probleme la geamurii electrice
![]() ![]() ![]() |
probleme la geamurii electrice
boboc82 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 26 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
solenza
clima
2003
|
|||
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Pai...ia incearca sa dai jos fata de usa si sa observi mai bine ce se intampla si in interior.E imposibil sa nu te prinzi,mai ales daca desfaci ambele fete de usi si te uiti cum urca si coboara geamul la usa buna si la celalta...Apoi,daca tot nu i-ai dat de cat,faci niste poze cat mai clare cu defectul,le postezi aici si dai si explicatii cat mai detaliate.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
asa patesc si eu..de vina e calitatea proasta..m am speriat intial,dar uite ce fac eu.deschid geamul trei sferturi,apas cu mana pe el pana l aduc in pozitia corecta si il inchid.functioneaza perfect
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
E o bucata de plastic care culiseaza pe o sina acolo si care nu ramane paralel cu sina fiindca o extremitate e mai tocita! Eu am problema asta de la macara proaspat schimbata; despre care nu pot sa spun decat ca e o "smecherie-de-piesa-de-origine", fiindca pentru un cablu rupt care ar costa 10 lei trebuie platit un ansamblu cu tot cu motoras electric!
|
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Cat a costat toata macaraua?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
230 lei, in Cluj! Dupa aceea am vazut si la 210, adusa mai demult pe comanda, dar respectivul s-a razgandit si a trecut pe "manuala"! Am recuperat motoruasul, care ,insa nu cred ca se arde!
|
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu aplecatul intr-o parte e doar treaba de reglaj a geamului, asta e parerea mea. Eu m-am chinuit mult cu reglajul - nu mai stiu cum am facut pana la urma. Tin minte ca geamul e prins de macara cu doua suruburi - trebuie sa nimeresti unghiul.
Pentru asta erau si niste gauri "tehnologice" undeva in tabla ca sa poti sa bagi o cheie tubulara si sa strangi bine suruburile. Bafta ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
stie cineva de cat sunt sigurantele de la geamuri?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
koolshen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 11 May 08 From: BUCURESTI ![]() |
aceeasi problema o am si eu si este din vina plasticului acela despre care vorbeste "Magua" . Si am intrebat de acea pieasa da din pacate toti au acelasi raspuns " Se da cu tot cu macara " .
|
--------------------
dacia
solenta
2003
- B-84-KOW
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
am si io o intrebare app de geamuri electrice....la solnita mea...geamu soferului cand il dau jos haraie nasol....am observat ca dak il imping cu mana mai rpd in jos nu mai haraie ...la ridicat se aude foarte putin haraitu....si am mai observat ca dak il tin putin mai presat (pusesem io chederu din interior prost cand am desfacut fata) nu se mai aude haraitu aproape deloc ....de uns am uns toate rotitele sufa tot ....e motorasu sau poate sa mai fie de la altcv nush chedere sau whatever?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
QUOTE(gabyu @ 16 Mar 2009, 13:41) am si io o intrebare app de geamuri electrice....la solnita mea...geamu soferului cand il dau jos haraie nasol....am observat ca dak il imping cu mana mai rpd in jos nu mai haraie ...la ridicat se aude foarte putin haraitu....si am mai observat ca dak il tin putin mai presat (pusesem io chederu din interior prost cand am desfacut fata) nu se mai aude haraitu aproape deloc ....de uns am uns toate rotitele sufa tot ....e motorasu sau poate sa mai fie de la altcv nush chedere sau whatever? aceeasi problema am avuto si eu cu haraitul la geamul dreapta la coborare zgaraia pe creier la urcare zgomotul era normal acum 4 luni am dat jos macaraua am scos motorasul era plin de rugina si apa am luat o laveta abraziva l-am curatat bine am bagat umpic de vaselina de atunci merge super fain |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
QUOTE(gabyu @ 16 Mar 2009, 14:41) am si io o intrebare app de geamuri electrice....la solnita mea...geamu soferului cand il dau jos haraie nasol....am observat ca dak il imping cu mana mai rpd in jos nu mai haraie ...la ridicat se aude foarte putin haraitu....si am mai observat ca dak il tin putin mai presat (pusesem io chederu din interior prost cand am desfacut fata) nu se mai aude haraitu aproape deloc ....de uns am uns toate rotitele sufa tot ....e motorasu sau poate sa mai fie de la altcv nush chedere sau whatever? Sigur motorasul e plin de rugina. AM avut aceeasi problema (la mine haraia si cand il urcam).....Cred ca la mine motorasul e mult mai puturos acum (a fost forjat cand era blocat de rugina)....abia se ridica........Macar bine ca functioneaza. LA DR trebuie sa cumpar o macara (sper sa gasesc la sh) |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
la geamul meu din dreapta cred ca iar a aparut rugina la motoras ca iarasi face zgomot. curios este faptul ca am bagat o gramada de vaselina inauntru ca sa nu mai stea apa pe acolo chiar daca intra. deci cum dumnezeu s`a format iarasi rugina? o sa aflu doar cand il demontez...
motorasele de la macaraua de logan se potrivesc la cea de solenza? This post has been edited by psychoo: 17 Mar 2009, 07:09 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
aham ms...da faza e ca am vrut sal scot da cum il scot ...? ca e fata aia de tabla:))....sau tre sal desfac si sa ma chinui prin aia?
![]() ....sami ziceti si mie pas cu pas exact cum ati desfacut motorasu plssss ....;;) |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
lasi geamu jos desfaci cele 2 suruburi care tin geamul si dupa aia ridici geamul cu mana sus si il lipesti in mai multe locuri cu banda dupa aia desfaci 2 suruburi care tin sina 2 piulite la motoras si un surub scoti afara mecanismu din usa iese usor cablu se muleaza
motorasul este prins cu 3 suruburi cu cap de surubelnita in cruce il scoti afara si cu o surubelnita dreapta scoti plasticu din carcasa motorasului atentie sa nu rupi firele la perii si sa nu rupi nici periile is foarte mici iar la montaj sa montezi cum a fost ca daca le montezi invers se schimba sensul de rotatie la motor cand vei da sa urce va cobora |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
gabyu |
![]()
|
ok ms mult....cum vine caldura cum il fac:D
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
bulgarasul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 February 09 ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003,scala
- PH-41-SBY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:41 |