Operațiunea "Ceară în Caroserie", plus inspecția gratuită
![]() ![]() ![]() |
Operațiunea "Ceară în Caroserie", plus inspecția gratuită
ionut_buzescu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 29 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Laureate www.reglajculbutori.weebly.com
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.702 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ionut_buzescu @ 4 Mar 2009, 12:07) Mă întreb altora ce li s-a spus și dacă nu cumva motivul vizitei la Mioveni este altul, ținut secret. Da este secret. Sunt penibili pe bune. Pe mine nu m-au lasat sa stau langa masina, au zis ca este interzis. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
am si eu o intrebare ...eu am luat masina de la cineva si e fabricata in 2006 a 11 si nu stiu daca are ceara in praguri sau pe unde trebuie sa aiba ....cum imi dau seama daca are ? si daca poti sa imi aratzi si mie cam unde e zona aia cu rugina la tine ....o poza .....sanatate
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Salut,
Am o Solenza din 2004. M-am dus in toamna cu masina sa in service pentru diverse chestii si tot vedeam loganurile ca se duceau la ceruire. Zic : "vreau si eu la Solenza !" Nu prea vroiau, pana la urma au acceptat insa am platit cam 120 Ron pentru operatiune. Asta ca sa aveti o idee cat a costat afacerea, ca pentru cei cu Logan a fost gratuita. bafta This post has been edited by adrian_c: 4 Mar 2009, 17:26 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
ROMY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 October 07 From: BUCURESTI ![]() |
Am fost si eu invitat si totul afost o.k. ; mi-au pus si aparatori la aripi (auto marcu,s grup)
|
--------------------
Dacia
Logan
2005/Laureat
|
|
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
mai va intreb odata ...cum iti dai seama daca re masina ceara din asta in ea ?
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
cristy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 5 October 08 From: CONSTANTA ![]() |
@ sambata sunt si eu programat pt ceruit, rugina nu are sigur pt ca doar ce a iesit din service...app' aparatoriile de la aripi se pun gratuit??
4 Mar 2009, 21:22: noo_yd: pt a afla daca masina beneficiaza de acest tratament anticoroziune da un e-mail la vocea clientului cu nr de identificare al masinii (serie caroserie) si iti vor rsp. va salut ! This post has been edited by cristy90: 4 Mar 2009, 20:22 |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI 2006
- CT xx BCI
|
|
ROMY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 October 07 From: BUCURESTI ![]() |
Da ,aparatorile gratis; numai masinile fabricate in 2005;
|
--------------------
Dacia
Logan
2005/Laureat
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Oameni buni, e ditamai topicul dedicat la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=98216.
Drept urmare, se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 15:25 |