ce inseamna MP 55 la anvelope?
![]() ![]() ![]() |
ce inseamna MP 55 la anvelope?
croco112 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 29 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 prima
|
|||
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Inseamna ca este un profil de iarna, uite aici gasesti de exemplu : http://www.oferte-anvelope.ro/DetaliiProdu..._mp55+_.a..html |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
IcsPe0001 |
![]()
|
![]() Doar interesat... nu si pasionat:D Pasionat de informatica...:x Group: Members Posts: 144 Joined: 23 January 09 ![]() |
vazusem mai de mult intr-o revista explicatii in detealiu despre anvelope ce inseamna fiecare litera, cifra, ce face un tip de anvelopa ce face altu.... etc etc ... unde as putea gasi detalii despre asha ceva?
19 Feb 2009, 13:30: am gasit... in sf... http://www.anvelopeweb.ro/help This post has been edited by IcsPe0001: 19 Feb 2009, 12:30 |
--------------------
Dacia Solenza
Avantage 1.9D 2004 / Renault Symbol 1.2 16v
2009
|
|
batranuldan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 January 09 ![]() |
daca ai MATADOR (ca si mine de altfel) scapă de ele cât poți de repede.
sunt cele mai proaste anvelope (părerea mea). de abia aștept sa scap de criza asta financiară și să șe schimb. |
--------------------
dacia
solenza
2005/ scala
- CJ-43-ARY
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
am pe SLZ mea anvelope matador de exact 1 an de zile...sint multumit si la calitate si la pret...pe masina cea veche tot matador am folosit si au mers bine
ce nu iti place tie la ele...preferi unele la preturi astronomice sau vrei sa te tina cit te tine masina??? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
solenzoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 11 November 07 ![]() |
matador am si eu , ca si cauciucuri de vara, si nu pot spune ca sunt proaste. Doar ca , in fiecare luna , cand sunt cu ele montate , fac o vizita pe la benzinarii sa mai bag in cele de pe spate aer. Cauciucurile nu au nimic , au profilul intact ( nu am merg niciodata cu ele ca fruntea) , doar ca pe la ceva pori , mai lasa aer. Cauciucuri de iarna am Kormoran. Nici astea nu sunt cine stie ce ,fiind marca "buget" adica pt sarantoci de la Michelin dar fata de matador , al carui fan am fost sunt mult mai bune . In plus, desi am indreptat jantele , avand din cele originale scala , si am echilibrat rotile , tot parca merg cu caruta, pana mi s-a explicat ca de fapt cauciucurile pe care eu le laudam sunt cam .... modeste. Nu am nimic cu matadoru , dar daca se pote sfatul meu ar fi sa le cam lasi ,croco 112. Iar apropos de preturi astronomice , mi s-a parut ca oferta de pe anvelope net , la cauciucuri de vara bf goodrich este corecta . In plus din ce am citit tot pe acest forum , posesorii de astfel de cauciucuri sunt multumiti. Am vb de cauciucuri de vara pentru ca oricum sper sa vina cat mai repede vremea sa lepad pe cele de iarna .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003, Scala
- Cj-75 LAR
|
|
croco112 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 29 April 08 ![]() |
merci pt sfaturi SOLENZOI......si ai dreptate cu MATADOR....ca si eu tot pe cele de pe spate mai bag aer in ele cam o data pe luna............in plus, cand am dar roata jos si am schimbat placutele acum o saptamana....se simt ceva mici galme pe lateral.....care insa nu se vad deocamdata cu okiul liber....dar abia astept sa scap de ele...........numai ca pe seceta asta nu mi permit unele de calitate....asa ca tot ceva mai ieftin o sa iau............apropo ce parere aveti de niste cauciucuri marca TIGAR???ati auzit de ele?.....foloseste cineva?.....astept pareri.....
|
--------------------
dacia
solenza
2004 prima
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Am avut Matador si de iarna si de vara. Sunt super OK la pretul pe care il au.
MP 55 e profil de iarna de calitate medie, eu am luat MP58 care cica sunt mai breze. Daca faci putini km pe an, iti recomand sa ai cauciucuri de iarna tot anul - deca sa mergi iarna cu alea de vara. Asa ca pastreaza aceste MP55 daca nu au bolfe / probleme. Sunt OK. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 19:36 |