DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sunet pedala de ambreiaj (hidraulic), sunet ca cel produs de o sticla PET cand o apesi

Aragorn87
post 24 Feb 2009, 21:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members

N-am mai gasit nicaieri problema asta. Imi cer scuze daca moderatorii or sa considere ca am inceput aiurea acest topic.

Am un Logan Ambition 1.5 dCI, 70 CP, fabricat in martie 2008, cumparat in aprilie 2008, acum are 17500 km.

De vreo saptamana pedala de abreiaj (care este hidraulica, nu pe cablu) scoate un sunet ciudat in genul celui produs de o sticla PET (de plastic) atunci cand o strambi si o umfli. Se aude o singura data, cam la 10% din cursa pedalei, doar cand ridic piciorul. Pedala functioneaza normal, cursa e la fel ca inainte, cupleaza la fel... Singura problema este sunetul ala enervant si ca se simte un pic si in talpa. Am uns cu vaselina siliconica si articulatia care intra in pedala, si bucata de fier care intra in piston si degeaba...

Credeti ca e de vina pistonul sau alceva? Va rog sa-mi spuneti daca ati patit asa ceva si daca aveti idee daca cei de la Dacia or sa-mi repare pedala pe garantie.

--------------------
Dacia Logan 2008 / Ambition
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
boobybooby23
post 3 Mar 2009, 23:11
Post #2

Membru autentic

Group: Members

smile.gif stai cuminte,pedala nu are nici pe dracu,crede-ma ala e zgomotul produs de rulment in clipa in care rulm entul are viteza de rotati e 0 iar placa de presiune + disc de ambreiaj+volanta are <,= sau > de 0 atunci se va produce un zgomot,un pocnit ca sa fiu mai exact,ai rabdare dispare cu timpu si stai calm asa fac multe chiar si a mea si n-are nimic de 3 ani wink.gif

4 Mar 2009, 00:13:
am vrut sa zic <.= sau >de 800 rot,mi-era foa me si am papat un 8 si un 0 icon_mrgreen.gif

This post has been edited by boobybooby23: 3 Mar 2009, 23:13

--------------------
Logan LS0A 2005,stock - nt 05 zac
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 18:42
Forum Renault