miros aer conditionat
![]() ![]() ![]() |
miros aer conditionat
B-27-YFV |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 April 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat problema pe forum. Mirosul vine de la bacteriile/ciupercile care se nasc, traiesc si, mai greu, mor, pe radiatorul interior. Solutia consta in oprirea A/C-ului cu cateva minute inainte de a ajunge la destinatie pentru a se evapora tot condensul.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
B-27-YFV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 April 03 ![]() |
Am incercat si varianta asta si degeaba. Ba chiar inainte de a-l opri am dat pe cald ca sa-l usuc bine si nici un rezultat convingator. Nu se poate da cu o solutie pe radiator care sa impiedice dezvoltarea ciupercilor?
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
Aparatele de A/C de apartament au filtre tratate cu o solutie antibacteriana. Acum, eu cred ca ar fi posibil si ca ar merita sa incerci sa mergi la un service care se ocupa cu repararea lor sa vezi daca au asa ceva. Poate stiu baietii de pe-acolo vreo solutie.
|
--------------------
Dacia
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Aparatele de A/C de apartament au filtre tratate cu o solutie antibacteriana. Acum, eu cred ca ar fi posibil si ca ar merita sa incerci sa mergi la un service care se ocupa cu repararea lor sa vezi daca au asa ceva. Poate stiu baietii de pe-acolo vreo solutie. sau da cu solutie de clor parfumat! cauta pe la metro/sergros..... |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io ma gindeam sa-i stresez nitel p-aia din service, ca doar mai e in garantie.
esti sigur ca clorul nu ataca vopseau, tabla, garnituri sau ce-o mai fi p-acolo, si in plus cum ajungi sa dai, ca trebuie demontata toata tulumba aia. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
cbadescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 02 From: Timisoara ![]() |
am si eu mirosul asta ciudat, ca de umezeala sau ceva cam asha.
lichidul de racire e OK. (mashina are 9 luni, nu a trebuit sa completez) sunt inca in garantie, deci si eu ar trebui sa-i stresez toti pe astia din service dar, mai bine l-as desface eu. E greu de ajuns la caloriferul asta ? am avut o tentativa de desfacere mai demult (de aude si un plastic vibrand pe acolo), dar nu m-am descurcat. |
-------------------- DSN Clima
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
n-are nici o treaba cu caloriferul de incalzire (daca vorbesti de mirosul de la AC), cui cu vaporizatorul instalatiei de AC care este in compartimentul ala de la motor, unde mai e si motorasul de la stergatoare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
cbadescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 02 From: Timisoara ![]() |
daca-i asha (si cred ca e) tare mi-e mie frica ca trebuie sa suport mirosul ala si n-am ce face ....
:cry: |
-------------------- DSN Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 12:32 |