Accident
![]() ![]() ![]() |
Accident
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
roaga-te sa iti rezolve problema pana la urma(adica sa te despagubeasca cum ar trebuii)asta cu venitul mai repede...e nimic! eu am avut experiente foarte neplacute cu omniasigu-l!sunt recunoscuti ca nu platesc cum ar trebui!sper ca la tine sa merga totul repede si sa te despagubesca bine!repet SPER!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
daca tipul face contestatie, despagubirea vine dupa terminarea procesului, am dreptate? daca nu, parca e un termen de 3 saptamani, daca am memoria buna.
|
--------------------
dacia
1310
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
slaiciprian |
![]()
|
eu aveam cam 5 km la ora. tipul ala cred ca peste 50. mult. crede-ma, io si acum tremur. a luvit cu coltul dreapta fata masina mea, a ricosat intr-un logan si a oprit 20 de metri mai incolo. a fost socant. te astepti la asa ceva la drum lung, dar nu in parcare. daca apucam sa fiu un metru mai in fata si ma izbea in lateral, nu cred ca scapam. ma intreb ce facea daca era un om acolo...
edit: daca are cineva experienta, cam cat e despagubirea in cazuri din astea? cred ca am idee cam care ar fi suma, dar as vrea o confirmare... This post has been edited by slaiciprian: 21 Feb 2009, 17:58 |
--------------------
dacia
1310
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu era rau sa faci niste poze...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
slaiciprian |
![]()
|
am facut azi vre-o doua cu un aparat foto de pe telefon, o sa ma duc maine sa fac cu o camera foto. oricum e jale. mare. daca nu era lonjeronul deplasat mai era cum era. dar asa nimic nu e la locul lui. din viteza nu mai poate fi scoasa, merge impinsa cu ambreiajul apasat. din pacate nu merge directia inspre stanga decat foarte putin. dreapta poate vira. daca o duc cu platforma de acolo, despagubesc asigurarile? sau de la ei oricum primesc o suma fixa?
|
--------------------
dacia
1310
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
daca esti cu masina din semnatura sigur o sa iti dea dauna totala....si imi pare rau sa te dezamagesc...dar cread ca o sa iti dea foarte putin
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ma mir ca nu ai vandut masina pe loc, ti-ai iesit din obicei?
De la asigurari o sa iei mai nimic, daca ai noroc, si daca nu-s povesti. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adită |
![]()
|
wtf?!! cum e pana la urma?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
slaiciprian |
![]()
|
culmea e ca nu mi-am iesit din obicei. am primit o oferta de cumparare pe loc de la unul. oricum trebuie sa astept constatarea de la omniasig. preferam sa o faca azi, dar asta e. astept pana luni. dupa masina imi pare rau. era recarosata "zambetul lui ilici", bord schimbat cu unul de audi, nu am avut probleme cu ea de cand o am. doar maruntisuri. si merg cam 3-4k pe luna. eram extrem de multumit de ea.
si sa vad daca face contestatie. era nervos si taximetristul cand a auzit de contestatie. lui i-a luat toata laterala, dintr-un capat in altul. nici seatul toledo care a facut accidentul nu a iesit bine. dreapta fata farmata, nedeplasabil, stanga "raschetata" de logan. plus amenda de aproape 4 milioane, permisul pentru 90 de zile. si toate astea intr-un loc extrem de aglomerat. masini multe, multime de oameni. ultimul loc in care te astepti sa intre unul cu 80 la ora in tine. |
--------------------
dacia
1310
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
1. Ce motivatie a avut? Ce-a zis? De ce mergea cu viteza aia? Sau se uita ca plavanu'?
2. N-ai o poza cu bordu' de audi? Sunt curios cum arata pe dacia ta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
1. nu zicea nimic. ca el nu e vinovat. bucuros nu era, oricum. sper numai sa se invete mine cu viteza. oricum, am fost norocos. daca ma lua in portiera...
2. o sa fac maine. |
--------------------
dacia
1310
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
80 e peste 50
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si 150 ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
slaiciprian |
![]()
|
cam 80 aproximez eu viteza. dupa pagube, etc...
QUOTE peste 50. mult. am spus 50 referindu-ma la viteza legala. e si un mult acolo alaturi.de fapt voi ce vreti? ceva concret stiti sau va bagati si voi asa... |
--------------------
dacia
1310
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Va rog sa incetati discutiile pe alte teme decat Asigurarile. Daca doriti sa continuati, va pot muta la Diverse.
De fapt, pana aici, initiatorul a pus o singura intrebare on-thread, la care gasea singur raspuns foarte usor si nu s-a sichisit nimeni sa raspunda, referitor la cat ar putea primi de la asigurator. Iti raspund eu, mai nimic! Astept o decizie (pe care am s-o iau singur in 24 ore): mutam sau inchidem? Multumesc pentru intelegere! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
slaiciprian |
![]()
|
mda...
se pare ca nu ma astept la nimic bun nici de la asigurari, nici de la o parte din userii de aici, pentru ca nu e nimeni on-topic, se poate inchide. foto cu masina auto800600v2.jpg si pentru victoras2001, P1010243800600v2.jpg lipseste cd-playerul, l-am luat ieri ca e scump si nu voiam surprize. This post has been edited by slaiciprian: 22 Feb 2009, 10:53 |
--------------------
dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:03 |