radiere masina
![]() ![]() ![]() |
radiere masina
burtik4u |
![]() ![]()
|
||
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|||
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Ceva de la remat ca ai dus masina la fier vechi, sau un extras cf ca ai curte unde sa depozitezi masina, si taxele/impozitele achitate la zi.
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
ionut81 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
bun bun dar daca am buletinul pe buc. cum demonstrez ca masina o am la tara in curte? si primul drum unde ar fi?
25 Feb 2009, 15:41: sa va mai spun ceva tare. tata de doi ani nu o mai foloseste dar plateste impozit in continuare(zice ca nu are timp) ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ionut81: 25 Feb 2009, 15:41 |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Daca masina are peste 30 de ani vechime poti sa duci o procura facuta la notariat costa vreo 15 lei ,asta in loc de bon de remat
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(ionut81 @ 25 Feb 2009, 15:38) bun bun dar daca am buletinul pe buc. cum demonstrez ca masina o am la tara in curte? si primul drum unde ar fi? <span class='edit'>25 Feb 2009, 15:41:</span> sa va mai spun ceva tare. tata de doi ani nu o mai foloseste dar plateste impozit in continuare(zice ca nu are timp) ![]() ![]() ![]() cam asa ceva fac si eu! ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
multa bafta sa ne spui si noua ce ai rezolvat
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
daca mai scap cu viata va spun
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
pot sa o radiez daca ii duc doar caroseria? si aia fara contra-aripi si masca, dar cu suportii cu seria ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
da.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:23 |