La Brute, joaca careva?
![]() ![]() ![]() |
La Brute, joaca careva?
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Deci mi-a ucis una jigodia si de nervi i-am dat o bata-n cap de-a luat-o dracu.
Stiam de jocul asta de anu trecut, da abia acum mi-am facut cont. Oricum nu inteleg nimic. Aia se bat singuri, io ce fac? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tu ai grija sa alegi din alea 3 lupte pe zi(6 prima oara) adversari de calibrul tau. In rest conteaza si armele alea, animalu' pe care poate sau poate nu ti-l da, si asa mai departe. Tu nu faci nimic, te uiti, da' e amuzant.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
Si eu joc jocul asta de ceva timp.. Am ajuns pe la nivelul 11
E interesant, sa zicem. http://crisplant.labrute.fr/celluleAici gasiti personajul meu si va puteti inscrie sub aripa mea ca sa va antrenez. This post has been edited by Crisplant: 11 Mar 2009, 13:21 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
pe furate mai practic si eu
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Azi e a doua zi. Deci ce forta am. Dau cu bata si moare prostu'.
![]() Nu stiu de unde am luat-o, da am popit trei inamici din trei bate crunte. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
merced a pus linkul ala sa te bati cu un jucator nou si neajutorat pe care il creezi, contra lui, ca sa castige el...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu castiga el. El devine "Sensei" si ia un punct de fiecare data cand treci tu nivelul. Cu cati mai multi ucenici, cu atat mai multe puncte venite asa.
Al meu e Actzipild. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Merced |
![]()
|
Acu' sincer nu l-am pus cu rea intentie, asa l-am primit si eu si l-am dat pe al meu mai departe. Nu va fac nimic eu, nu va bateti cu mine, imi da si mie un pic de experienta daca va inscrieti de pe linku' meu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Aaaahaaaaaaaaaaaaaa. Sa-l chem pe Liviu?
![]() ![]() ![]() Io zic sa editezi pana nu vede. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 Mar 2009, 20:06 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Cheama pe cine vrei, da' asta e si scopul jocului, tre sa va introduca cineva la el, ala-s eu. E un fel de piramida, un caritas al joculetelor tampite flash, eu va dau ocazia incredibila de a juca si voi imi oferiti in schimb niste puncte nesemnificative acolo.
![]() Chiar asa v-am suparat de nu vreti sa fiti "elevii" mei? ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
vreau si eu un elev... ![]() sunt cel mai bun profesor! dau si de baut la elevii mei. intrati aici sa vedeti... http://slaiciprian.labrute.frscreenhunter01mar111550.gif This post has been edited by slaiciprian: 11 Mar 2009, 21:30 |
--------------------
dacia
1310
|
Merced |
![]()
|
Ba la o adica stii ca poti sa-ti faci singur.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am level 21, dar cam slaba bruta
![]() Shush10000 e bruta mea ![]() This post has been edited by Shush: 12 Mar 2009, 00:35 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai vad ca jocul nu are nici o autentificare, pur si simplu daca stii numele unei brute intri si joci in numele ei.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
slaiciprian |
![]()
|
asta daca nu si-a pus jucatorul cod. este undeva acolo code secret.
|
--------------------
dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:29 |