bara protectie bena inox si preleta pentru bena pen, imbunatatiri utile
![]() ![]() ![]() |
bara protectie bena inox si preleta pentru bena pen, imbunatatiri utile
boraste |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 February 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) logan_pick_up_incarcat__1_.jpg ( Size: 758.62k ) Number of downloads: 569 logan_pick_up_incarcat__2_.jpg ( Size: 723.45k ) Number of downloads: 646 logan_pick_up_incarcat__3_.jpg ( Size: 606.5k ) Number of downloads: 603 logan_pick_up_incarcat.jpg ( Size: 804.5k ) Number of downloads: 575 |
||
--------------------
dacia logan
pick-up
2008
|
|||
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Cauta ca sunt firme care fac bull-bar-uri. Daca dai modelul cred ca fac si la comanda. E scump totusi.....
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
detail |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 28 February 09 From: Bucuresti ![]() |
"sferturile" o sa te impiedice sa pui obiecte mai late decat bena in prima treime a benei, care oricum are lungime mica. La papucul Ph1 Dacia 1304, care avea o chestie primitiva a ceea ce iti doresti tu, le-am taiat in prima zi sferturile, am pastrat doar cadrul de protectie.
Acum am un pickup 2008 si nu duc dorul nici papucului vechi care a murit la fier vechi in 2007, si nici acelor bare. Am o activitate asemanatoare, dar nu car decat rar cu pickup-ul, il folosesc doar in caz de forta majora, si tot nu mi-as monta laterale. Sunt mult mai folositoare niste chingi profesionale, cu care leg orice. Prelata peste bena ar fi insa utila. |
--------------------
Dacia
Pickup85 MCV70 Clio 3 1.4 100 3p
2006-2008
- B 87SSB B 01DET
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:51 |