunt de parere ca trebuie sa ai o responsabilitate mare.. |
--------------------
------
------
------
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
@ Mirciulik nu, nu cred ca ma pot obisnui cu orice din familia hamsterilor, fiecare cu pasiunile lui. Stiu ca sunt draguti si hazosi, am un prieten care are magazin de animale de companie. Mai arunc un ochi , dar nu ma atrag.
Perusi am avut, s-au si inmultit, cel mai usor e sa-i imblanzesti de pui, de cand au iesit din cuib. Aveam doi, aveau colivia cu usa deschisa, aveam grija totusi la usi, si veneau, in zbor, se asezau pe un bat langa mine. Era o placere, se luptau cu degetul meu. Ha ha, am avut si voliera cu vreo noua perusi (din 2 perechi) , faceau cate 2 oua, totusi nu ieseau mereu cate doi. I-am vandut cand nu am mai avut timp de ei, cu toate ca se descurcau singuri. This post has been edited by logan1.5dci: 18 Feb 2009, 21:09 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
am avut hamsper demult,broscutze testoase
![]() ![]() ![]() Ce mi-am adus aminte ,am avut o pereche ,mereu facea oua papagalitza,da nu iesea nimic din ele ![]() ![]() Auzi la papagali e misto sa le mai pui o oglinda ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 18 Feb 2009, 21:07 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
logan1.5dci |
![]()
|
Papagalul, chiar si perusul , daca il iei din cuib, inainte sa iasa el si te ocupi de el , il poti invata , cu rabdare, sa vorbeasca.
Am avut 16 ani ciobanesc german, mort de batranete. This post has been edited by logan1.5dci: 18 Feb 2009, 21:15 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sh4rk |
![]()
|
Ca tot veni vorba de perusi, in poze sunt cei care ma trezesc in fiecare weekend la ora 7 (daca nu le acopar cusca cu ceva).
Imi zice si mie cineva, care ce sex are?? Am inteles ca in functie de culoarea narilor. Insa la magazin mi-au zis ceva...eu pe net am gasit altceva. Voi ce spuneti? Merci LE. Nu stiu ce se intampla dar nu ma lasa sa pun pozele... LE2 Am reusit. This post has been edited by Sh4rk: 18 Feb 2009, 21:32 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 176.19k ) Number of downloads: 410 2.jpg ( Size: 221.22k ) Number of downloads: 405 |
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Eu vad acolo in poze trei baietei. Baietii au albastru la nari , fetele au portocaliu-roscat. Tarcatul ala e puiut, abia ii cresc coaiele.
![]() Pardon cred ca ala alb se repeta, doi baietei . Ia uite ce zic astia: " Determinarea sexului la perusul adult Unul dintre indicatorii cei mai siguri este zona carnoasa de deasupra ciocului (practic, "nasul"), care este colorata in albastru intens la masculul adult si in beige ciocolatiu la femela. Culorile se "adancesc" in perioadele de imperechere, devenind ceva mai inchise, mai profunde. Atentie, insa - culoarea acestei zone carnoase de deasupra ciocului poate sa insele proprietarii de perusi fara suficienta experienta, intrucat la femelele foarte tinere este colorata in albastru deschis, alburiu. Determinarea sexului la pui Cand sunt pui, narile (aflate in aceeasi zona carnoasa de deasupra ciocului) sunt colorate in roz la mascul si albe la femela. " This post has been edited by logan1.5dci: 18 Feb 2009, 22:45 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
sunt chiar uimitoare pasarile astea ca invata sa redea cuvinte
![]() Ma gandesc,sa iau unu si sal pun sa asculte toata ziua parazitii ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
haha, ce nostim e cipy ala!
am vazut pe dacia club un filmulet cu un papagal (Gogu parca-l chema) care zicea fuck you mother fucker ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Asa cum spuneam, ma gandeam la un papagal Nimfa, totusi privirea imi este atrasa tot mai tare de Marele Alexandru. Fiind o hotarare importanta, avand numeroase implicatii, nu vreau sa ma grabesc.
Iata si pe vorbaretul de Einstein in alt filmulet. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:14 |