Problema Laptop - nou, Ii lipsesc suruburi si un capac
![]() ![]() ![]() |
Problema Laptop - nou, Ii lipsesc suruburi si un capac
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 2009_02_27_39992.jpg ( Size: 38.83k ) Number of downloads: 816 2009_02_27_40016.jpg ( Size: 37.87k ) Number of downloads: 870 2009_02_27_40048.jpg ( Size: 123.84k ) Number of downloads: 870 2009_02_27_40147.jpg ( Size: 33.89k ) Number of downloads: 859 |
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
L-ai luat nou sau refurbished (cum zic aia de la emag: "resigilat")?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da' cin te-a pus sa iei din vitrina? trebuie sa desigileze cutia in fata ta, deci nu l-ai luat de nou. Dupa aproape 3 luni te-ai gandit sa te uiti si pe dos?! iti merge mintea, ce mai
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
laptopul era intr-o vitrina incuiata....avea tzipla pe ecran, pe tastatura, peste tot. Era noua....dar ma mir cum de s-au desfacut suruburile alea singura
![]() Spatiul ala ce rol are? ce trebuia sa aibe acolo? This post has been edited by bz_26_zzz: 27 Feb 2009, 11:47 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
RTFM
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
serios acum....fara glume ca sunt suparat....
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Zii bre măcar ce model e, dacă e așa greu să citești manualul...
|
--------------------
-
-
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Cred ca iti dai seama ca din fabrica a plecat cu toate suruburile...
Nu stiu cum e la V5505, dar eu am un V5535. I-am desfacut capacelul ca sa-i mai pun un giga de memorie si in acest fel i-am stricat 3 din cele 4 suruburi. Sunt facute dintr-un material extrem de moale, si cu toate ca am folosit surubelnita in cruce potrivita capului, pur si simplu surubul s-a tocit, abia le-am scos. Capacul de la memorii se tine si acum in singurul surub pe care l-am putut desface, iar altele n-am pus inapoi. Presupun ca la fel au patit si cei care ti-au desfacut tie laptopul... |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5505
This post has been edited by bz_26_zzz: 27 Feb 2009, 11:58 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Acolo e harddisk-ul. De banda aceea de-i zici magnetică se scoate afară.Clipboard01.jpg ( Size: 94.03k )
Number of downloads: 785
PS: "cu plăcere". This post has been edited by MAERSK: 27 Feb 2009, 12:16 |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cauta si tu niste surubele pe la magazinele specializate, acum e mult prea tarziu sa mai faci vreun scandal. Le pui si asta e. Apropo, chiar se mai intampla cateodata la unele modele sa pice suruburile singure in timp, nu stiu daca e cazul la tine sau nu, dar de-acum incolo sa verifici si tu la cateva zile daca-s in regula.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Multumesc mult pentru informatii. Tot o sa ma duc la ei, ca sunt aproape de mine (CARREFOUR VITANTIS)
MAERSK...poti sa imi dai un link de unde ai gasit poza respectiva? m-am uitat in carticelele din cutia laptopului, dar nu am gasit nici o poza pe acolo ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
play_nickos |
![]()
|
![]() V!0-L3nT Group: Members Posts: 71 Joined: 28 November 07 From: Bucuresti ![]() |
deci ..lucrez in domeniu la o alta firma, si tin sa-ti zic si sa le fac o reclama proasta celor de la K-TECH Electronics ( UltraPro) ca sunt niste incapabili si niste ratati.
Numai marfa desigilata si comentarii proaste ! NU MAI CUMPARATI DE LA K-TECH ( ULTRA PRO ) SAU ALTE MAGAZINE Dealer ! Intrebati mai intai importatorul, si aveti grija sa nu fie astia ca v-ati ars cu ele, cel putin la telefoane sunt 0000000 barat ! Imi pare rau de tine, dar sigur cand te vei duce la ei, o sa-ti reproseze ca de ce nu te-ai intors atunci la ei. NU stiu ce sa-ti zic dar, mai bine dute si le explica cum a fost treaba , insa nu stiu daca ai de castigat ceva! oricum ..bafta |
--------------------
Dacia
SLZ
2004
- B-66-XXL Nu crede in franele de dacie, bazeaza-te pe ele
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Las-o că măcăne... Așa sunt TOȚI retail-eri din România. Și așa sunt mulți și afară. În general produsele expuse au hibe, mai mici (gen zgârieturi) sau mai mari (componente defecte), și cel mai probabil au fost "testate" de angajați în prealabil.
Cam ca și mașinile din showroom. This post has been edited by MAERSK: 27 Feb 2009, 12:36 |
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pai cand cumperi un produs tre sa il intorci pe toate partile, sa vazi daca are toate suruburile, etc. Un prieten si-a luat calculator de la nus ce firma si aia uitasera sa ii lege hdd. Si atunci hai inapoi la magazin (ca doar avea carcasa sigilata). Trebuie sa fim foarte atenti cand cumparam ceva, astia nu rateaza nici o ocazie in a da tepe
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Mersi pentru link. Ma duc sa imi puna suruburile si sa imi spuna cum de nu sunt la locul lor
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Stai linistit, cad singure. Si la mine lipseste unul; am descoperit asta dupa ce am gasit un altul in geanta. Atunci am vazut ca unul lipsea de tot iar clelalte erau aproape toate slabite.
De atunci am o treaba, din cand in cand strang suruburi. Si laptopul era in cutia originala sigilata (e pe firma si au cumparat 5 o data; toate fac la fel). PS O fi "feature" de firma, ca si mie tot la un fujitsu mi se intampla. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Ce bine ma simt ca nu sunt singurul caruia i s-a intamplat
![]() Acum m-am uitat si eu in geanta si sunt toate suruburile acolo ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Fujitsu Siemens e feature. Are colegul de camera unul si cateodata cand il iei pe sus mai sare cate un surub. Si el o data pe luna strange suruburi, are surubelnita in geanta laptopului.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
valentin_carlan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 1 January 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() recomand pe langa set complet de surubelnite: - manivela starter ( in caz ca pleaca mai greu hdd) - ranga cu cap drept si unul intors ( pt deschidere dvd-rom) - ciocan min 2kg sau presa specializata (unele USB-uri se lasa mai greu convinse sa se conecteze) - letcon/pistol de lipit (poate pica si vre-un integrat) - sac rafie, ca nu se electrizeaza (pentru adunatul pieselor de care nu esti sigur de unde au cazut) ilar ![]() |
--------------------
dacia
1410 L
1995 berlina
- B 53 PJK
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dați pe vârful șurubelelor cu ojă înainte de montare. Nu cred că se vor mai desface singure.
|
--------------------
-
-
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
logan_dci_bz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 20 November 07 ![]() |
intradevar acolo se afla hardiskul si nu te ingrijora prea tare .Si al meu laptop are doar 1 luna si m-am trezit ca nu mai am acele suruburi
|
--------------------
dacia
logan1.5dci
2007 laureat
- bz06 xxx
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
tot fujitsu?
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
DA! Foarte serios. Dacă desfaci electronice, multe au pe vârful șurubelelor o substanță albastră. Aia are același rol. Oja face același lucru.
|
--------------------
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
vopseaua aia e ptr aderentza suruburilor in filet,nu are rol de sigiliu,deci bine se spune sa da-ti cu oja
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum il vinzi , cu suruburi sau fara? apropos, cat ai cautat linkul ala cu pretu 2800 ron, ca oriunde altundeva costa max 2300 ron de nou
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Il dau cu suruburi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
argon a fost mai rpd ca mine...cauta domle macar si tu alt forum unde sa il vinzi, nu aici unde toata lumea stie ca are hibe
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:41 |