probleme dacia 1310, .
![]() ![]() ![]() |
probleme dacia 1310, .
marko_full |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
berlina
1998
|
|||
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
1 Probabil bobina de inductie sau amestec sarac.
2. Nu detin destula experienta in domeniu. La a mea nu m-am atins de directie are tot din fabrica pe ea. 3 Desfa capacul culbotorilor si cauta acolo bucata. Ar putea produce pagube prin rampa culbotorilor. 4 Discuri de frana ovalizate? |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
marko_full |
![]()
|
3. degeaba mai desfac acum ca atunci cand am incercat sa-l scot a cazut prin gaurile alea (pe langa una dintre tijele alea)
![]() |
--------------------
dacia 1310
berlina
1998
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
4.discuri de frana ovalizate.
de unde esti? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
La 2 e unghiul ala de fuga, se regleaza din tiranti. Tot de acolo iti si trage dreapta.
Fugi la un service sa iti faca o constatare a geometriei, ceva acolo, sa stii cam ce diferenta e fata de normal si cum se poate rezolva. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
marko_full |
![]()
|
doar atat?!:(
|
--------------------
dacia 1310
berlina
1998
|
|
B-03-YHD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
1. Vezi in ce treapta esti. Sa nu fie subturata. Regleaza gazul.
2. Geometrie + Cauciucuri fata. Cauciucul s-a tocit deja si chiar daca-i faci geometria nu scapi. Masina o ai de noua? Sa nu fi fost lovita pe fata ca asa ramane... 3. Cum sa afecteze? Daca tie ti-as baga ceva de plastic pe gat te-ar afecta? Recupereaza rahatul ala de acolo ca distrugi motorul. 4. Verifica discurile sau tamburii. Acolo e buba. This post has been edited by B-03-YHD: 17 Mar 2009, 17:01 |
--------------------
Dacia
1310 L
1993 Break
- B-03-YHD Skoda Fabia 2003 Break - B-25-TTB
Cine-i harnic si munceste, are tot ce vrea. Cine-i lenes, trandaveste, are mai ceva! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 00:35 |