foaie sau fata portiera stanga
![]() ![]() ![]() |
foaie sau fata portiera stanga
florian90 |
![]()
|
||
![]() sofer de dacie,cu aprindere electronica gotronic Group: Members Posts: 196 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 Break
1996..Break..benzina..1397 cmc
- B 87 TBW Conduc o dacie fermecatoare:X
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
a?
![]() e prima data cand aud asa ceva....care stie sa spuna...eu cred ca se schimba usa...sau o indrepti si o mai bibilesti cu chit |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
florian90 |
![]()
|
![]() sofer de dacie,cu aprindere electronica gotronic Group: Members Posts: 196 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti ![]() |
scuzati-mi exprimarea defectuasa..nu am stiu cum sa ma exprim:D....oricum am cumparat...
oricum multumesc frumos...conteaza ca mia-ti raspuns!! o seara buna va doresc ![]() |
--------------------
DACIA
1310 Break
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
adica daca cineva imi intra in portiera se poate schimba doar o bucata din ea? ce chestie....
fata externa sper ca spui..nu fatza din carton de pe interior |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
da, exact se schimba foaia de tabla din exterior,asta daca nu-i afectata rama sau daca nu-i plina de rugina, unii nu se complica oricum si inlocuiesc direct usa cum probabil as face si io in zilele noastre ca usi gasesti pe toate gardurile, in schimb fata de usa de uzina nu mai gasesti
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
E destul de dificil de schimbat doar fata de usa, mai degraba gaseste o usa completa si schimb-o. Trebuie sa fii meserias sa bati cum trebuie fata noua, altminteri o sa stea usa scoasa inafara, de zici ca nu e inchisa bine. Asa am patit eu.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
florian90 |
![]()
|
da fata exterioara a portierei am schimbato...
pai am fost la un tinichigiu meserias si mi-a facut-o ![]() ![]() ![]() This post has been edited by florian90: 14 Mar 2009, 12:20 |
--------------------
DACIA
1310 Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:00 |