ajutor, vreau sa sghimb cutia de 4,cu una de 5 viteze
![]() ![]() ![]() |
ajutor, vreau sa sghimb cutia de 4,cu una de 5 viteze
jonny;-) |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia 1300
1983
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai daca ai planetari lungi trebuie sa le schimbi cu unele scurte,trebuie sa ''ciocanesti'' un pic podeau pt a face loc cutiei...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
In primul rand iti trebuie planetare scurte (plus distantieri 3-4 mm) In al doilea trebuie modificat pedalierul masini (nu are loc cv 5 ) In al treilea iti trebuie jugul de prindere si tampoanele aferente In al patrulea chef de munca si tip ![]() Spor la treaba |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
i-ar trebui si ambreiaj de 180, nu neaparat dar no...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
jonny;-) |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 February 09 ![]() |
AMBREAJ AM DE 180 SI ACUM
NU PREA INTELEG CE I CU DISTANTIERELE DE CE MAI TREBUIESC DACA SCHIMB PLANETARELE ? CHEF DE MUNCA AM NU_I PROBLEMA O SA MI IAU O ZI DOUA LIBER CUM TREBUIE MODIFICAT PEDALIERUL DE CE NU INCAPE ? This post has been edited by jonny;-): 4 Mar 2009, 12:09 |
--------------------
dacia
dacia 1300
1983
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai scrie cu caps-ul activat se considera ca tipi.
Distantierele acelea se pun intre planetara si fuzeta altfel vei avea joc, pedalierul trenuie sa-l mai umfli in partea din fata ..acea cocoasa deorece capacul cutie de 5 tr este mai mare si iti loveste in pedalier ... Spor la treaba |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
Salut la Dacia mea personala din 1975; am motor Renault din seria C2J de 80cp/5800 rpm si cutia de viteze cu cinci trepte, mentionez ca nu am facut nici o modificare in afara de: inlocuit traversa din spate sau jugul, bieleta de c-da a cutiei de viteze piesa care face leg dintre maneta si cv si planetarele, mentionez ca am anifonat-o si revopsit-o acum vre-un an si jumata si toarce ca pisica la 110km/h, sunt f multumit de EA
|
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
nu e neaparat sa ciocanesti pedalierul....depinde ce an e masina+depinde ce fel de pedalier exista pe ea.In afara de asta traversa cutie viteza, tampoane doar daca sunt rupte sau moi deoarece sunt la fel ca la orice cv in 4 trepte fie ea cu planetare lungi ori scurte.Spor la treaba....
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:36 |